Πρόβλημα..λύση…αποτέλεσμα!

Γεια σας!Σήμερα θα σας μιλήσω για το πρόβλημα που έχω με τα κιλά μου και τη διατροφή μου.Είμαι σε πρόγραμμα διατροφής με τη βοήθεια γιατρού και όλους τους απαραίτητους ελέγχους,αλλά τον τελευταίο καιρό δεν πάει καλά,γιατί ξέφυγα αρκετά απο το στόχο μου.
 
Ας ξεκινήσουμε όμως απο την αρχή!Λίγα χρόνια πριν ζύγιζα πάνω απο 100 κιλά.Με διατροφή και γυμναστική έχασα αρκετά κιλά,αλλά κουράστηκα και ήθελα να φάω ξανά φαγητά που μου αρέσουν περισσότερο σπιτικά ή fast food.Ένας λόγος ακόμα που πήρα τα κιλά πίσω ήταν το σχολείο και οι εξετάσεις,γιατί είχα σταματήσει τις δραστηριότητες μου και καθόμουν και διάβαζα ή έτρεχα σε μαθήματα.Η αύξηση στα κιλά μου συνεχίστηκε και στη σχολή που πήγα και πλέον είχα χάσει το μέτρο.
Μετά απο καιρό αποφάσισα να ξεκινήσω ξανά την προσπάθεια και πήγα σε διατροφολόγο.Λατρεύω το φαγητό και ο έλεγχος θα ήταν πολύ καλός για να ακολουθήσω το πρόγραμμα σωστά.Ως επαγγελματίας στον τομέα της ομορφιάς δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να έχει φτάσει στα όρια της παχυσαρκίας.,αλλά να δείχνω προς το κοινό μου κάθε τι υγιές,όμορφο και κομψό.Δεν προσέχω τη διατροφή μου για να γίνω μοντέλο,αλλά να έχω καλή φυσική κατάσταση και υγεία.
Δεν κρίνω ανθρώπους που έχουν πρόβλημα υγείας και έχουν κιλά,για κάποιον λόγο,ίσα-ίσα τους σέβομαι και θα ήθελα πολύ να τους βοηθήσω.Στο άρθρο αυτό μιλάμε για μένα και τι πιστεύω για αυτό το θέμα.Μέχρι σήμερα είχα χάσει αρκετά κιλά και τα πήγαινα καλά,γιατί ήταν ένας μεγάλος στόχος για μένα.
Φεύγοντας για διακοπές το καλοκαίρι,πήρα μερικά κιλά και απο τότε έπαιρνα και έχανα και δεν ήμουν σταθερή στο πρόγραμμα.Δεν φταίει η διατροφή μου σε αυτό,γιατί είναι πλήρης και μου φτάνει/με χορταίνει.Σε όλο αυτό φταίω εγώ που δεν μπορώ να πω όχι σε διάφορα φαγητά,γλυκά,αναψυκτικά και ποτά.Επιπλέον,το ενδιαφέρον μου γύρισε στη δουλειά και έχασα το στόχο μου.Δεν προλαβαίνω να πάω γυμναστήριο ούτε να ασχοληθώ με τον εαυτό μου όπως θέλω.
Το άρθρο αυτό σας το έγραψα,γιατί πιστεύω οτι θα με βοηθήσει να κάνω ξανά τη διατροφή μου και κάθε φορά να σας αναφέρω πως χάνω κιλά.Δεν σας το υπόσχομαι,όπως έχω δει απο άλλα άτομα,αλλά σας υπόσχομαι οτι θα προσπαθήσω.Με αυτό το άρθρο το βάζω στόχο (πάλι!) και αν δεν  καταφέρω να χάσω όσα κιλά πρέπει τουλάχιστον θα είμαι υγιής.Δεν θα είμαι στα όρια της παχυσαρκίας,αλλά θα έχω περιττά κιλά!
Προσοχή!Δεν κάνω διατροφή μόνη μου,αλλά με τη βοήθεια ειδικού,με δικό μου μενού.Μην κάνετε κάτι μόνοι σας που θα βλάψει την υγεία σας.Δικά μου κόλπα…Πολύ νερό,ζελέ και φρούτα,αντί για γλυκά και σε περίπτωση που θέλετε αναψυκτικό,μόνο light και λίγα την εβδομάδα.Απο αλκοόλ επιλέξτε καλύτερα κρασί,όχι τηγανητά!
Αν χρειάζεστε κάτι ή την υποστήριξή μου στείλτε μου μήνυμα ή σχόλιο.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας!Γεια σας!
 ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *