Άνοιξη-καλοκαίρι 2014! (γ’μέρος)

Γεια σας!Σήμερα θα κλείσουμε την ενότητα,άνοιξη-καλοκαίρι 2014 με το γ’μέρος.Μακιγιάζ,μαλλιά και νύχια λοιπόν και πάμε να τα δούμε.
Μακιγιάζ

Κάθε καλοκαίρι θέλουμε πιο ήπια προϊόντα και αέρινες βάσεις,οπότε θα επιλέξουμε αρχικά ένα φυσικό μακιγιάζ,το οποίο με μερικές αλλαγές το κρατάμε απο το πρωί μέχρι το βράδυ!
Και πάμε τώρα στην τάση της σεζόν.Χρώμα στα ρούχα,χρώμα στα αξεσουάρ και φυσικά χρώμα και στο μακιγιάζ.Βλέπουμε έντονα μάτια με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου στις σκιές και χρωματιστά eyeliner,με ήπια χείλη,απαλά ροζ-μπεζ. Απο την άλλη πλευρά βλέπουμε έντονα κραγιόν,φούξια,πορτοκαλί και ήπια μάτια.
Μαλλιά

Ελεύθερα να πέφτουν στους ώμους.Κυματιστά και ανάλαφρα.Με μια κορδέλα,αν θέλουμε και ένα αξεσουάρ.Αν θέλουμε κάνουμε τα μαλλιά μας ίσια και τέλος,αν ζεσταινόμαστε αρκετά επιλέγουμε κοτσίδες,πλεξούδες με διάφορα αξεσουάρ πάνω.
Νύχια

Στα νύχια βλέπουμε παστέλ χρώματα,μόνο ένα χρώμα ή με σχέδια και αντίθετα,έντονα σε κίτρινο,φούξια,πορτοκαλί και πράσινα ή μπλε.
Ελπίζω να σας άρεσε αυτή η ενότητα.Τον Μάιο ή τον Ιούνιο θα το συνεχίσω λίγο ακόμα με μαγιό.Τα λέμε σύντομα με της αγορές του μήνα.Σας ευχαριστώ!Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *