Αξεσουάρ για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2013-2014!

Γεια σας! Πριν φύγω για διακοπές σας έχω ετοιμάσει ένα μεγάλο και όμορφο άρθρο για την τάση της μόδας στα αξεσουάρ. Θα σας πω μερικά πράγματα για το καθένα ξεχωριστά και θα σας δείξω εικόνες με αυτά. 
1) Γυαλιά: δεν αλλάζουν και πολλά απο πέρυσι! Βλέπουμε γυαλιά ε στρογγυλό σκελετό,χρωματιστά,αλλά και το κλασσικό μαύρο, κοκάλινα ή μεταλικά και γυαλιά με γωνίες.
2) Σκουφάκια και καπέλα: Και σκουφάκια και καπέλα!Ναι, καπέλα! Τα είδαμε στον οίκο μόδας της Chanel και θα τα φορέσουμε και εμείς, αφού τα προσαρμόσουμε στο ντύσιμο μας. Σε οτι χρώμα μας ταιριάζει!
3) Γάντια: Τα είδαμε σε μερικά σύνολα του οίκου Chanel! Εμείς όμως τα φοράμε για να κρατούν ζεστά τα χέρια μας το φθινόπωρο και περισσότερο το χειμώνα!
4)Μαντίλια και κασκόλ: Δεν τα είδαμε αρκετά συχνά σε μεγάλους οίκους μόδας. Εμείς όμως, θα τα φοράμε, γιατί μας κρατάνε ζεστές. Δεν λέμε ποτέ όχι σε μια κρυα μέρα του χειμώνα και φυσικά σε ένα μεγάλο,μάλλινο κα μαλακό κασκόλ!
5) Κοσμήματα: (Βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, κολιέ) Μεγάλα κοσμήματα. Μεγάλα κολιέ, πολλά βραχιόλια μαζί, χρυσά ή ασημένια! Κοσμήματα που θα απογειώσουν όποιο ντύσιμο και αν έχουμε επιλέξει, απο το πρωί ως το βράδυ!
6) Τσάντες: Απο δέρμα, μεγάλες και μικρές, στρογγυλές ή ταχυδρομικές. Σε πολλές αποχρώσεις, γκρι, καφέ, μπλε σκούρο, μπεζ και φυσικά στο κλασσικό μαύρο!
7) Παπούτσια: Ψηλές μπότες, πάνω απο το γόνατο. Τις είδαμε σε πολλούς οίκους μόδας, τις οποίες μπορούμε να φορέσουμε απο το πρωί ως το βράδυ, ανάλογα με τον τρόπο που θα τις συνδυάσουμε. Τα υπόλοιπα παπούτσια είναι, μποτάκια, μπαρέτες, μοκασίνια και φυσικά οι αγαπημένες μας γόβες, σε οτι χρώμα και υλικό θέλουμε!
8) Για το τέλος άφησα τα αξεσουάρ για τα μαλλιά. Μεγάλες κορδέλες, στέκες,φιογκάκια, αξεσουάρ με τρουκ, απο δέρμα ή απο ύφασμα και σε πολλά χρώματα!
Είναι το πιο αγαπημένο μου αποτο γενικό θέμα του φθινοπώρου και του χειμώνα που επέλεξα!Ελπίζω να σας αρέσει, όσο εμένα! Και με αυτό το άρθρο τελειώνει και η θεματική ενότητα Φθινόπωρο, Χειμώνας 2013-2014!Το επόμενο θέμα είναι πιο απλό, “οικονομικό” και χρήσιμο στην καθημερινότητα μας! Σας ευχαριστώ!Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *