Τα σετ με ρούχα και αξεσουάρ της εβδομάδας!

Γεια σας!Μετά απο μια υπέροχη εκδρομή στα χιονισμένα Τρίκαλα Κορινθίας,θα σας δείξω σήμερα τα σετ της εβδομάδας,γιατί δεν μπορούσα να σας τα παρουσιάσω την Κυριακή,επέλεξα να χαλαρώσω λίγο και να απολαύσω ζεστές σοκολάτες,καλό φαγητό,υπέροχη θέα και χιονοπόλεμο!Σας προτείνω να επισκεφτείτε και εσείς αυτό το μέρος και πιστεύω πως αξίζει και την άνοιξη.
Στα σετ σας περιμένουν και δυο εκπλήξεις,ένα αντρικό και ένα παιδικό σετ.Ας τα δούμε.
Δευτέρα

Ένα σετ που δεν είναι σαν τα άλλα,ένα σετ για τους φίλους του blog.Άμα σας αρέσει πείτε μου να σας προτείνω και άλλα.
















Τρίτη

Mου αρέσουν πολύ τα παστέλ χρώματα.Σε αυτό το σετ το βραχιόλι είναι παστέλ και πολύ όμορφο.Επίσης,δείτε αυτό το πουκάμισο!Είναι ένα φαρδύ πουκάμισο που ταιριάζει με κολάν,με τζιν ή σορτσάκι για πιο χαλαρό ύφος!
Τετάρτη

Απο το σετ αυτό επιλέγω το κασκόλ.Μου αρέσουν τα κασκόλ και υπάρχουν με πολλά σχέδια και χρώματα και είναι πολύ ζεστά για το χειμώνα!
Πέμπτη

Το σετ αυτό είναι η δεύτερη έκπληξη για το άρθρο με τα σετ της ημέρας.Είναι ένα παιδικό σετ,για κορίτσι μετά απο μια βροχερή μέρα στην πόλη!
Παρασκευή

Ετοιμαζόμαστε για ταξίδι και επειδή έχουμε ακόμα χειμώνα,επιλέγω και σας προτείνω σε αυτό το σετ γαλότσες!Έχουν βγει σε πολλά χρώματα και με πολλά σχέδια,δείτε ποιες σας ταιριάζουν και προσθέστε τες στην ντουλάπα σας!
Σάββατο

Πρώτη μέρα στα Τρίκαλα!Επέλεξα ένα ζεστό φούτερ,αν και δεν είχε χιονίσει ακόμα.Το συνδυάζω συνήθως με γούνινα μποτάκια,γιατί δεν μου αρέσουν και πολύ τα αθλητικά παπούτσια!
Κυριακή

Επιτέλους το κρύο αυξάνεται και σιγά σιγά χιόνια!Πόσο όμορφη μέρα!Στο σετ αυτό έχω ξεχωρίσει την τουνικ μπλούζα!Είναι ζέστη και ταιριάζει αρκετά σε μια τόσο καλή μέρα.
Απο οτι βλέπω το άρθρο μου βγήκε πολύ χειμωνιάτικο. Επηρεάστηκα μάλλον απο την εκδρομή και τα χιόνια.Ελπίζω να σας άρεσε και σας ετοιμάζω ένα άρθρο με φωτογραφίες απο το ταξίδι και δυο άλλα θεματάκια που χρωστάω απο τον Ιανουάριο!Τα λέμε σύντομα!Σας ευχαριστώ!Γεια σας! 

2 Σχόλια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *