Τα σετ με ρούχα,αξεσουάρ και καλλυντικά της εβδομάδας!

Γεια σας!Κυριακή σήμερα και σας έχω έτοιμα τα σετ με ρούχα,αξεσουάρ και καλλυντικά της εβδομάδας!Με μελαγχολία απο την επιστροφή του ταξιδιού την Δευτέρα,αλλά αντέχουμε και αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα.Ας δούμε τα σετ!
Δευτέρα
Σε αυτό το σετ ξεχωρίζω το ρολόι.Έχω πολλά χρόνια να φορέσω ρολόι,οπότε φανταστείτε τη σχέση μου με το χρόνο!Ελπίζω να αποκτήσω ένα σύντομα!
Τρίτη
Απο αυτό το σετ έχω επιλέξει τα γούνινα μποτάκια.Τα φοράω συνέχεια και ταιριάζουν με πολλά ρούχα.Μου αρέσουν σε συνδυασμό με φόρεμα και κολάν.Τα φοράω απο το πρωί μέχρι το βράδυ και είναι πολύ άνετα!
Τετάρτη
Για ακόμη μια φορά ένα παιδικό σετ!Τα παιδικά ρούχα είναι τόσο όμορφα!
Πέμπτη
Στο αντρικό ντύσιμο μου αρέσει πολύ το μαύρο πουκάμισο.Είναι πολύ κομψό και μπορείς να το φορέσεις απο το πρωί μέχρι το βράδυ και συνδυάζεται εύκολα με πολλά χρώματα και άλλα πιο απλά ρούχα.
Παρασκευή
Casual ντύσιμο για την ημέρα αυτή.Ένα αντρικό μακό σε μεγάλο μέγεθος είναι πολύ άνετο και χρήσιμο και μπορεί να μας δώσει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα!
Σάββατο
Το καρό αυτό το χειμώνα ήταν ένα βασικό μοτίβο και το είδαμε σε πολλούς οίκους μόδας!Ας το δούμε ξανά στην πιο ροκ εκδοχή του!
Κυριακή
Μια Κυριακή μας μένει να ξεκουραστούμε!Ας την κάνουμε πιο όμορφη με χαρούμενα σχέδια στα ρούχα του ύπνου και στα ρούχα που φοράμε μέσα στο σπίτι!
Ελπίζω να σας αρέσουν και αυτά τα σετ!Τα λέμε στο επόμενο άρθρο!Σας ευχαριστώ!Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *