Τα προϊόντα της εβδομάδας!

Γεια σας!Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα,γιατί ήρθε στο σπίτι ένα νέο μέλος!Πως σας φαίνεται?Είναι πολύ ήσυχος και γλυκούλης.
Ας δούμε όμως τα προϊόντα που μας ενδιαφέρουν λίγο περισσότερο σε αυτό το άρθρο.Ημέρα περιποίησης το Σάββατο και φροντίσαμε μαλλιά,πρόσωπο,σώμα αλλά και νύχια.Ένα σετ με προϊόντα για το σώμα και το πρόσωπο!Έχει υπέροχο άρωμα και λάτρεψα το προϊόν για την απολέπιση του προσώπου και το λαδάκι για το σώμα.
Αφού τελείωσε η περιποίηση,έκανα μανικιούρ και έβαψα και τα νύχια  μου,μετά απο καιρό βέβαια,λόγο των εργαστηρίων στη σχολή,δεν μπορώ να τα βάψω.Χρησιμοποίησα τα μανό αυτά και τη βάση απο τα Beauty line cosmetics.Στεγνώνουν γρήγορα όπως λένε και περιμένω να δω πόσες μέρες θα αντέξουν,με τόσες εργασίες στη σχολή.
Κρέμα για τα χέρια.Αυτές της μέρες τη χρειάστηκα αρκετά,τα χέρια μου ήταν πολύ σκληρά και σκασμένα σε μερικά σημεία.Την χρησιμοποιώ μαζί με άλλες,επειδή έχω μια σε κάθε τσάντα.Αυτή την έχω αφήσει σπίτι μετά το νοικοκυριό!Λατρεύω την μυρωδιά της. 
Περιποίηση και στα χείλη,φυσικά με liposan.Δυο φορές τη μέρα και είναι μια χαρά.Ένα σε κάθε τσάντα,όπως και οι κρέμες των χεριών.Επίσης,χρησιμοποίησα και το μικρό δείγμα απο την Jane iredale,απο το glowbox Φεβρουαρίου και απλά το λάτρεψα.Μου αρέσει η αίσθηση που αφήνει στα χείλη.
Ελπίζω να περάσατε και εσείς ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ!Γεια σας!

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *