Christmas Gifts!

Γειά σας και Χρόνια Πολλά!

Εδώ και δύο μέρες προσπαθώ να γράψω και να ανεβάσω αυτό το άρθρο, εξαιτίας του υπολογιστή μου που χάλασε. Αλλά η χαρά των γιορτών με κάνει να έχω πείσμα, ώστε να καταφέρω να δουλέψω τα άρθρα μου.

Οι γιορτές, τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, είναι οι αγαπημένες μου και λατρεύω να παίρνω δώρα στους δικούς μου ανθρώπους, αλλά και να λαμβάνω απο αυτούς τα δικά μου. Αρκετές φορές με ρωτάνε τι χρειάζομαι και πιο συχνά επιλέγω βιβλία και καλλυντικά.

Αυτή τη φορά διάλεξα μερικά προϊόντα μακιγιάζ, τα οποία μου έχουν τελειώσει και τα πήρα ξανά. Επίσης, διάλεξα να δοκιμάσω ένα άρωμα, μια μάσκα προσώπου και ένα προϊόν περιποίησης για τα χείλη.

Το πρώτο προϊόν που διάλεξα είναι ένα άρωμα, το οποίο το είδα σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αποφάσισα να το δοκιμάσω. Είναι απο το Zara, τη σειρά Zara Bloom, το Gardenia. Μοιάζει αρκετά με ένα άρωμα μεγάλου οίκου και για αυτό το επέλεξα. Θα το χρησιμοποιώ καθημερινά, ώστε να μην χρησιμοποιώ το πιο ακριβό και να τελειώνει γρήγορα.

Τα προϊόντα μακιγιάζ που επέλεξα για δώρα είναι:

  1. MaxFactor, Miracle Prep Primer, Illuminating & Hydrating. Το είχα ξανά στο παρελθόν και μου άρεσε αρκετά η υφή του. Είναι απαλό και κάνει ακριβώς οτι χρειάζομαι απο ένα primer. Με βοηθά αρκετά με την αφυδάτωση στην επιδερμίδα μου, κρατά σταθερό το μακιγιάζ μου και πολλές φορές το τοποθετώ μόνο του, με μια μάσκαρα και ένα lip gloss.
  2. MaxFactor, 2000 Calorie, Brow Sculpt, 002 Soft Brow. Είναι η μάσκαρα φρυδιών που τοποθετώ στο μακιγιάζ μου τα τελευταία 2 χρόνια. Δεν έχει έντονο χρώμα, η απόχρωση αυτή λειτουργεί σωστά σε πολλά φρύδια και τη χρησιμοποιώ ώστε να κρατά στη θέση τους, τριχούλες που πετάνε. Επειδή έχω έντονα φρύδια, χρησιμοποιώ πιο συχνά μάσκαρα φρυδιών και λιγότερο κάποιο μολύβι.
  1. Catrice, The Hydrator Plump & Fresh Primer. Το είχα πάρει ξανά πριν λίγο καιρό και άρχισα να το χρησιμοποιώ στο καθημερινό μου μακιγιάζ. Είναι απίστευτα δροσερό, κάνει την επιδερμίδα μου απαλή και μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμά του. Δεν το τοποθετώ μόνο του, γιατί είναι αρκετά απαλό, ώστε να δίνει ενυδάτωση πριν απο κάθε μακιγιάζ.
  2. Catrice, Mascara Gel,Lash / Brow. Τα τελευταία χρόνια τα προϊόντα που τελειώνω πιο συχνά είναι τα primer και οι μάσκαρα για τα φρύδια. Για αυτό το λόγο διάλεξα και αυτό το προϊόν. Δεν το έχω δοκιμάσει ξανά και το επέλεξα γιατί είναι οικονομικό και διάφανο. Θα το δοκιμάσω σύντομα σε μακιγιάζ για να σας πω τη γνώμη μου.
  1. Sheglam, Lock’d in Setting Spray. Το επέλεξα για τις καλές κριτικές που έχει στο ηλεκτρονικό κατάστημα Shein. Τα Setting Spray είναι απο τα αγαπημένα μου προϊόντα στο μακιγιάζ και μου αρέσει να τα δοκιμάζω. Ελπίζω να είναι τόσο καλό όσο λένε, να δίνει διάρκεια και αντοχή στο μακιγιάζ και να δίνει αίσθηση φρεσκάδας. Θα το δοκιμάσω σύντομα σε μακιγιάζ.
  2. Sheglam, Birthday Skin Primer. Είναι ένα primer σε μορφή κρέμας- τζελ. Δείχνει απαλό και δροσερό, πολύ καλό για την αφυδάτωση μου. Ανυπομονώ να το δοκιμάσω σε μακιγιάζ.
  1. Sheglam, Heart Eyes 2in1 Stamp Eyeliner, Black. Το διάλεξα γιατί έχει μύτη που κάνει καρδούλα και το χρησιμοποιείς σαν στάμπα. Αυτή είναι η μια πλευρά του, απο την άλλη έχει κανονική μύτη για γραμμή eyeliner και είναι σε μαύρο. Το δοκίμασα στο χέρι και είναι πραγματικά αρκετά σταθερό, αφού το αφαίρεσα μερικές ώρες μετά με διφασικό ντεμακιγιάζ. Σύντομα θα το δοκιμάσω σε μακιγιάζ.
  2. Sheglam, Hydro-Touch Refreshing Setting Powder. Είναι μια αρκετά γνωστή πούδρα απο το ηλεκτρονικό κατάστημα Shein. Έχει αρκετές καλές κριτικές και είναι σε απαλή ροζ απόχρωση. Την τοποθετούμε είτε σε όλο το πρόσωπο είτε μόνο κάτω απο τα μάτια για να κάνει την περιοχή πιο ξεκούραστη και πιο φωτεινή. Ανυπομονώ να τη δοκιμάσω για να σας πω αναλυτικά τη γνώμη μου.

Τέλος, διάλεξα μια μάσκα για το πρόσωπο με αλόη, απο την σειρά Express Beauty, της Apivita και ένα προϊόν lipcare με χαμομήλι, γιατί τα χείλη μου με τον κρύο καιρό έχουν σκάσει και δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!

Χρόνια πολλά!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *