Άδεια προϊόντα!

Γεια σας!Αφού έχω αγοράσει πάρα πολλά προϊόντα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα,τα έχω χρησιμοποιήσει και έχω καταφέρει να τα τελειώσω,ήρθε ο καιρός να σας μιλήσω για αυτά.Μερικά μου άρεσαν πάρα πολύ και μερικά όχι.Βέβαια αν δεν ταίριαζαν σε μένα μπορεί να ταιριάζουν σε κάποιες απο εσάς,οπότε αυτή είναι η δική μου γνώμη μετά απο τη χρήση τους.Ας τα δούμε.
Κρεμοσάπουνο χεριών απο Papoutsanis.Μερικά προϊόντα απο αυτή την εταιρία μου αρέσουν πάρα πολύ.Αυτό όμως όχι και τόσο.Είχε αρκετή ποσότητα,ήταν οικονομικό,είχε όμορφο άρωμα αλλά απο ότι είδα δεν είχε μικροβιοκτόνο δράση,κάτι που ζητάω πλέον στα σαπούνια χεριών,λόγο του οτι έχω σκύλο και γάτα.Δεν μου φτάνει μόνο μια απλή ενυδάτωση.Οπότε θα επιλέξω κάποιο άλλο την επόμενη φορά.






Κρέμα μαλλιών απο την Garnier Fructis.Απο αυτή τη σειρά είχα και το σαπουάν.Το σαπουάν μου άρεσε πολύ,είχε καθαριστική δράση και έκανε αρκετό αφρό και μύριζε υπέροχα.Την κρέμα την έβαζα μετά το λούσιμο και την άφηνα 1 2 λεπτά,αν και δεν χρειαζόταν.Δεν είδα όμως να έχει αποτέλεσμα όταν χτένιζα τα μαλλιά μου.Άφηνε τα μαλλιά μαλακά,αλλά σε συνεργασία με τα υπόλοιπα προϊόντα.Στα μαλλιά μου έχω Ombre,οπότε δεν είχε να προστατέψει και πολύ χρώμα.

Septona,δίσκοι απο βαμβάκι.Οι δίσκοι αυτοί δεν μου άρεσαν καθόλου.Στη συσκευασία λέει οτι δεν διαλύονται,αλλά κάθε φορά που πήγαινα να πάρω έναν ήταν χάλια.Την ίδια χρονική περίοδο που τα χρησιμοποιούσα,είχα πάρει και κάποια άλλα τα οποία μου άρεσαν περισσότερο.Δεν θα τα επιλέξω ξανά.







L’oreal,elvive color-vive.Η αγαπημένη μου μάσκα μαλλιών μέχρι τώρα.Κάθε φορά που την έβαζα,,τα μαλλιά μου ήταν πολύ μαλακά και μύριζαν υπέροχα.Την έβαζα μετά το λούσιμο και την άφηνα 5 λεπτά και όχι 2 ή 3 λεπτά όπως λέει,στις άκρες μόνο.Μόλις μου τελείωσε και μέχρι να πάρω άλλη τα μαλλιά μου ήταν χάλια.Θα την επιλέξω ξανά!
















Conditioner σώματος απο τη Nivea.Τα δείγματα που δοκίμασα ήταν τα κατάλληλα για την επιδερμίδα μου,για κανονική προς ξηρή.Δοκίμασα 3 δείγματα.Τα έβαλα μετά το ντουζ για να έχω την ενυδάτωση που προσφέρουν,αλλά και για να γίνει η αποτρίχωση πιο εύκολη,αλλά δεν έκαναν τίποτα.Δεν ένοιωσα τίποτα να αλλάζει.Μπορεί να φταίει οτι δεν έχω την κανονική συσκευασία και οτι δεν την χρησιμοποιώ συνέχεια.Ίσως το επιλέξω στο μέλλον για μια δεύτερη ευκαιρία,αλλά προτιμώ μια καλή κρέμα σώματος.

Να και ένα προιόν μακιγιάζ.The colossal volum express της Maybelline.Αγαπημένη μάσκαρα.Την χρησιμοποιούσα ένα χρόνο,αν και λέει πως λήγει σε έξι μήνες.Μπορώ να πω πως την τελείωσα,αν και έχει ελάχιστη ποσότητα μέσα.Έχει υπέροχο μαύρο χρώμα και δίνει πολύ καλό όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες.Αυτό τον καιρό δοκιμάζω κάποιες άλλες,αλλά σίγουρα θα την πάρω ξανά. 








Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα με φωτογραφίες απο τις διακοπές μου και wish list για το φθινόπωρο και το χειμώνα.Σας ευχαριστώ!Γεια σας!

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *