Sheglam X Care Bears!

Γεια σας!

Πόσο χαρούμενη είμαι με αυτό το πακέτο! Το Sheglam έχει αρχίσει να κάνει υπέροχες συνεργασίες και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει μερικά καλλυντικά και σε ένα μεγάλο ποσοστό μου αρέσει το αποτέλεσμα τους. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να παραγγείλω μια συλλογή. Η συσκευασία της ήταν πάρα πολύ καλή και τίποτα δεν ήρθε σπασμένο, επίσης αν επιλέξετε την συλλογή, είναι πιο οικονομική απο τα κομμάτια μεμονωμένα.

Η συλλογή αυτή είναι φουντωτή και πολύχρωμη, ιδανική για να σου φτιάχνει τη μέρα κάθε φορά που χρησιμοποιείς ένα καλλυντικό απο το κουτί της και ανήκει στη σειρά Care Bears.

Αρχικά, μέσα στο πακέτο έχει τέσσερα προϊόντα για το πρόσωπο, δυο ρουζ, ανοιχτό και σκούρο τόνο, ένα μπρόνζερ και ένα σφουγγάρακι που το ακουμπάς στο δέρμα (ταπ ταπ) και βγάζει λάμψεις. Το προϊόν αυτό εύκολα μπαίνει και σε διάφορα σημεία του σώματος. Οι συσκευασίες τους είναι φουντωτές και απαλές και έχουν αρκετά καλή ποσότητα για μακιγιάζ.

Τα επόμενα τέσσερα προϊόντα είναι για το μακιγιάζ στα μάτια. Στο κουτί της συλλογής έχει τρία eyeliner, ένα πράσινο, ένα μοβ και ένα άσπρο. Και αυτά σε φουντωτή συσκευασία. Αν και ιδιαίτερες αποχρώσεις, δεν είναι δύσκολα στην τοποθέτηση τους σε κάποιο μακιγιάζ, ειδικά την άνοιξη και το καλοκαίρι. Το άσπρο eyeliner το ήθελα καιρό, για κάποια θεματικά μακιγιάζ. Επίσης, για το μακιγιάζ των ματιών έχει και μια παλέτα σκιών με εύκολες αποχρώσεις. Αρκετές βασικές αποχρώσεις για καθημερινά μακιγιάζ, αλλά και μερικές ιδιαίτερες, όπως κίτρινο, γαλάζιο και πορτοκαλί, υπέροχες για λεπτομέρειες, για την άνοιξη και το καλοκαίρι και κάποιες άλλες με λάμψεις.

Τέλος, για τα χείλη στη συσκευασία υπάρχει ένα τσαντάκι με δυο υγρά κραγιόν και ένα gloss. Τα δυο υγρά κραγιόν έχουν εύκολες, απαλές αποχρώσεις για μακιγιάζ απο το πρωί έως το βράδυ. Η μια απόχρωση είναι με βάση το ροζ και η άλλη με βάση το πορτοκαλί- καφέ. Το gloss έχει έντονη λάμψη και δεν είμαι σίγουρη αν θα το χρησιμοποιήσω.

Ακόμα μια έκπληξη σε αυτό το πακέτο είναι ο καθρέφτης χειρός. Κατάλληλος για λεπτομέρειες στο μακιγιάζ και φουντωτός και αυτός, όπως όλα τα αλλά.

Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω σε μακιγιάζ.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *