Μερικές σκέψεις για το 2014!

Γεια σας!Ένα διαφορετικό άρθρο σήμερα,με μερικά πράγματα που σκέφτομαι για το 2014.

Αρχικά θα ήθελα πολύ να πάρω το πτυχίο στη σχολή μακιγιάζ που πάω.Λατρεύω το μακιγιάζ και θέλω πολύ να ασχοληθώ με αυτό,αλλά χωρίς να αφήσω και την αισθητική.Αν και σκέφτομαι να συνεχίσω σε μια ακόμη σχολή για ενδυματολογία.

Σε συνδυασμό με αυτό θέλω να προχωρήσει το Blog μου και να γράφω περισσότερα άρθρα με νέες ιδέες και με περισσότερα ενδιαφέροντα θέματα.Επιπλέον θέλω να επικοινωνούμε περισσότερο και να μου λέτε και εσείς τη γνώμη σας και ίσως θέματα για άρθρα που θέλετε να δείτε.Αν θέλετε κάντε μου like στη σελίδα μου στο facebook,γιατί εκεί μπορείτε να με βρίσκεται πιο συχνά.

Για το τέλος θα ήθελα να χάσω όλα τα κιλά που έχω βάλει στόχο και να βρω λίγο χρόνο για να πηγαίνω γυμναστήριο, αν και δεν το αντέχω και πολύ!

Θα ήθελα επίσης,να κάνω μερικά ταξίδια στο εξωτερικό για να δω καινούργια πράγματα σε σχέση με τη μόδα και την ομορφιά και να αγοράσω μερικά προϊόντα απο κει για να τα δοκιμάσω.
Ζητάω πολλά?χαχα!
Και για να μην το ξεχάσω όπως έγραψα και στη σελίδα μου στο facebook πείτε μου καμιά ιδέα πως να σας παρουσιάζω τα σετ με ρούχα και καλλυντικά της ημέρας.Έχω σκεφτεί μερικές ιδέες,αλλά θέλω να δω και τη γνώμη σας!Αν θέλετε ακόμα να δείτε στο blog μου την γνώμη μου για ταινίες,μουσική και βιβλία να μου το πείτε!
Τα λέμε στο επόμενο άρθρο!Σας ευχαριστώ!Γεια σας!
(Για να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με τις εικόνες,τις βρήκα μέσα στο διαδίκτυο και δεν είναι δικές μου!)

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *