Βασικά ρούχα και αξεσουάρ για γυναίκες και για άντρες!

Γεια σας!Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα σημαντικό και αρκετά οικονομικό θέμα, αμα θέλουμε να είμαστε πάντα μέσα στη μόδα και με τα καλύτερα κομμάτια! Έκτος απο τις γυναίκες θα αναφερθώ και στους άντρες!
Τα βασικά για τις γυναίκες!
1)Μικρό μαύρο φόρεμα! Υπέροχη Chanel που το καθιέρωσες! Απο το πρωι μέχρι το βράδυ, το μόνο που αλλάζει είναι τα παπούτσια και τα αξεσουάρ!Πάντα κομψό, για χειμώνα και για καλοκαίρι!
2)Τζιν παντελόνι! Ανάλογα με το σωματότυπό μας,σε οτι χρώμα και υφή το θέλουμε! Απο το πρωί μέχρι το βράδυ και το μόνο που αλλάζει είναι η μπλούζα,το πανωφόρι, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια! Είναι ένα άνετο κομμάτι για όλες τις ώρες!
3) Φούστα!Κατά προτίμηση μαύρη! Ταιριάζει με όλα. Ξεκινάμε το πρωί σε πιο χαλαρό ύφος και το βράδυ προσθέτουμε αξεσουάρ και αλλάζουμε απλά παπούτσια!
4) Πανωφόρι! Εδώ μπορώ να σας προτείνω 3 είδη, ένα σακάκι, ένα τζιν μπουφάν ή ένα δερμάτινο μπουφάν! Όποιο και να διαλέξουμε μας κρατάει ζεστές και κομψές όλη μέρα!
5) Μονόχρωμο μπλουζάκι! Με μακρύ ή κοντό μανίκι, ανάλογα την εποχή! Σε οτι χρώμα θέλουμε και οτι μας ταιριάζει!
6) Πουκάμισο! Άσπρο ή μαύρο! Με παντελόνι και φούστα!Με όποιο πανωφόρι έχουμε. Το φοράμε όλη μέρα!
Πέρα απο τα ρούχα έχουμε και τα βασικά παπούτσια! Αυτά είναι: 1) Μπαλαρίνες! Περισσότερο επιλέγουμε τις μαύρες,αλλά και όποιο άλλο χρώμα μας αρέσει! Απο το πρωί ως το βράδυ, με οποίο ρούχο θέλουμε!
2) Γόβες! Δεν θα μπορούσαν να μην είναι στη λίστα με τα βασικά κομμάτια.Το μόνο που αλλάζει απο το πρωί μέχρι το βράδυ είναι το ύψος του τακουνιού! 
3) Ψηλές μπότες! Ναιιιιι! Είτε πάνω απο το γόνατο είτε όχι,είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι για το χειμώνα!Συνήθως τις επιλέγουμε σε μαύρο χρώμα!
 
4) Σανδάλια! Μόνο για το καλοκαίρι όμως! Ψηλοτάκουνα ή πλατφόρμες και φλάτ! Όλες τις ώρες της ημέρας!
5) Αθλητικά παπούτσια! Δεν είναι μόνο για να είμαστε γυμνασμένες, αλλά και όμορφες! Είναι χρήσιμα για πιο χαλαρές εμφανίσεις!
 Για το τέλος άφησα τις τσάντες, μικρές και μεγάλες, τα αξεσουάρ και μερικά ακόμα ρούχα που πιστεύω οτι είναι βασικά, αυτά είναι οι ζακέτες, τα κολάν και τα πουλόβερ ή φούτερ! Όλα αυτά σε μαύρο, άσπρο και χρώματα που συνδυάζονται εύκολα με τα περισσότερα σύνολα μας!
Μετά το τέλος του θέματος αυτού θα περάσουμε στα βασικά κομμάτια για τους άντρες! Επειδή θέλω να τα αναλύσω και να ψάξω περισσότερες πληροφορίες, θα σας παρουσιάσω το θέμα αργά το βράδυ! Σας ευχαριστώ!Να είστε καλά!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *