Μακιγιάζ για φθινόπωρο χειμώνα 2013-2014 !

Γεια σας!
1) Σκούρα κόκκινα χείλη και eyeliner cat eyes!
Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η τάση μας δείχνει ζουμερά χείλη κατακόκκινα στο χρώμα του κερασιού και πιο σκούρα κόκκινα χείλη, μέχρι σκούρα βυσσινί ή μπορντό και eyeliner για γατίσιο βλέμμα!Στα μάγουλα για ρουζ χρησιμοποιούμε το ροζ της “υγείας” για πιο ήπιο αποτέλεσμα.Ως αποτέλεσμα έχουμε ένα αριστοκρατικό και κομψό ύφος!
 
tips!α) Λίγο lipgloss στο κέντρο των χειλιών για όγκο. Αλλά σε όσα χείλη το έχουν ανάγκη, αλλιώς φαίνεται άσχημο.
β)Το υπόλοιπο μακιγιάζ να γίνει σε πιο ήπιους τόνους.
2)Light ομορφιά, που ακτινοβολεί! 
Επιτέλους χρυσόσκονη και στρασάκια!Χρυσή ή ασημή σκιά ή ιριδίζουσα στο κινητό βλέφαρο και να σβήνει προς τα πάνω σε μια ματ σκιά. Το υπόλοιπο μακιγιάζ ήπιο, αφού θα έχουμε τονίσει τα μάτια.Θα χρησιμοποιήσουμε ένα nude κραγιόν και ρουζ στο χρώμα της “υγείας”. 
 Tips! α)Η σκιά μπορεί να είναι σε ελεύθερη μορφή (σε σκόνη) για καλύτερο αποτέλεσμα την οποία θα τοποθετήσουμε με λίγο consiler απο κάτω για να κολλήσει πάνω στο σημείο που θέλουμε.
3)Σκιές!
Εμφανίζονται ξανά οι μεταλλιζέ σκιές σε γήινους τόνους. Επιπλέον το καλοκαίρι μπορεί να τελείωσα άλλα μας αφήνει στη θέση του μπλε και πράσινες αποχρώσεις, ίσως όμως πιο σκούρες και μας κάνουν να σκεφτόμαστε τις καλοκαιρινές μέρες που πέρασαν!
4)Χρωματιστό eyeliner!
Όλο μαύρο και μαύρο…Φτάνει πια!χαχα! Σε γνωστούς οίκους μόδας είδαμε eyeliner σε διάφορα χρώματα και γραμμές!Μοβ,μπλε, καφέ, χρυσό…
Tips! Για να πετύχετε το eyeliner όπως το θέλετε ξεκινήστε με κουκκίδες τις οποίες θα ενώσετε μετά ή δημιουργείστε την γραμμή πρώτα με μολύβι για να μπορείτε να τη διορθώνετε πιο εύκολα!
5)Έντονα σκούρα κραγιόν!
Σκούρο μοβ και καφέ κραγιόν!Ναι,θα τα φορέσουμε, με ένα πιο ήπιο μακιγιάζ στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. Τα χείλη είναι αυτά που τονίζονται σε αυτό το κομμάτι του μακιγιάζ!
Και για το τέλος άφησα το ρουζ! Στο χρώμα της “υγείας”, ένα απαλό ροζ άγγιγμα!
Και μην ξεχνάμε το φυσικό μακιγιάζ που χρησιμοποιούμε καθημερινά,ώστε να φαινόμαστε πιο λαμπερές και πιο φρέσκες!
Σας ευχαριστώ!Και για να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα τις εικόνες τις βρήκα μέσα απο το διαδίκτυο και κάποιες απο αυτές της έφτιαξα εγώ μέσα απο μια σελίδα του διαδικτύου.Το επόμενο θέμα θα είναι νυχάκια για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2013-2014!
Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *