Βασικά ρούχα και αξεσουάρ για γυναίκες και άντρες! (συνέχεια)

Τι σας χρωστάω απο το προηγούμενο θέμα?
Τα βασικά ρούχα και αξεσουάρ για τον άντρα! Αφού έψαξα αρκετά, βρήκα μερικά,αλλά  πρόσθεσα και εγώ μερικά που σκέφτηκα!Ας τα δούμε!
1) Τζιν παντελόνι: Όπως και στις γυναίκες, έτσι είναι βασικό και στους άντρες. Το τζιν παντελόνι είναι άνετο απο το πρωί ως το βράδυ για κάθε μέρα.

2)Κουστούμι: Είναι χρήσιμο για μια πιο επίσημη περίσταση. Με γραβάτα ή χωρίς αυτήν.
3) Μονόχρωμο μπλουζάκι: Με κοντό ή μακρύ μανίκι, ανάλογα την εποχή. Συνήθως μαύρο,αλλά και σε άλλα χρώματα που να ταιριάζουν με τα υπόλοιπα ρούχα.
4) Καλό πουκάμισο: Λευκό ή μαύρο, καλής ποιότητας, για την δουλειά ή την έξοδο το βράδυ!
5) Πουλόβερ ή μάλλινη ζακέτα: Αρκετά ζεστά και τα δυο για το χειμώνα και μπορούμε να τα φορέσουμε απο το πρωί μέχρι το βράδυ.
6) Καθημερινό πανωφόρι: Ένα λεπτό ή χοντρό μπουφάν, fly jacket, δερμάτινο μπουφάν ή τζιν μπουφάν. Οτι εμείς έχουμε επιλέξει.
7) Παντελόνι: Ένα με χοντρό ύφασμα για το χειμώνα, ίσως κοτλέ και ένα με λεπτό ύφασμα για το καλοκαίρι, ίσως λινό.
8) Καθημερινό πουκάμισο: Θα πρότεινα ένα με καρό ύφασμα, το οποίο ταιριάζει με πολλά ρούχα απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Με ένα απλό μπλουζάκι απο μέσα ή με τα μανίκια σηκωμένα.
9) Βερμούδα: Φυσικά πάει περισσότερο το καλοκαίρι. Άνετη, για πιο χαλαρό ντύσιμο.
Αφού είδαμε τα ρούχα,ας δούμε και τα παπούτσια: 1) Επίσημα παπούτσια: Για επίσημες περιστάσεις. Στη δουλειά άμα χρειάζονται και για μια βραδινή έξοδο.
2) Αθλητικά παπούτσια:Για πιο αθλητική εμφάνιση και είναι πιο άνετα για  κάθε μέρα.
3) Casual παπούτσια: Απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Ταιριάζουν και σε μια βραδινή έξοδο.
4) Σαγιονάρες: Άνετες για το καλοκαίρι. Για πιο χαλαρό ύφος.
Τέλος, θα δούμε τα αξεσουάρ για τους άντρες.Αυτά είναι: τσάντα για τη δουλειά και τσάντα για το γυμναστήριο ή για κάποια άλλη χρήση, πορτοφόλι, ρολόι, κασκόλ, γάντια, σκουφιά και καπέλα. Φυσικά δεν ξεχνάμε τα γυαλιά!  Επίσης, είναι τα μανικετόκουμπα και οι γραβάτες!
 Ελπίζω να σας αρέσει!Θα τα πούμε ξανά με το επόμενο θέμα!Και θα σας γράψω επίσης τα προϊόντα που χρησιμοποιώ εγώ για την περιποίηση προσώπου και σώματος, μακιγιάζ και απο ποια καταστήματα αγοράζω τα δικά μου πράγματα!Σας ευχαριστώ!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *