Empties 2023.

Γεια σας!

Μου αρέσει πολύ να χρησιμοποιώ και να αδειάζω προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης. Με αυτό τον τρόπο αποκτώ μια πιο ολοκληρωμένη γνώμη για ένα προϊόν αν μου αρέσει ή όχι ή αν μου ταιριάζει ή όχι.

Τα προϊόντα που θα δείτε παρακάτω τα τελείωσα τους προηγούμενους μήνες, τη χρονιά 2023. Κάποια τα χρησιμοποίησα μέχρι το τέλος και μερικά όχι, γιατί δεν πρόλαβα και έληξαν.

Τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποίησα και τελείωσα είναι:

  1. MaxFactor, Brow Revival, 002 Soft Brown. Είναι η αγαπημένη μου μάσκαρα φρυδιών. Έχει απόχρωση που ταιριάζει στα περισσότερα φρύδια, αν και υπάρχουν κι άλλες, είναι όπως λέμε η ουδέτερη απόχρωση. Κάνει τα φρύδια μου να είναι σταθερά, χωρίς έντονο χρώμα και δεν φαίνεται σαν κόλλα ή σαν κερί. Το έχω πάρει ξανά και το χρησιμοποιώ ήδη στο καθημερινό μου μακιγιάζ ή σε φωτογραφίσεις με πιο έντονα μακιγιάζ.
  2. Smashbox, Photo Finish, Foundation Primer. Είναι ένα ελαφρύ primer/ βάση, σε μορφή τζελ. Δεν είναι απο τα προϊόντα που μου αρέσουν, γιατί νιώθω οτι δεν κάνει το μακιγιάζ μου να διαρκεί αρκετές ώρες. Το έχω σε μερικά δείγματα (μικρές συσκευασίες) , κατάλληλο για ταξίδια, οπότε θα το χρησιμοποιήσω τότε.
  3. Rimmel, BB Cream, Matte, Light. Νιώθω τυχερή που την έχω και σε δεύτερη συσκευασία γιατί έχει καταργηθεί. Είναι το καλύτερο προϊόν, για το καθημερινό μου μακιγιάζ, χειμώνα και καλοκαίρι. Με ρωτάνε πολλές φορές αν έχω τοποθετήσει κάτι στο πρόσωπο μου, γιατί κάνει την επιδερμίδα να δείχνει αρκετά φυσική, απαλή και λαμπερή. Θα ήθελα πολύ να το βγάλουν ξανά στην σταθερή σειρά και να το επιλέξω ξανά στις επόμενες αγορές.
  4. Nyx, Epic Black, Mousse Liner. Το είχα ανοιχτό απο παλιά, το χρησιμοποίησα δυο, τρεις φορές και μετά στέγνωσε. Στέγνωσε αρκετά γρήγορα και το άφησα στην άκρη, μέχρι που έκανα ένα ξεκαθάρισμα στα καλλυντικά μου και το βρήκα ξανά. Δεν είναι απο τα προϊόντα που μου άρεσαν και δεν θα το επιλέξω ξανά, αν και είδα οτι δεν υπάρχει στην σταθερή σειρά καλλυντικών της εταιρίας. Σίγουρα θα επιλέξω τα μολύβια της και τα άλλα liner.

Τα προϊόντα περιποίησης που τελείωσα είναι:

  1. Bioten,  Skin Moisture, Scrub Gel. Το χρησιμοποιούσα σε καθημερινή βάση στην βραδινή περιποίηση. Για απολέπιση της επιδερμίδας είναι ένα πολύ καλό προϊόν, άρα κάνει ακριβώς οτι λέει στη συσκευασία του. Έχει ωραία, ήπια μυρωδιά και απαλή υφή, χωρίς να τραυματίζει την επιδερμίδα. Απο την άλλη πλευρά, το είχα επιλέξει για καθαριστικό και φυσικά δεν έκανε για αυτό το λόγο. Άρα ήταν δικό μου λάθος η επιλογή και θα το δοκιμάσω ξανά σε μια πιο ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης.
  2. Bio Select, Naturals, Hair & Body Fragrance Mist, Orient Spell. Απο τα προϊόντα που έχω αγαπήσει! Κάθε φορά που το τοποθετώ με ρωτάνε τι έχω βάλει. Μυρίζει έντονα στην αρχή, αλλά όσο περνά η ώρα πιο ήπια. Λίγα αρώματα και μιστ είναι αυτά που διαρκούν σε μένα, αλλά αυτό πραγματικά μυρίζει όλη την ημέρα, αλλά και στα ρούχα μου στην ντουλάπα. Σύντομα θα το επιλέξω ξανά.
  3. Seventeen, Eau De Toilette Spray, Pink Juicy. Είναι απο τα καθημερινά μιστ που χρησιμοποιώ. Είχα μερικούς μήνες να το χρησιμοποιήσω, αλλά και πάλι το επέλεξα και το τοποθετούσα καθημερινά. Στην αρχή έχει έντονο άρωμα και όσο περνά η ώρα είναι πιο ήπιο. Δεν έχει αρκετή διάρκεια, αλλά είναι μια ωραία επιλογή για κάθε μέρα. 
  4. Τέλος, L΄oreal, Elvive, Extraordinary Oil. Το έλαιο που παίρνω και χρησιμοποιώ συνέχεια στα μαλλιά μου. Κάνει τα μαλλιά να είναι απαλά, λαμπερά και μυρίζει υπέροχα. Στη συσκευασία λέει οτι είναι για βαμμένα μαλλιά, αλλά το χρησιμοποιώ και χωρίς να έχω βάψει τα δικά μου. Δεν λαδώνει την τρίχα και δεν την κάνει να πέφτει βαριά. Σε κάθε χρήση χρειάζεται μικρή ποσότητα και το προϊόν δεν τελειώνει αρκετά γρήγορα. Σας το προτείνω σίγουρα.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *