Bee Sun Safe…

Γεια σας!

Επιτέλους έρχεται το καλοκαίρι που τόσο πολύ περιμέναμε. Αν και τοποθετούμε αντηλιακό όλο το χρόνο, το καλοκαίρι η προστασία είναι πλήρης, με κάτι παραπάνω. Εκτός απο την προστασία μας, θέλουμε κάτι που να είναι αδιάβροχο, να μην μολύνει το περιβάλλον και να είναι σταθερό μέχρι την επόμενη ανανέωση.

Αυτή τη χρονιά μετά απο έρευνα επέλεξα την σειρά με αντηλιακά της Apivita, Bee Sun Safe. Διάλεξα ένα αντηλιακό για το πρόσωπο, ένα για το σώμα και ένα για τα μαλλιά.

Για το πρόσωπο πήρα ένα αντηλιακό σε σετ με δώρο το After Sun και ένα νεσεσέρ. Έχει δείκτη προστασίας spf 50,  έχει απαλή και ελαφριά υφή και μοιάζει με γαλάκτωμα. Αφού το δοκίμασα παρατήρησα οτι δεν αφήνει άσπρους λεκέδες και η επιδερμίδα μου το απορροφά αρκετά καλά, χωρίς να κάνει το πρόσωπο λιπαρό. Ανυπομονώ να το δοκιμάσω στις καλοκαιρινές δραστηριότητες.

Επίσης, θα δοκιμάσω και το After Sun σύντομα, αφού τελειώσω ένα άλλο.

Το αντηλιακό για το σώμα το επέλεξα με δείκτη προστασίας spf 30. Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ αντηλιακό με μεγάλο δείκτη για το σώμα. Επέλεξα λάδι σώματος, για μαύρισμα με ηλίανθο και καρότο. Αφού το δοκίμασα παρατήρησα οτι έχει απαλή υφή, αν και έλαιο δεν αφήνει λιπαρότητα στην επιδερμίδα και μυρίζει υπέροχα. Επίσης, το επέλεξα γιατί η συσκευασία του είναι σε μορφή σπρέι, το οποίο με βολεύει στην ανανέωση του αντηλιακού μέσα στην ημέρα.

Τέλος, επέλεξα αντηλιακό για τα μαλλιά. Τα τελευταία χρόνια το χρησιμοποιώ τακτικά, όχι μόνο για να προστατέψω τα βαμμένα μαλλιά, αλλά περισσότερο για να προστατέψω την υφή τους και την λάμψη τους. Το αντηλιακό μαλλιών της Apivita  είναι  ενυδατικό λάδι με αντηλιακά φίλτρα, με ηλίανθο και αβησσυνία.  Έχει γεμάτη υφή και χρειαζόμαστε μικρή ποσότητα για τα μαλλιά μας, ενώ μυρίζει υπέροχα. Επίσης, η συσκευασία του είναι σε σπρέι, αρκετά βολική για να μπορούμε να ελέγχουμε την ποσότητα που θα τοποθετήσουμε στα μαλλιά μας.

Ανυπομονώ για τις καλοκαιρινές δραστηριότητες, αφού θα έχω μια πλήρη αντηλιακή προστασία…

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *