Προϊόντα της εβδομάδας!

Γεια σας!Ελπίζω να περάσατε καλά σήμερα,αν και δεν είχε καλό καιρό.Θα σας δείξω τα προϊόντα της εβδομάδας.Χρησιμοποίησα αρκετά,αλλά ξεχώρισα τα παρακάτω:
L’Oreal,Elvive λαδάκι για τα μαλλιά.Το έχω αρκετό καιρό το το βάζω δυο φορές την εβδομάδα πριν το λούσιμο ή όταν θέλω να χρησιμοποιήσω θερμότητα στα μαλλιά,για μετά το λούσιμο.Δεν τα λαδώνει,μυρίζει πολύ ωραία και τα κρατά ενυδατωμένα και λαμπερά για αρκετό χρόνο(δεν ξέρω συγκεκριμένο χρόνο γιατί κάθε δυο μέρες λούζομαι).Ελπίζω να τελειώσει κάποια στιγμή γιατί έχω άλλο ένα λαδάκι απο άλλη εταιρία και θέλω να το δοκιμάσω.
Το προϊόν αυτό το είχα χρησιμοποιήσει στο παρελθόν αρκετές φορές και αφού το βρήκα είπα να το χρησιμοποιήσω και τώρα μέχρι να το τελειώσω.Μου αρέσει σαν προϊόν και μετά τη χρήση του δεν ένοιωσα τράβηγμα.Βρήκα το πρόσωπό μου αρκετά καθαρό και το χρησιμοποίησα και σαν ντεμακιγιάζ. Αφαίρεσα το μακιγιάζ με αυτό,εκτός απο τα μάτια που χρησιμοποίησα και λαδάκι.Θα ήθελα να αγοράσω και μερικά άλλα προϊόντα απο την Apivita κάποια στιγμή.
Και φτάσαμε στα προϊόντα μακιγιάζ.Ένα lipgloss απο τη Lovie,στην απόχρωση Νο.10.Σε ένα υπέροχο κόκκινο χρώμα.Δεν κολλάει στα χείλη,έχει διάρκεια και όσο ήμουν έξω το ανανέωσα μόνο μια φορά.Δεν είναι πολύ λαμπερό και αυτό μου αρέσει πολύ.
Αγαπημένο,αγαπημένο και αγαπημένο!Russian Red απο τη MAC.Δεν έχω να πω πολλά για αυτό.Αυτή την εβδομάδα το φόρεσα αρκετές φορές.Πολύ σταθερό και φυσικά ματ. Σε συνδυασμό με το απο πάνω lipgloss,απλά υπέροχο αποτέλεσμα.
Μολύβια απο την Peggy Saze έχω πάρα πολλά,γιατί μου αρέσουν πολύ.Και για τα μάτια,αλλά και για τα χείλη.Αρκετά καλή διάρκεια σε σταθερότητα και αυτή την εβδομάδα χρησιμοποίησα το marine με κωδικό 130203.Ένα πολύ σκούρο μπλε,που μοιάζει με μαύρο.
Κλασσική μάσκαρα Maybelline.Την χρησιμοποιούσα και στο παρελθόν μέχρι να με πιάσει η μανιά να δοκιμάζω διάφορες.Οι βλεφαρίδες μου είναι μεγάλες,με φυσική καμπυλότητα και με αυτή γίνονται ακόμα μεγαλύτερες.Δεν τις βαραίνει και για καθημερινό ύφος βάζω μόνο μια στρώση.
Μια παλέτα που πήρα απο τα Jumbo.Είναι πολύ καλή για το καθημερινό μακιγιάζ.Αν και την πήρα προς το τέλος της εβδομάδας την χρησιμοποίησα αρκετά.Οικονομική και καλή.
Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το άρθρο.Χρησιμοποιείται και εσείς κάτι απο αυτά?Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ!Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *