Δυο μήνες για το τέλος! (Project pan)

Γεια σας!Το άρθρο αυτό το είχα γράψει για να ανέβει κανονικά 1/7,αλλά λόγο της κοινωνικοοικονομικής κατάστασης στη χώρα μας το ανέβασα σήμερα.Όπως είδατε σε προηγούμενα άρθρα,έχω βάλει στόχο μέσα στο  καλοκαίρι να τελειώσω κάποια προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης.Δυσκολεύτηκα αρκετά,ειδικά με τα προϊόντα μακιγιάζ και περισσότερο με τα χείλη.Κάθε μέρα σκεφτόμουν οτι έχω αρκετά κραγιόν για το καλοκαίρι και αν και ήθελα να τα βάλω,σκεφτόμουν το στόχο μου.Όπως θα δείτε αυτή τη φορά έχω σημειώσει που έχω φτάσει,με μοβ μαρκαδόρο και με χαρτάκια.Ας δούμε αναλυτικά παρακάτω πως τα πήγα στον πρώτο έλεγχο.
Προϊόντα περιποίησης:
1)Αφρόλουτρο Johnson.Η γραμμή που δείχνει που το έχω φτάσει είναι ακριβώς πίσω απο το αντηλιακό.Δεν έχω κάνει μεγάλη πρόοδο,γιατί δοκιμάζω και μερικά άλλα.Το μόνο που θα σας πω τώρα…είναι οτι έχει υπέροχο άρωμα.
2)Planet spa Avon,απολεπιστικό σώματος.Μέχρι να τελειώσω το επόμενο θα το χρησιμοποιώ σπάνια.Έχει και αυτό υπέροχο άρωμα.
3)Απολεπιστικό απο την oriflame.Πολύ καλή πρόοδο,γιατί απο πείσμα πλέον θέλω να το τελειώσω.
4)Η αγαπημένη μου κρέμα χεριών απο την Avon.Νομίζω οτι θα την τελειώσω μέσα στον Σεπτέμβρη και όχι μέσα στο καλοκαίρι.
5)Μάσκα προσώπου απο την σειρά Planet spa της Avon.Νομίζω οτι θα την τελειώσω σύντομα.Την χρησιμοποιώ όταν κάνω spa προσώπου στο σπίτι,καθαρισμό,απολέπιση,ενυδάτωση.
6 και 7)Αντηλιακά απο την Hawaiian tropic.Μέσα στον Ιούλιο θα τα έχω τελειώσει.Του χρόνου σίγουρα θα τα επιλέξω ξανά.(Μην μου φωνάξετε,τελικά δεν το πέταξα το αντηλιακό του προσώπου.Μέχρι στιγμής δεν με έχει πειράξει!) 
8)Lipgloss με δείκτη προστασίας απο την Hawaiian tropic.Το φόραγα συνέχεια προς το τέλος του μήνα.Αναρωτιέμαι αν τρώγετε,γιατί έχει ωραία γεύση και ωραίο άρωμα.Για το αποτέλεσμα που αφήνει θα μιλήσουμε όταν το τελειώσω.Απλά,θα σας πω οτι είναι αγαπημένο και θα το πάρω ξανά για το χειμώνα.
9)Λάδι για το μπάνιο και το σώμα απο την σειρά Planet spa απο την Avon.Το βάζω σε πόδια και χέρια μετά το μπάνιο και κάνω μασάζ.Έχει πολύ βαρύ,αλλά και ωραίο άρωμα.Μάλλον θα το τελειώσω τον Ιούλιο,γιατί το βάζω συχνά.
10).Lipbalm bubble gum απο Victoria silk touch.Πάρα πολύ μεγάλη ποσότητα.Το φόραγα συχνά στην αρχή του μήνα,αλλά άρχισε να με ενοχλεί η μυρωδιά του και μου φαινόταν πικρό πάνω στα χείλη μου.Δεν θα το επιλέξω ξανά.
11)Tender care απο την Oriflame.Αν μπορούσα να το πετάξω,θα το έκανα.Η μυρωδιά του δεν μου αρέσει καθόλου,μου δημιουργεί πονοκέφαλο.Ελπίζω να τελειώσει σύντομα.
Προϊόντα μακιγιάζ:
Μάτια:1)Διπλό μολύβι απο Davis eye,το 36.Νομίζω πως θα μπει στα αγαπημένα μου.Δεν τελειώνει εύκολα,γιατί κάθε φορά μέχρι να το ξύσω το χρησιμοποιώ τουλάχιστον 4 φορές.
2)Μάσκαρα της Sixteen,σε καφέ.Δεν φαίνεται αν έχω κάνει πρόοδο,αλλά μέχρι να τελειώσει το project pan θα την χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε μέρα,όπως κάνω ήδη.
3)Μολύβι ματιών απο την Farmasi,το 114.Πάρα πολύ ωραίο χρώμα και υφή.Αλλά θα ήθελα να τελειώσει,γιατί θέλω να δοκιμάσω και μερικά άλλα που έχω.
4)Μολύβι ματιών απο την Erre due,το 09.Αγαπημένα τα μολύβια απο αυτή την εταιρία,αλλά το συγκεκριμένο χρώμα,έκανε το βλέμμα μου να φαίνεται κουρασμένο.Δεν θα το επιλέξω ξανά.
5)Θυμάστε και μια παλέτα μικρή με σκιές για τα μάτια; Αν έχεις γάτα που θέλει να της δώσεις σημασία,είναι ικανή να σπάσει τα πάντα.Οπότε όπως καταλάβατε,απο τη γάτα έσωσα μόνο τα δυο χρώματα.Θα την δείτε στο επόμενο άρθρο.
Χείλη:1)XXXL longlasting lipgloss απο την Essence.Επιμένω!Δεν είναι απο τα αγαπημένα μου και δεν τελειώνει με τίποτα.Ελπίζω να φτάσει σε κάποιο καλό σημείο.
2)Κραγιόν Velvet matte απο Golden Rose,το 02.Το φοράω κάθε μέρα.
3)Lip pen απο τα  H&M,το Passionata pink.Το βάζω συνήθως σε βραδινές μου εξόδους.Νομίζω οτι μέσα στον Ιούλιο θα το τελειώσω.
4)ΜC professional 11μολύβι χειλιών.Δεν είναι καθόλου σταθερό και δεν θα το επιλέξω ξανά.Ελπίζω να τελειώσει σύντομα.
5)Lipgloss απο τα H&M,το Sea pink.Μερικές φορές το βάζω και μέσα στο σπίτι.Μου αρέσει,αλλά λίγο.Μέχρι να τελειώσει θα έχω πιο ολοκληρωμένη γνώμη για αυτό.
Πρόσωπο:1)Ρουζ απο Dido,το 01.Φαίνεται οτι δεν το βάζω συχνά.Γενικά δεν μου αρέσουν τα ρουζ.
2)Ρουζ απο την Rilken.Κάπου,κάτω απο το χρώμα φαίνεται πολύ αχνά η συσκευασία.Μου αρέσει και βγαίνει πολύ φυσικό και καθόλου έντονο.
3)Mineralize skinfinish απο τη Mac,το soft and gentle.Με 7-8 φορές που το έβαλα σε βραδινές μου εξόδους δεν νομίζω να τελειώσει γρήγορα.Θα προσπαθήσω να το φτάσω σε ένα καλό σημείο και θα το χρησιμοποιήσω και το φθινόπωρο.
4)BB cream απο την Essence.Δεν μπορώ να τις τελειώσω!Μόλις δοκίμασα την ΒΒ μους της Bell απο τα Dust and Cream και έχω κολλήσει.Θα συνεχίζω να τη χρησιμοποιώ σε βραδινές εξόδους.
5)Primer απο την W7.Δεν το περίμενα αλλά μου άρεσε αρκετά.Μην σας πω οτι λυπάμαι να το τελειώσω μέσα στο καλοκαίρι.
Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!


ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

3 Σχόλια

  1. Από Planet spa αγαπώ τα απολεπιστικά και μάσκες προσώπου. Μυρίζουν υπέροχα και κάνουν εκπληκτική δουλειά!!!!!! Καλή συνέχεια σου εύχομαι!! Είναι πολύ δύσκολο να τελειώσεις συγκεκριμένα προϊόντα, ιδιαίτερα μακιγιάζ. Κι εγώ εδώ και δυόμιση μήνες προσπαθώ να τελειώσω κάποια πράγματα, αλλά στα προϊόντα μακιγιάζ δεν έκανα καμία πρόοδο.. Φιλιά κορίτσι!!

  2. Συγνώμη που δεν απάντησα πιο πριν,αλλά ετοίμαζα τα χαρτιά μου για το εξωτερικό.Μου αρέσουν πολύ τα Planet spa και τα ήθελα όλα,αλλά δεν ταιριάζουν στον τύπο επιδερμίδας μου κάποια.Είναι υπέροχα!Αχ,μακιγιάζ!Έχω ξεφύγει λίγο απο το στόχο μου,να τα τελειώσω,απλά ελπίζω να τα φτάσω σε ένα καλό σημείο!Φιλακια!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *