Προϊόντα της εβδομάδας!

Γεια σας!Νέο θέμα κάθε Δευτέρα στο Blog.Ποια προϊόντα χρησιμοποίησα μέσα στην εβδομάδα και μου άρεσαν ή απλά τα δοκίμασα.Θα ξεκινήσω με την αγαπημένη μου πούδρα.Είναι η τρίτη που αγοράζω και αρνούμαι να την αλλάξω.Βασικά με δυσκολία θα δοκιμάσω άλλη.Είναι απο τα H&M.
Δοκίμασα αυτή τη βάση/foundation,απο την Oriflame.Την χρησιμοποίησα όμως μόνο δυο φορές,γιατί ήθελα να τελειώσω την παλιά μου. Απο δω και πέρα θα τη χρησιμοποιώ καθημερινά και θα έχω καλύτερη γνώμη.Βέβαια,δεν έχω και πολλά να καλύψω,οπότε μέχρι τώρα μου φαίνεται καλή.
Έχω λατρέψει αυτό το μανό και την εταιρεία αυτή.Έμαθα οτι δεν κάνουν πειράματα σε ζώα και δεν χρησιμοποιεί διάφορα επιβλαβή συστατικά.Είναι το Blair και είναι το αγαπημένο μου χρώμα!
Σε καθημερινή χρήση απο το πρωι μέχρι το βράδυ.Γενικά δοκιμάζω αρκετά,αλλά αυτή τη χρονική περίοδο με έχει βολέψει αυτό.
Την χρησιμοποιώ κάθε μέρα.Έχω αρκετές κρέμες χεριών και έτυχε να δοκιμάσω αυτή.Μου αρέσει πολύ το άρωμα της,έχει ωραία υφή και απορροφάται σχετικά γρήγορα.Αφήνει τα χέρια ενυδατωμένα.Ελπίζω να την τελειώσω κάποια στιγμή και να δοκιμάσω καμιά άλλη.Είναι απο την Oriflame,αν και την είχα πάρει απο ένα περιοδικό.
Είναι η αγαπημένη μου κρέμα ματιών.Είναι αποκλειστικά επαγγελματικό προϊόν,απλά είναι η μόνη που με βοηθάει πραγματικά και καλύπτει τις ανάγκες μου!
Ελπίζω να σας αρέσει το καινούργιο θέμα μου για τις Δευτέρες.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ!Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *