Καλοκαιρινά δειγματάκια…

Γεια σας.

Πέρασε το  καλοκαίρι, ταξιδέψαμε και γυρίσαμε στη βάση μας και το πρόγραμμα μας. Στα ταξίδια που κάναμε είχαμε μαζί μας τα προϊόντα που θα ήταν χρήσιμα, σε δείγματα.

Κάποια τα δοκίμασα πρώτη φορά και στο άρθρο αυτό θα σας πω αν μου άρεσαν ή όχι και αν θα τα επιλέξω σε κανονική συσκευασία και κάποια τα έχω ήδη σε μεγάλη συσκευασία ή τα έχω δοκιμάσει στο παρελθόν.

Τα δείγματα σε αυτό το άρθρο τα είχα πάρει μαζί μου σε ταξίδι στο αεροπλάνο, το οποίο έχει περιορισμό στην ποσότητα που μπορούμε να έχουμε μαζί μας.

Τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποίησα είναι:

  1. Givenchy, Rouge Interdit, Lipstick, 13. Πανέμορφη, κόκκινη απόχρωση, ιδανική για το καλοκαίρι. Το χρησιμοποίησα με μολύβι χειλιών σε πιο κόκκινη σκούρα απόχρωση και με καφέ. Σε πιο ήπια μακιγιάζ μόνο του, ίσα ίσα να ακουμπά στα χείλη και να αφήνει λίγο χρώμα. Αρκετά σταθερό, χωρίς να αφήνει σημάδια και με καλή διάρκεια, όσες ώρες έκανα τις βόλτες μου. Θα το επιλέξω σε κανονική συσκευασία στο μέλλον.
  2. Bourjois, Loose Powder, 01 Peach. Υπέροχη, βελούδινη υφή, χωρίς να σπάει και να κάνει κομματάκια. Μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα της και έκανε το μακιγιάζ μου αρκετά σταθερό. Στην αρχή φοβόμουν την απόχρωση της, αλλά τελικά ήταν πολύ καλή και έκανε το μακιγιάζ μου ομοιόμορφο και ματ. Θα ψάξω να την βρω και να την επιλέξω στο μέλλον.
  3. Smashbox, Photo Finish, Primer Water. Αγαπημένο προϊόν και το έχω και σε κανονική συσκευασία. Το τοποθετώ πριν το μακιγιάζ, σαν primer και μετά σαν fix spray. Σαν primer είναι αρκετά δροσερό και απαλό με την επιδερμίδα μου, κρατά σταθερό το μακιγιάζ και προστατεύει την ενυδάτωση και την περιποίηση που έχω κάνει. Σαν fix spray, ήταν αρκετά καλό στο να κρατά το μακιγιάζ στη θέση του για ώρες.
  4. Smashbox, Mascara, SuperFan, Black. Την μάσκαρα αυτή την έχω και σε κανονική συσκευασία. Είναι απο τις αγαπημένες μου μάσκαρα! Έχει βουρτσάκι απο σιλικόνη, το οποίο δίνει περισσότερο μήκος και λιγότερο όγκο, αλλά το αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες είναι απίστευτο. Είναι αρκετά σταθερή μάσκαρα και έχει έντονο μαύρο χρώμα.

Τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποίησα στο ταξίδι είναι:

  1. Nuxe, Reve de Miel, Face Cleansing And Makeup Removing Gel. Ήπιο καθαριστικό, σίγουρα θα ήταν καλό για δεύτερο βήμα καθαρισμού, αλλά όχι για πρώτο. Είναι σε μορφή τζελ, αρκετά ελαφρύ για την επιδερμίδα μου, αν και αναφέρει οτι ταιριάζει σε ξηρό και ευαίσθητο δέρμα και θα το ήθελα λίγο πιο δυνατό και να κάνει αφρό, ώστε να καθαρίζει πιο καλά το μακιγιάζ. Δεν με ενόχλησε στα μάτια και μετά τον καθαρισμό το δέρμα μου ήταν αρκετά απαλό. Τέλος, μυρίζει παρά πολύ όμορφα, χωρίς να ενοχλεί.
  2. Nivea, Black & White, Invisible, Original. Το δοκίμασα για πρώτη φορά και γνωρίζω οτι υπάρχει και σε κανονική συσκευασία. Αρκετά καλό αποσμητικό, με καλή διάρκεια. Αν και δεν ιδρώνω, με βοήθησε αρκετά στο καθημερινό περπάτημα και μύριζε σαν άρωμα πολλές φορές. Φυσικά δεν άφησε σημάδια στα μαύρα ρούχα που είχα μαζί μου, οπότε κάνει αυτό που αναφέρει και η συσκευασία του. Θα το επιλέξω στην κανονική συσκευασία, στις επόμενες αγορές μου.
  3. Marvis. Ήταν η μόνη οδοντόκρεμα που βρήκα σε μικρή συσκευασία. Αρκετά καλή, κατάλληλη για ένα ταξίδι, αλλά όχι για συχνή, καθημερινή χρήση. Θα την επιλέξω ξανά σε κάποιο άλλο ταξίδι μου.
  4. Τέλος, δοκίμασα και ένα δειγματάκι απο ένα άρωμα της Oriflame, το Enigma, Eau de toilette. Υπέροχο άρωμα, αρκετά δυνατό και έντονο. Είχε αρκετά καλή αντοχή και διάρκεια όλη μέρα. Ακόμα και μετά το ταξίδι το σακίδιο μου μυρίζει με αυτό το άρωμα. Είναι άρωμα απο μαύρο τριαντάφυλλο και γιασεμί και έχει και πατσουλί. Αν το βρω θα το επιλέξω στην κανονική συσκευασία.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *