Σετ με ρούχα και αξεσουάρ για την άνοιξη και το καλοκαίρι!

Γεια σας!Νομίζω πως έχω πολύ καιρό να σας δείξω σετ με ρούχα και αξεσουάρ.Μπορεί η άνοιξη να έχει περάσει σαν εποχή,αλλά ο καιρός δεν έχει αλλάξει,μερικές φορές έχει ψύχρα ή βρέχει.Οπότε σήμερα θα δούμε σετ με ρούχα για την άνοιξη και το καλοκαίρι.Μερικά αξεσουάρ αυτή τη σεζόν δεν μου άρεσαν και δεν θα τα επιλέξω,ώστε να τα δοκιμάσω,όπως τα πέδιλα με τον διπλό πάτο που μοιάζει σαν να έχει κολλήσει με κόλλα και να είναι απο κακό πλαστικό.Μερικά άλλα όμως,μου αρέσουν πολύ και ήδη τα έχω στη ντουλάπα μου,όπως τα κιμονό.
Ας δούμε τα σετ… 
Απλό σετ με σορτσάκι και μπλουζάκι.Σε όποιο χρώμα ή σχέδιο σας αρέσει.Μπορούμε να τα φορέσουμε απο το πρωί μέχρι το βραδύ με τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια.

Τα κιμονό για φέτος είναι απο τα βασικά κομμάτια που θα φορέσουμε.Έχω ήδη δυο και τα έχω πάρει απο καταστήματα αρκετά οικονομικά και όχι απο κινέζικα ηλεκτρονικά μαγαζιά,που διαφημίζονται ως πιο φτηνά,αλλά είναι χάλια ποιοτικά.(θα έσκαγα άμα δεν το έλεγα!).Θα το πρότεινα για μια βραδινή έξοδο και σίγουρα ταιριάζει και στην άνοιξη,όσο έχει ψύχρα το βράδυ.Όπως βλέπετε το μαύρο φόρεμα σας το αναφέρω ξανά.
 Απο αυτό το σετ θα επιλέξω για να σας μιλήσω για την ολόσωμη φόρμα,την οποία πήρα πρώτη φορά φέτος,για να την φορέσω,αφού ταιριάζει με το σώμα μου,επειδή έχω χάσει μερικά κιλά ακόμα.Επίσης,θα σας μιλήσω και για την τσάντα…την οποία έχω αγοράσει απο την άνοιξη και είναι η αγαπημένη μου για φέτος.
Όπως βλέπετε σας δείχνω άλλο ένα σετ με κιμονό σε συνδυασμό με σορτσάκι και απλό μπλουζάκι.Νομίζω οτι τα κιμονό ταιριάζουν περισσότερο με χαμηλά σανδάλια.
Το συγκεκριμένο σετ το έχω δει  να το επιλέγουν περισσότερο στο εξωτερικό.Ένα κοντό μπλουζάκι,μια φούστα,All star παπούτσια και μια τσάντα.Αλλιώς επειδή είμαστε στην Ελλάδα,μέσα στο καλοκαίρι,θα σας το πρότεινα με χαμηλά σανδάλια.
Και απο τα σετ δεν θα μπορούσε να λείπει το τζιν.Όση ζέστη και να έχει είναι ένα ρούχο που φοράμε όλες τις εποχές και ταιριάζει με όποιο ύφος και αν θέλουμε να δοκιμάσουμε.Φέτος επέλεξα να το συνδυάσω με ένα απλό μπλουζάκι και ένα φουλάρι.Ειδικά την άνοιξη που έκανα και ανανέωση στα φουλάρια μου,φόραγα ένα κάθε μέρα!

Ελπίζω να σας αρέσουν αυτά τα σετ,αν και απ΄οτι βλέπω αυτά που σας προτείνω είναι για απλές,καθημερινές εμφανίσεις χωρίς έντονα κομμάτια και αξεσουάρ.Επίσης,όσο έφτιαχνα τα σετ έβαζα πολλά μαύρα ρούχα και προσπαθούσα να τα αλλάξω με πιο χρωματιστά, έτσι ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι καλό.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!

  ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

3 Σχόλια

  1. Ναι,αυτά τα σετ και μερικά κολάζ τα φτιάχνω εγώ μέσα απο μια σελίδα στο διαδίκτυο.Είδικά αυτή τη φορά που δεν είχα πολύ όρεξη με κούρασε να τα φτιάξω….Miss you αγάπη!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *