3 μήνες για το τέλος ! Μακιγιάζ!

Γεια σας!Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για προϊόντα που πρέπει να τελειώσω (project pan).Την ιδέα για αυτό το άρθρο την είδα στο youtube απο μια καλή Ελληνίδα youtuber και blogger και την οποία μπορείτε να βρείτε στη σελίδα pelis beautychat.Σκέφτηκα λοιπόν,αφού το καλοκαίρι είναι τρεις μήνες να το χρησιμοποιήσω σαν χρονική περίοδο και να βάλω στόχο να τελειώσω 15 προϊόντα μακιγιάζ,5 απο κάθε κατηγορία.,δηλαδή 5 για τα χείλη,5 για τα μάτια και 5 για το πρόσωπο.Επιπλέον και 11 προϊόντα περιποίησης,για πρόσωπο και σώμα.Βάζω στόχο τους τρεις μήνες,γιατί δεν βάφομαι συχνά και στεναχωριέμαι να αποχωρίζομαι προϊόντα που μου αρέσουν πολύ.Επέλεξα καλλυντικά που να ταιριάζουν στο καλοκαίρι,όπως φούξια ή πιο φυσικούς τόνους για τα χείλη,χρωματιστά μολύβια ματιών και ρουζ ή μπρόνζερ για το πρόσωπο.
Tα περισσότερα δεν τα έχω χρησιμοποιήσει καθόλου,οπότε τον επόμενο μήνα θα δουμε την πρόοδο τους με μετρήσεις.
Πρώτο μέρος:Χείλη! 
1)Lip pen απο τα  H&M,το Passionata pink.Το έχω ήδη πολύ καιρό και το είχα βάλει στην άκρη για  να χρησιμοποιήσω κάποια άλλα κραγιόν.
2)Lipgloss απο τα H&M,το Sea pink.To έχω και αυτό πάρα πολύ καιρό και με τα ματ κραγιόν γενικά έχω σταματήσει να φοράω lipgloss.Πιστεύω οτι το καλοκαίρι θα είναι πιο ελαφρύ και θα ταιριάζει σε κάποιο βραδινό μακιγιάζ μου.
3)XXXL longlasting lipgloss απο την Essence.Δεν είναι απο τα αγαπημένα μου και με αυτόν τον τρόπο ελπίζω να το τελειώσω.
4)Κραγιόν Velvet matte απο Golden Rose,το 02.Το έχω αγοράσει δυο φορές,οπότε το ένα θα ήταν καλό να το τελειώσω τώρα το καλοκαίρι.
5)ΜC professional 11μολύβι χειλιών(αν και λεει ματιών).Δεν είναι απο τα αγαπημένα μου,γιατί είναι πάρα πού μαλακό και φεύγει εύκολα.Ελπίζω να το τελειώσω.
Δεύτερο μέρος:Μάτια!
 1)Μάσκαρα της Sixteen,σε καφέ.Επειδή δεν μπορώ να δω σε ποιο σημείο είναι,θα την χρησιμοποιώ μέχρι να αλλοιωθεί η σύστασή της.
2)Μολύβι ματιών απο την Farmasi,το 114.Το έχω πολύ καιρό και άμα χαλάσει θα είναι επικίνδυνο να το τοποθετήσω στην περιοχή των ματιών.
3)Μολύβι ματιών απο την Erre due,το 09.Μου φαίνεται λίγο σκληρό και θα προσπαθήσω να το τελειώσω αυτή τη χρονική περίοδο.
4)Μολύβι-σκιά απο Davis eye,το 36.Το έχω και αυτό αρκετό καιρό και θέλω να το χρησιμοποιήσω πρίν λήξει.
5)Παλέτα σκιών με τρια χρώματα απο την Les cosmetiques,τo309 (απο Σκλαβενίτη).Είναι απο τις αγαπημένες μου σκιές ματιών.Είναι η δεύτερη συσκευασία που θα τελειώσω.
Τρίτο μέρος:Πρόσωπο!
1)Mineralize skinfinish απο τη Mac,το soft and gentle.Το σκέφτομαι ήδη με μπρόνζερ και καφέ-χρυσές σκιές για βραδινό-καλοκαιρινό μακιγιάζ.Δίνει λάμψη χωρίς να πηγαίνει παντού και να φαίνεται χάλια.Μπορώ να το βάλω και σαν σκιά με βρεγμένο πινέλο.
2)Ρουζ απο Dido,το 01.Δεν φοράω συχνά ρουζ και είναι μια καλή ευκαιρία να τελειώσω κάποιο.
3)Ρουζ απο την Rilken;Δίνει ένα μπρονζέ αποτέλεσμα και ταιριάζει στο καλοκαίρι.Έχω άλλα τρια να με περιμένουν,για αυτό διάλεξα να τελειώσω αυτό.
4)BB cream απο την Essence.Έχω δυο συσκευασίες και θέλω να τις τελειώσω και τις δυο.
5)Primer απο την W7.Γιατί το χειμώνα θέλω να πάρω ξανά της Radiant.
 Φυσικά όταν ένα προϊόν τελειώνει την θέση του θα παίρνει κάποιο άλλο παρόμοιο.Το project pan ξεκινάει κανονικά απο 1/6/2015 και θα τελειώσει 1/9/2015. Στο επόμενο άρθρο θα δείτε και τα προϊόντα περιποίησης.τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!
ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

7 Σχόλια

  1. το έχω ξεκινήσει και εγώ στο blog μου πραγματικά το θεωρώ δύσκολο μιας και εγώ δεν βάφομαι συχνά αλλά και εκτός αυτού θες και μια αλλαγή όσο αφορά το κομμάτι του μακιγιάζ!
    θα περιμενουμε την πρόοδο σου!

    φιλιά

  2. latreuw t project pan!! kali arxi k kouragio!! dn thelw n s apotharunw, alla thewrw para polla t poudrenia proionta k einai ap oti pisteuw t pio duskola, toulaxiston gia emena!! parola auta kali tuxi k perimenoume epomeni post!!! 🙂 🙂

  3. Θα ήθελα να δω το blog σου,Μπορείς να μου το αφήσεις σε σχόλιο εδώ;Θα είναι δοκιμαστικά για το καλοκαίρι,αν δω οτι δεν το αντέχω χωρίς αλλαγές,δεν θα το κάνω μετά.Η αλήθεια όμως,είναι οτι σκέφτομαι να το κάνω κάθε τρεις μήνες…Στα μόνα που μένω σταθερή είναι τα προιόντα για το πρόσωπο!

  4. Βασικά σκέφτηκα οτι μπορώ με αυτά να ετοιμάσω και το νεσεσέρ μου για τις διακοπές,για αυτό διάλεξα προιόντα για χείλη,μάτια και πρόσωπο.Ελπίζω,έστω μερικά απο αυτά να τα φτάσω σε κάποιο καλό σημείο,αν όχι να τα τελειώσω!Σε ευχαριστώ!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *