Μακιγιάζ-Μαλλιά-Νύχια για το Ρεβεγιόν!

Γεια σας!Σήμερα θα σας δείξω δυο μακιγιάζ,δυο τρόπους για να φτιάξετε τα μαλλιά σας και δυο σχέδια για τα νύχια για το ρεβεγιόν.Αυτή την ημέρα θέλουμε όλα να είναι όμορφα και λαμπερά είτε βγούμε είτε μείνουμε σπίτι!Θα ξεκινήσω με το μακιγιάζ.Το πρώτο μακιγιάζ είναι eyeliner και κόκκινα χείλη. Αφού φτιάξουμε μια όμορφη βάση με τις απαραίτητες φωτοσκιάσεις,τοποθετούμε μια άσπρη ή με μπεζ σκιά στο κινητό βλέφαρο και μια λίγο πιο σκούρα,ίσως καφέ στο κόκκαλο (στην μπανάνα).Φτιάχνουμε μια ομοιόμορφη γραμμή με το eyeliner και τονίζουμε με ένα μολύβι το κάτω βλέφαρο.Τέλος, βάζουμε μάσκαρα. Αν όμως θέλουμε να το κάνουμε πιο λαμπερό βάζουμε ένα χρυσό ή ασημένιο eyeliner πάνω απο το άλλο.Απλώνουμε στα μάγουλα ένα απαλό ρουζ και βάφουμε τα χείλη μας με ένα κόκκινο μολύβι και κραγιόν!
Το δεύτερο μακιγιάζ είναι ένα smoky eyes με πιο απαλά χείλη (nude). Αφού φτιάξουμε μια καλή βάση και τις απαραίτητες φωτοσκιάσεις, βάζουμε μια καφέ σκιά σαν βάση και προσθέτουμε σιγά σιγά την μαύρη. Όταν το ετοιμάσουμε παίρνουμε μια σκιά μεταλλική, χρυσή ή ασημένια και βάζουμε λίγο απο πάνω. Τονίζουμε το κάτω βλέφαρο με μαύρο μολύβι και με λίγη σκιά και βάζουμε μάσκαρα.Απλώνουμε ένα απαλό ρουζ και βάφουμε τα χείλη με ένα nude  κραγιόν.
Στα μαλλιά θα σας πρότεινα ένα χαμηλό κότσο, που να πέφτει πλάγια, για πιο επίσημο ύφος. Μπορείτε να του βάλετε ένα προιόν για λάμψη ή να χρησιμοποιήσετε ένα όμορφο και κομψό κοκκαλάκι μαλλιών.
Επίσης, όσες θέλετε να τα αφήσετε κάτω, θα ήταν ωραία να τα κάνετε σπαστά ή μπούκλες και την φράντζα να πέφτει απο τη μια πλευρά ή και όλα τα μαλλιά να είναι στο πλάι.
Για τα νύχια,θα μπορούσατε να τα κάνετε όλα μονόχρωμα σε βυσσινί ή μαύρο χρώμα και ένα νύχι απο το κάθε χέρι να είναι χρυσό ή ασημένιο.
Τέλος, στα νύχια μπορείτε να βάλετε ως βάση ένα χρώμα τις επιλογής σας και που να ταιριάζει με το υπόλοιπο σύνολο,με ρούχα και αξεσουάρ και να δημιουργήστε σταγόνες ή κύματα με χρυσό ή ασημένιο ή κάποιο άλλο μεταλλικό χρώμα.
Ελπίζω η νέα χρονιά να σας φέρει οτι επιθυμείτε, να έχετε υγεία και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!Σας ευχαριστώ που παρακολουθείτε το blog μου και ελπίζω απο τη νέα χρονιά να βλέπω και τα δικά σας σχόλια, για να έχουμε καλύτερη επικοινωνία!Για τη χρονιά αυτή θα σας βάλω άλλο ένα άρθρο με ρούχα για το ρεβεγιόν!Τα λέμε στο τελευταίο άρθρο!Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!Γεια σας!

2 Σχόλια

  1. Aυτο το αρθρο ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου αρθρα αφου μας λες πολλες και χρησιμες συμβουλες τοσο για την περιποιηση των μαλλιων οσο και για την περιποιηση των νυχιων – μακιγιαζ που ειναι το αλφα και το ωμεγα σε μια γυναικα . Επισης θα μπορουσες να μας το αναλυσεις περισσοτερο για να μαθουμε περισσοτερα πραγματα …. !!!

  2. Και για μένα που το έφτιαξα είναι αγαπημένο!Είναι ιδέες για το ρεβεγιόν!Θα προσπαθήσω να αναλύω περισσότερα θέματα την επόμενη φορά!Δες και τις εικόνες,ίσως βοηθήσουν και αυτές!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *