Τα σετ της εβδομάδας!Με πολύ κόπο αυτή τη φορά!

Γεια σας!Σήμερα δεν είναι και η καλύτερή μου μέρα.Μου έδωσαν ένα κουτάβι και αφού έμαθα οτι ήταν πολύ άρρωστο,προσπάθησα να το σώσω εδώ και κάποιες μέρες.Τελικά το κουτάβι σήμερα δεν ζει.Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ και σκεφτόμουν να σας γράψω άρθρο ή όχι.Ας δούμε τα σετ της εβδομάδας και το σετ της Κυριακής είναι για το κουτάβι.
Δευτέρα

Σε αθλητικό ύφος το σετ αυτό.Ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια είναι χρήσιμα στην καθημερινότητα μας.Δεν τα φοράμε μόνο στο γυμναστήριο,αλλά και στο καθημερινό τρέξιμο για δουλειές!Σε συνδυασμό με αθλητικά ρούχα,μας δίνουν την άνεση που χρειαζόμαστε!
Τρίτη

Ένα ροκ ντύσιμο,όχι για σας όμως,αλλά για τα μικρά σας!
Τετάρτη

Ένα ακόμη παιδικό σετ για τα αγόρια!Αυτά τα πουκάμισα μπορούν να τα φορέσουν και μικροί και μεγάλοι.
Πέμπτη

Ρίγες μες το χειμώνα!Navy σε συνδυασμό με χειμερινά χρώματα και αξεσουάρ.
Παρασκευή

Και έφτασε και η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!Αυτή τη μέρα θέλουμε να είναι όλα όμορφα και να δείχνουμε το ρομαντισμό μας.
Σάββατο

Σε πιο χαλαρό ύφος,γιατί δεν μπορούμε να βγαίνουμε κάθε σαββατόβραδο!Παίρνουμε καλό φαγητό απ’ ‘εξω και βρίσκουμε μια καλή ταινία,αράζουμε και όλα θα είναι μια χαρά και έτσι!
Κυριακή

Στο σετ αυτό δεν έχω να πω πολλά.Είναι για το κουταβάκι μου,που δεν θα το ξεχάσω ποτέ!
Ελπίζω να σας αρέσουν και αυτά τα σετ!Συγνώμη αν σας κούρασα με το κουτάβι,αλλά όταν γράφω στο Blog νοιώθω καλύτερα και όλο αυτό με βοηθάει αρκετά να μην στεναχωριέμαι.Τα λέμε σύντομα!Σας ευχαριστώ!Γεια σας!

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *