Συνδρομητικό κουτί-Glowbox Νοεμβρίου!

Γεια σας!Επιτέλους πήρα και εγώ ένα συνδρομητικό κουτί με προϊόντα περιποίησης για πρόσωπο,σώμα και μαλλιά.Αφού αποφάσισα να το πάρω σκέφτηκα οτι είναι καλό να δοκιμάζω τα προϊόντα για λίγο καιρό και μετά να σας λέω τι περιέχει το κουτί και τη γνώμη μου για το καθένα ξεχωριστά.Είμαι πολύ χαρούμενη που το πήρα αυτή τη φορά και περιμένω και τα επόμενα! Πήρα το Glowbox Νοεμβρίου, το οποίο περιέχει μέσα, αρχικά ένα πολύ όμορφο ενημερωτικό φυλλάδιο και απο κάτω τα δειγματάκια.

Βρήκα μέσα στο κουτί ένα δείγμα απο το άρωμα της Annick  Goutal (Eau de Charlotte), το οποίο το έχω μέσα στην τσάντα μου και το χρησιμοποίησα μόνο δυο φορές και πιστεύω πως έχει έντονο άρωμα που ταιριάζει πολύ καλά στο χειμώνα και επίσης μόλις το δοκίμασα μου έφερε μια ανάμνηση απο ένα παιχνίδι που είχα όταν ήμουν μικρή.

Το δεύτερο δείγμα  ήταν  απο τη Molton Brown και είναι ένα αφρόλουτρο, το οποίο χρησιμοποίησα 3 φορές και  μου άρεσε πάρα πολύ σαν υφή και το άρωμα του και θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να το πάρω σε κανονικό μέγεθος.

Το τρίτο δείγμα συνδυάζεται πολύ καλά με το δεύτερο, είναι απο τη Molton Brown,μια λοσιόν σώματος. Εκτός οτι μυρίζει πολύ όμορφα, μετά το ντουζ καταπολέμησε την ξηρότητα,ειδικά σε μένα που κάθομαι πολύ κοντά στη σόμπα και πραγματικά καίγομαι!Επίσης, απλώνεται και απορροφάτε πολύ εύκολα και δεν αφήνει λιπαρότητα.

Όμως αυτό που δοκίμασα πιο πολύ ήταν το λαδάκι για τα μαλλιά, Moroccan Oil Treatment.. Γενικά χρησιμοποιώ λαδάκια για τα μαλλιά, αλλά αυτό το χρησιμοποίησα πριν αλλά και μετά το λούσιμο (αν και στις οδηγίες λέει μετά το λούσιμο) και τα μαλλιά μου ήταν πραγματικά μαλακά. Με το μπιστολάκι για τα μαλλιά κράτησε μακρυά το φριζάρισμα και είχε ευχάριστο άρωμα.

Τέλος, μέσα στο  κουτί  βρήκα και ένα δείγμα απο ένα προϊόν καθαρισμού προσώπου απο τη Neal’s Yard (Rose facial wash), το οποίο δεν το χρησιμοποίησα αρκετά, για να γνωρίζω αν έχει το αποτέλεσμα που θέλω. Ίσως σε λίγο καιρό να σας αναφέρω τη γνώμη μου για αυτό.

Περιμένω με αγωνία το επόμενο κουτί για να δοκιμάσω τα προϊόντα και να σας πω τη γνώμη μου. Αν θέλετε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Glowbox, η σελίδα στο διαδίκτυο είναι www.glowbox.gr και αν θέλετε ρίξτε μια ματιά στο ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει. Τα λέμε στο επόμενο θέμα!Σας ευχαριστώ!Γεια σας!

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *