Makeup Shopping…

Γεια σας!

Τον τελευταίο καιρό, μετά απο ένα καλό ξεκαθάρισμα στα καλλυντικά μου (χρειάζεται κάποιες φορές!) είδα οτι μου λείπουν μερικά προϊόντα. Βέβαια όσα επέλεξα να πάρω δεν είναι μόνο για αυτό το λόγο, αλλά και γιατί είχα καιρό να πάρω κάποιο προϊόν μακιγιάζ.

Θα σας τα δείξω και θα σας πω, ποια είναι αυτά που χρησιμοποιώ καθημερινά και ποιο διάλεξα για ευχαρίστηση και για να κάνω πιο ιδιαίτερα μακιγιάζ.

Επέλεξα πέντε μολύβια ματιών, ένα primer (βάση), ένα highlighter, ένα ρουζ και μια παλέτα σκιών.

Catrice, Primer.

Το πιο σημαντικό προϊόν που το χρειαζόμουν για το καθημερινό μου μακιγιάζ είναι ένα primer, γιατί το αγαπημένο μου έχει τελειώσει. Είναι απο την εταιρία Catrice, το The Hydrator, Plump & Fresh Primer, με αλόη. Στο δείγμα που δοκίμασα είχε απαλή υφή και ήταν αρκετά δροσερό και ενυδατικό. Διαλέγω συχνά ενυδατικά primer γιατί περνάω αφυδάτωση αρκετές φορές μέσα στο χρόνο. Θα το δοκιμάσω σύντομα σε μακιγιάζ για να δω την διάρκεια και την αντοχή του.

Essence, Catrice Eye Pencil.

Τα επόμενα χρήσιμα προϊόντα που επέλεξα είναι πέντε μολύβια ματιών. Όσα μαύρα και καφέ μολύβια και αν έχουμε ποτέ δεν είναι αρκετά. Είναι τα βασικά και πιο σημαντικά χρώματα είτε για καθημερινά μακιγιάζ είτε για τα πιο ιδιαίτερα. Το μαύρο και καφέ μολύβι είναι απο την εταιρία Essence, το 01 Black και το 08 Teddy. Επέλεξα ένα πράσινο, πετρόλ μολύβι για να το χρησιμοποιήσω στο καλοκαιρινό μακιγιάζ και να το έχω μαζί στις διακοπές. Αυτό το μολύβι είναι απο την Essence και είναι το 25 Feel The Mari- Time. Τα τελευταία δυο μολύβια είναι ένα μπεζ και ένα άσπρο, τα οποία τα πήρα για να κάνω ένα προσχέδιο στο πρόσωπο ή το σώμα όταν θέλω να κάνω ιδιαίτερα μακιγιάζ. Βέβαια και τα δυο μπορούμε να τα τοποθετήσουμε στο κάτω βλέφαρο για να έχουμε πιο ξεκούραστο βλέμμα. Το μπεζ μολύβι είναι απο την εταιρία Essence, το 01 Everybody’s Shade και το άσπρο είναι απο την εταιρία Catrice, το 020 Tweet White.

WetnWild Blush and Catrice Highlighter!

Μου τελειώσαν δυο ρουζ και για αυτό το λόγο επέλεξα ένα για το καθημερινό μου μακιγιάζ. Απαλό, σε εύκολο τόνο, με λάμψεις. Υπέροχη απόχρωση για το καλοκαίρι, το οποίο μπορώ να το τοποθετήσω και μόνο του για φυσικό αποτέλεσμα ή και σαν σκιά. Ανυπομονώ να το δοκιμάσω για να δω πόσο σταθερό είναι. Το ρουζ αυτό είναι απο την εταιρία Wet & Wild και η απόχρωση Nudist Society.

Τα δυο τελευταία προϊόντα είναι αγορές που δεν είχα προγραμματίσει, αλλά ήθελα να πάρω κάτι παραπάνω αφού είχα καιρό να κάνω αγορές προϊόντων μακιγιάζ.

Το ένα προϊόν είναι το More Than Glow Highlighter, απο την εταιρία Catrice, το 020. Μόλις το δοκίμασα στο δείγμα ήθελα σίγουρα να το αποκτήσω. Απίστευτη απόδοση, σε μια ιδιαίτερη απόχρωση που δεν έχω δει ξανά. Έχει ψυχρό τόνο και ίσως ταιριάζει περισσότερο σε χειμερινά μακιγιάζ. Θα το δοκιμάσω σύντομα όμως, για να δω την αντοχή του στο μακιγιάζ.

Revolution, Shadow Palette.

Τέλος, το προϊόν που πήρα επιπλέον είναι μια παλέτα σκιών, απο την εταιρία Revolution, τη σειρά Forever Flawless, η Birds of Paradise. Έχει ιδιαίτερα χρώματα, για πιο έντονα μακιγιάζ, αποχρώσεις σε έντονο πράσινο, γαλάζιο, μοβ, ροζ και φυσικά το κίτρινο που ήθελα να αποκτήσω στη συλλογή μου. Ανυπομονώ να τη δοκιμάσω!

Ελπίζω να σας αρέσει και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *