Τα σετ με ρούχα,αξεσουάρ και καλλυντικά της εβδομάδας!

Γεια σας!Επιτέλους τελείωσε η εξεταστική και τα σετ της εβδομάδας είναι εδώ.Για να μην είναι βαρετά τα άρθρα αυτά ακόμα ψάχνω έναν άλλο τρόπο παρουσίασης των σετ,ελπίζω να βρω κάποιον καλό τρόπο.Ας δούμε τα σετ της εβδομάδας και ας επιλέξουμε αυτό που μας ταιριάζει!
Δευτέρα

Είδα ένα παρόμοιο σετ και είπα να το δοκιμάσω και εγώ στις διάφορες εργασίες που είχα να κάνω εκείνη την ημέρα.Βέβαια, δεν χρησιμοποίησα καφέ τσάντα,αλλά μια μαύρη!Επίσης,τα μαντίλια μου αρέσουν πάρα πολύ και θέλω να ανανεώσω σύντομα τη συλλογή μου.

Τρίτη

Βλέπω αυτό το φόρεμα αρκετές μέρες και σκεφτόμουν  με τι να το συνδυάσω και με τι ταιριάζει.Είχα μια ιδέα,σας αρέσει?
Τετάρτη

Μου αρέσουν πολύ τα μικρά ζακετάκια και τα συνδυάζω με πολλά ρούχα μου.Επίσης,ένα αμάνικο μπλουζάκι σε ουδέτερη απόχρωση ταιριάζει με πολλά ρούχα και στιλ,χειμώνα-καλοκαίρι και απο το πρωί μέχρι το βράδυ!
Πέμπτη

Στο σετ αυτό έχω ξεχωρίσει τα μποτάκια!Θα ήθελα να πάρω παρόμοια κάποια στιγμή.Είναι άνετα για κάθε μέρα και μπορούμε να τα φορέσουμε με φούστα,σορτσάκι,φόρεμα και τζιν,ανάλογα τι ντύσιμο θέλουμε.
Παρασκευή

Το σετ για αυτή τη μέρα είναι για τους άντρες του Blog.
Σάββατο

Και αυτό το σετ είναι για τους άντρες του Blog.Tο συνδυάζουμε με ένα απλό κοντομάνικο ή μακρυμάνικο μακό.
Κυριακή

Απόκριες!Ας ντυθούμε με διάφορα αξεσουάρ που ταιριάζουν σε ένα θέμα και με οτι έχουμε ήδη σπίτι μας.Το κλασσικό μαύρο φόρεμα που έχουμε με τα κατάλληλα πραγματάκια μπορεί να μας δώσει μια μαγισσούλα!
Ελπίζω να σας αρέσουν και αυτά τα σετ.Πείτε μου τι θα ντυθείτε και εσείς τις Απόκριες.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ!Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *