Shein, τα απαραίτητα για το μακιγιάζ.

Γεια σας!

Πριν αρκετό καιρό είχα πάρει μερικά εργαλεία και πινέλα μακιγιάζ απο το γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα και εφαρμογή, Shein.

Μέχρι την στιγμή που σας γράφω αυτό το άρθρο, είμαι αρκετά ευχαριστημένη με όσα έχω πάρει για το μακιγιάζ και θα σας αναφέρω τη γνώμη μου για μερικά απο αυτά παρακάτω.

Επέλεξα δυο θήκες με καπάκι για τα πινέλα μου, μερικά πινέλα για το πρόσωπο και τα μάτια, ένα δισκάκι- παλέτα και σφουγγαράκια.

Θα ξεκινήσουμε με τις θήκες, τις οποίες ήθελα αρκετό καιρό και τελικά τις βρήκα σε καλή τιμή, αλλά και ποιότητα. Είναι χοντρό πλαστικό, αρκετά σκληρό και δυνατό, κάτι το οποίο δεν περίμενα. Χωράνε αρκετά πινέλα και γυρίζουν για να βρείτε ότι ψάχνετε κάθε φορά. Επίσης, αν έχετε μικρά παιδιά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και σας μολυβοθήκες. Έψαξα αρκετά στην εφαρμογή του Shein να τις βρω σε σκούρο χρώμα, αλλά τελικά υπήρχαν μόνο σε μπεζ και ροζ. Στο δικό μου χώρο ταιριάζουν τα μπεζ. Επίσης, είναι πολύ όμορφες θήκες και δίνουν μια όμορφη νότα στην διακόσμηση του χώρου, εκτός απο την χρήση τους, για την αποθήκευση και φύλαξη των πινέλων απο την σκόνη.

Τα επόμενα πράγματα που πήρα και δοκίμασα είναι πινέλα μακιγιάζ. Πήρα μερικά για τα μάτια με σχέδιο απο γκλίτερ στην βάση τους, περισσότερο για διακοσμητικά. Βέβαια, τα δοκίμασα σε μακιγιάζ και ήταν αρκετά καλή η ποιότητα τους. Επίσης, όταν τα καθάρισα δεν έφυγε ούτε μια τρίχα. Τα υπόλοιπα πινέλα που πήρα είναι για το μακιγιάζ στο πρόσωπο και τα μάτια, πιο κλασικά και τα χρησιμοποιώ πλέον πιο συχνά σε μακιγιάζ. Για την τιμή τους, έχουν αρκετά καλή ποιότητα και είναι σταθερά. Επίσης και αυτά δεν έχασαν κάποια τρίχα όταν τα καθάρισα, αλλά ούτε και στο σχήμα τους. Επειδή θέλω να προσθέσω και άλλα πινέλα στη συλλογή μου, θα επιλέξω κι άλλες σειρές απο αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Μαζί με τα πινέλα απαραίτητα εργαλεία είναι τα σφουγγαράκια για το foundation και την πούδρα. Διάλεξα μικρά και μεγάλα σφουγγαράκια, τα οποία ήταν μέσα σε μια πολύ όμορφη συσκευασία, η οποία μοιάζει με βάζο. Τα σφουγγαράκια αυτά ακόμα τα έχω σε αυτή τη συσκευασία, ώστε να μην λερώνονται με σκόνη και τα μικρόβια του αέρα. Στο βαζάκι αυτό θα βρείτε μέσα 4 μεγάλα σφουγγαράκια για foundation και υγρά προϊόντα, 3 μικρά για concealer  και λεπτομέρειες και 3 λεπτά, κατάλληλα για πούδρα ή να τα τοποθετείτε στα δάχτυλα όταν βάφετε κάποιον (ειδικά για επαγγελματίες), ώστε να μην υπάρχει επαφή με μικρόβια ή να χαλάσει κάποιο σημείο του μακιγιάζ. Είναι μαλακά, φουσκώνουν καλά με το νερό και μας βοηθούν να απλώσουμε εύκολα τα προϊόντα μας. Σίγουρα θα επιλέξω κι άλλα στις επόμενες αγορές μου.

Τέλος, διάλεξα ένα δισκάκι- παλέτα. Είναι ένα εργαλείο κατάλληλο για επαγγελματίες, που βοηθά να αναμειγνύουμε τα προϊόντα μας σωστά, χωρίς να μπερδεύονται και να δίνουν άσχημο αποτέλεσμα και κατάλληλα ώστε να μπορούμε να δούμε τις αποχρώσεις πιο σωστά, ώστε να επιλέξουμε αυτή που χρειαζόμαστε. Πολλές φορές τα προϊόντα τα τοποθετούμε στα χέρια μας και αυτό είναι λάθος, επειδή δεν αναμειγνύονται σωστά, λερώνουμε τα χέρια μας και όσο καθαρά και να είναι, πάντα θα μαζεύουν μικρόβια με ότι πιάσουμε, τα οποία θα μεταφέρονται στα προϊόντα μας. Επίσης, στην παλέτα αυτή μπορούμε να φτιάχνουμε διάφορες νέες χρήσιμες αποχρώσεις για απλά μακιγιάζ, αλλά και face painting και να ετοιμάζουμε τα γκλίτερ μας.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *