Για τις μεγάλες πείνες…της διατροφής!

Γεια σας!Σήμερα θα σας γράψω δυο συνταγές,που φτιάχνω και εγώ για να με βοηθούν κατά τη διάρκεια της δίαιτας που κάνω.  Την μια την είδα μέσα απο κάποια σελίδα στο διαδίκτυο,την δοκίμασα και με βοηθάει μέχρι στιγμής στην αποτοξίνωση,την καύση του λίπους και κάνει πιο εύκολη την πέψη,οι φίλοι μου στη σελίδα μου στο facebook την περιμένουν ήδη! Την άλλη συνταγή την ξέρουμε όλοι απο τα παιδικά μας χρόνια και μπορεί να αποτελέσει και απο μόνη της ένα γεύμα μέσα στη μερα. Η πρώτη συνταγή είναι,Χυμός τζίντζερ και η δεύτερη μια χορταστική και λαχταριστή φρουτόκρεμα!

Χυμός τζίντζερ: Υλικά: 1 τζίντζερ
                                       1 κ  κουτ. γλυκού τσάι
                                        Μισό λεμόνι
                                       1 κ. γλυκού μέλι

                          Εκτέλεση : Πλένουμε και καθαρίζουμε το τζίντζερ, το κόβουμε σε κομμάτια και το                                           βάζουμε σε ένα μπουκάλι 11/2 λίτρου. Προσθέτουμε και το τσάι. Στύβουμε                                           το λεμόνι και προσθέτουμε το χυμό του μέσα στο μπουκάλι και του βάζουμε 
                                      και το μέλι. Προσθέτουμε ζεστό νερό μέσα σε αυτό και το βάζουμε στο                                                 ψυγείο για 12 ώρες, ώστε να ενωθούν οι γεύσεις μεταξύ τους και πίνουμε                                              τουλάχιστον ένα ποτήρι την ημέρα. Γενικά μπορούμε να προσθέσουμε όσο                                            λεμόνι και όσο μέλι θέλουμε, ανάλογα πόσο ξινό ή γλυκό μας αρέσει.
Πιστεύω οτι δεν είναι επικίνδυνο, γιατί το έχω δοκιμάσει και εγώ για αρκετό χρονικό διάστημα. Επίσης το φτιάχνουμε απο φυσικά προϊόντα και η φύση είναι πολύ καλή, αμα ξέρουμε να χρησιμοποιούμε οτι μας δίνει!

Φρουτόκρεμα: Υλικά: 1 μήλο
                                    1 αχλάδι
                                    1 μπανάνα
                                    1 πορτοκάλι
                                     Ζάχαρη
                                  (όποιο άλλο φρούτο μας αρέσει ή και φρούτα ανάλογα την εποχή)
                         Εκτέλεση: Προσθέτουμε στο μίξερ μας όλα τα φρούτα και τα χτυπάμε μέχρι να διαλυθούν τα μεγάλα κομμάτια. Προσθέτουμε μαύρη ζάχαρη και τα χτυπάμε για λίγο ακόμα. Απο εμάς εξαρτάται πόσο πηχτή και γλυκιά θέλουμε να είναι.

Σε περίπτωση που υπάρχει αλλεργία σε κάποιο υλικό να είστε προσεχτικοί και να μην το δοκιμάσετε. Επίσης δεν είμαι διατροφολόγος και αυτές οι συνταγές βασίζονται στο δικό μου πρόγραμμα διατροφής, για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε κάποιον που να γνωρίζει και να βρει το κατάλληλο για εσάς. Σας δείχνω αυτές τις συνταγές γιατί μπορεί να σας ταιριάζουν και να σας αρέσουν ή και να θέλετε να τις δοκιμάσετε! Αν θα θέλατε και άλλα έξυπνα γευματάκια που βοηθούν στην δίαιτα μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας!Σας ευχαριστώ! Τα λέμε σε κάποιο άλλο blog! Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *