Τα σετ της εβδομάδας!

Γεια σας!Ελπίζω να είστε καλά!Τα σετ της εβδομάδας επιστρέφουν!Το μόνο που τελικά άλλαξα είναι οτι σε κάθε σετ θα ξεχωρίζω κάτι και θα σας λέω μερικά πράγματα για αυτό.Επίσης,μερικά σετ θα είναι αντρικά ή ακόμα και παιδικά!Ας δούμε τα σετ της εβδομάδας!
Δευτέρα

Δοκίμασα αυτό το σετ μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα και ήθελα πολύ να σας το δείξω.Ξεχώρισα απο αυτό την τσάντα!Μπορείτε να την συνδυάσετε με μαύρα ρούχα ή με σετ ρούχων που έχουν κόκκινα στοιχεία!

Τρίτη

  Απο αυτό το σετ επιλέγω την ζακέτα!Πόσο όμορφες και ζεστές είναι αυτές οι ζακέτες?Μπορείτε να την συνδυάσετε με κολάν,με φόρεμα,με τζιν ακόμα και με σορτσάκια!Έχω επιλέξει μια μονόχρωμη και περιμένω να πάω για ψώνια και να πάρω μια με σχέδια!
Τετάρτη

Σε αυτό το σετ έχω επιλέξει την μπλούζα!Μου αρέσουν τέτοια μπλουζάκια,γιατί είναι κομψά,αλλά δημιουργούν εύκολα ένα casual ύφος.Φόρεσα μια τέτοια μπλούζα με πολλά χρώματα και όχι μονόχρωμη!
Πέμπτη

Λατρεύω τα κολάν!Αλλά θα ταίριαζαν σε μια κοπέλα που δεν θα έχει περιττά κιλά!Μια τέτοια κοπέλα (όπως και εγώ) καλό θα ήταν να φορά ένα μονόχρωμο.Μέχρι στιγμής με βολεύει ένα μαύρο ή ένα μπλε σκούρο!
Παρασκευή

Σε αυτό το σετ έχω ξεχωρίσει το παντελόνι!Είναι ένα βυσσινί,μπορντό και θα το φορούσα είτε σε συνδυασμό με άσπρα ρούχα είτε σε συνδυασμό με μαύρα ρούχα.Μου αρέσουν τα χρωματιστά παντελόνια.Ελπίζω να το αποκτήσω κάποια στιγμή ένα!
Σάββατο

Τι θα μπορούσα να επιλέξω για ένα πάρτι το Σάββατο?Φυσικά το μικρό μαύρο φόρεμα!Απο το πρωί ως το βράδυ με το κατάλληλο μακιγιάζ και τα κατάλληλα αξεσουάρ.Το συνδύασα με ροζ-μαύρες γόβες και φάκελο (τσαντάκι)!
Κυριακή

Μένουμε σπίτι σήμερα!Επιλέγουμε ζεστό καφέ,περιοδικά,περιποίηση επιδερμίδας και ξεκούραση!Συνήθως στο σπίτι φοράω φόρμες και αθλητικά ρούχα,αλλά σε αυτό το σετ ξεχωρίζω τις παντόφλες!Έχω παρόμοιες και είναι πολύ ζεστές και όμορφες!
Ελπίζω να σας αρέσουν αυτά τα σετ και αν θέλετε πείτε μου και εσείς τι ξεχωρίσατε αυτή την εβδομάδα στα σετ αυτά και στις δικές σας εμφανίσεις!Τα λέμε στο επόμενο άρθρο!Σας ευχαριστώ!Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *