First Sheglam Haul!

Γεια σας!

Αφού άντεξε το πορτοφόλι μου τις αγορές στα καταστήματα της Ελλάδας, αποφάσισα να δοκιμάσω και την γνωστή στους περισσότερους πλέον πλατφόρμα αγορών “Shein”. Μια σελίδα και εφαρμογή αγορών με διάφορα είδη για το σπίτι, ρούχα, αξεσουάρ για τον άντρα, τη γυναίκα και το παιδί, χρήσιμα αντικείμενα για τα κατοικίδια και την δική της εταιρία καλλυντικών, “Sheglam”.

Η κασετίνα καλλυντικών που παρήγγειλα έφτασε στην Ελλάδα σε 14 μέρες λόγο καθυστέρησης, λόγο καιρικών συνθηκών. Μερικές φορές έρχεται πιο γρήγορα και άλλες φορές αργεί λίγο παραπάνω. Η συσκευασία μεταφοράς ήταν άψογη και τα προϊόντα έφτασαν χωρίς καμία φθορά.

Η κασετίνα μακιγιάζ που επέλεξα είναι απο τη σειρά καλλυντικών με το “Harry Potter”.

Sheglam, Harry Potter!

Αρχικά είμαι μεγάλη θαυμάστρια των ταινιών και των βιβλίων και δεύτερον ήθελα πολύ να δοκιμάσω καλλυντικά απο το “Sheglam” και ο συνδυασμός αυτών των δυο ήταν ένας καλός λόγος να επιλέξω τα προϊόντα.

Πάμε να τα δούμε…

Sheglam, Hogwarts!

Αρχικά στο πάνω μέρος της συσκευασίας έχει μια κασετίνα με τέσσερις παλέτες σκιών με αποχρώσεις απο τους Οίκους του Χόγκουαρτς (Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry). Κάθε παλέτα έχει μέσα το χρώμα του οίκου, αλλά και βασικά καφέ, μπεζ για να μπορούμε να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ ματιών.

Sheglam, Lips!

Στην ίδια θήκη, έχει ένα ενυδατικό προϊόν χειλιών με γκλίτερ και ένα βαζάκι, που είναι πάλι για τα χείλη, μυρίζει μέντα και λέει οτι είναι μάσκα. Υποθέτω οτι είναι αυτό το προϊόν που κάνει τα χείλη να δείχνουν λίγο πιο μεγάλα. Για να δείτε ακριβώς τι είναι το κάθε προϊόν μέσα στο πακέτο έχει ένα φάκελο που τα γράφει όλα αναλυτικά.

Sheglam, Brush!

Στο κάτω μέρος της συσκευασίας, θα βρείτε ένα σούπερ, απίστευτο πινέλο. Το υλικό του δείχνει μεταλλικό και είναι βαρύ. Επίσης, οι τριχούλες του πινέλου είναι καλά κολλημένες στη θέση τους, χωρίς κενά ή να φεύγει εύκολα. Πολύ καλή ποιότητα θα έλεγα για ένα πινέλο.

Sheglam, Harry Potter gloss!

Επιπλέον, μαζί με το πινέλο θα βρείτε και μια κασετίνα με 4 lipgloss, τα οποία έχουν ονόματα μαγικών φίλτρων, που υπάρχουν στις ταινίες και τα βιβλία του “Harry Potter”.

Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω σε μακιγιάζ και σκέφτομαι να επιλέξω για αγορά και άλλα προϊόντα απο το “Sheglam”.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *