Τα προϊόντα στην πρωινή περιποίηση!

Γεια σας!Αυτό το άρθρο συμπληρώνει το προηγούμενο.Σε εκείνο σας μίλησα για το τι κάνω το πρωί μόλις ξυπνήσω και σας έδειξα και κάποια προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ,αλλά δεν σας είπα ποια είναι,έστω και αν φαίνονται καλά στις φωτογραφίες. Τα περισσότερα απο αυτά τα έχω χρησιμοποιήσει αρκετά,οπότε θα σας πω και τη γνώμη μου,αλλά θα σας βάλω και βαθμό,απο το 1 μέχρι το 5!
Τα προϊόντα περιποίησης είναι:
1)Schwarzkopf Gliss hair repair με κερατίνη,Million gloss σαμπουάν.Μπαίνει στη λίστα με τα αγαπημένα μου.Κάνει τα μαλλιά μου όντος λαμπερά,αλλά και πολύ μαλακά.Μου αρέσει το άρωμά του και κάνει τα μαλλιά μου καθαρά.Το αποτέλεσμα αυτό το έχω με συχνή χρήση.Βαθμός 5!
2)Schwarzkopf Gliss hair repair με κερατίνη,Million gloss κρέμα μαλλιών.Σε συνδυασμό με το σαμπουάν μου δίνει το αποτέλεσμα που θέλω.Αν την χρησιμοποιήσω με άλλο σαμπουάν,το αποτέλεσμα δεν είναι και τόσο καλό.Βαθμός 4.
3)Avon Planet spa,sugar scrub.Για αυτό σας μίλησα στο project pan.Αλλά το χρησιμοποίησα λίγο περισσότερο αυτές τις μέρες.Μου άρεσαν οι κόκκοι,γιατί δεν διαλύονταν με το τρίψιμο και μου άρεσε και η μυρωδιά του.Βαθμός 5! (τελικά!)
4)Avon αφρόλουτρο με τη φράουλα.Έχει πολύ ωραία μυρωδιά και έχει μαλακή υφή.Μερικές φορές όμως μου φαίνεται βαρύ.Βαθμός 3.
5) L’oreal ideal fresh,gel καθαρισμού.Δεν το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά.Θέλει πολύ μικρή ποσότητα για να κάνει αφρό και να καθαρίσει το πρόσωπο.Το δοκίμασα και με αδιάβροχη μάσκαρα και μου άρεσε αρκετά το αποτέλεσμά του.Μέχρι τώρα βαθμός 4.
6)The body lotion,nutriganics refreshing toner.Είναι η αγαπημένη μου λοσιόν για το πρόσωπο.Με βοήθησε πάρα πολλές φορές με την αφυδάτωση.Βαθμός (σίγουρα) 5!
7)Υouth lab,αντηλιακό προσώπου με spf50.Δεν το χρησιμοποίησα το καλοκαίρι.Το άφησα για το φθινόπωρο και το χειμώνα,επειδή απορροφάται πολύ γρήγορα απο το δέρμα και με βολεύει,αφού δεν αφήνει λεκέδες και λιπαρότητα και μυρίζει πολύ όμορφα.Βαθμός 5!
8)Mastic spa,liposvelt cream.Είναι η μόνη κρέμα στην λιποδιάλυση και στη μείωση της κυτταρίτιδας που σε μένα έχει αποτέλεσμα.Είναι η αγαπημένη μου.Φυσικά κάνω διατροφή και γυμνάζομαι,οπότε σε συνδυασμό με αυτά έχει αποτέλεσμα.Βαθμός 5!
9)H&M lipbalm vanilla.Προσπαθώ να το τελειώσω,γιατί έχει αποτελείται απο πολύ προϊόν και δεν θέλω να λήξει.Μου αρέσει το άρωμά του και το βάζω πρωί και βράδυ.Βαθμός 3.
 Τα προϊόντα μακιγιάζ:
1)Porefection w7,primer.Σας μίλησα για αυτό στο project pan.Όσο έχει λιγότερη ζέστη έχει καλό αποτέλεσμα.Βαθμός 4.
2)Κονσίλερ Kryolan.Μέχρι σήμερα είναι το αγαπημένο μου.Πιστεύω οτι δεν θα βρω άλλο τόσο καλό,όσο αυτό.Θέλει πολύ δουλειά με το πινέλο και το σφουγγαράκι,αλλά δίνει πολύ καλή κάλυψη.Βαθμός 5!
3)Bell BB cream.Σύντομα θα την έχω ξανά,γιατί τελειώνει.Έχω σταματήσει να βάζω άλλες BB cream,γιατί αυτή απλώνεται πολύ εύκολα και έχει πολύ ελαφριά υφή.Δεν έχει πολύ καλή κάλυψη,είναι ελαφριά και σε μένα ταιριάζει.Βαθμός 5!
4)Η&Μ πούδρ,ivory mist 11.Δεν ξέρω αν την έχουν ακόμα,αλλά είναι η αγαπημένη μου.Βαθμός 5!
5)Lovie ρουζ Νο104.Θέλει λίγη ποσότητα και μικρές κινήσεις με το πινέλο.Έχει καλή αντοχή πάνω στο δέρμα και δίνει το χρώμα της ”υγείας”.Θρυμματίζεται όμως.Βαθμός 4.
6)Σκιά ματιών Oriflame.Νομίζω πως παρόμοια απόχρωση απο την W7 μου αρέσει περισσότερο.Δίνει μια ωραία φωτεινότητα στο μακιγιάζ των ματιών και έχει καλή αντοχή.Βαθμός 4.
7)Flormar pretty compact quartet.Όσες φορές και να έχω χρησιμοποιήσει αυτή την παλέτα,τα χρώματα δεν τελειώνουν!Έχουν έντονη απόδοση και μένουν σταθερά στο μακιγιάζ για αρκετές ώρες.Βαθμός 5!
8)Avon Anew,μαύρο μολύβι ματιών.Το καλοκαίρι δεν το χρησιμοποίησα πολλές φορές.Τελικά δεν μου αρέσει πάρα πολύ,γιατί μου φαίνεται σκληρό και μάλλον θα επιστρέψω στο αγαπημένο μου απο την Peggy Saze.Βαθμός 3.
9)Lovie μολύβι χειλιών 41.Τα μολύβια απο αυτή την εταιρία μου αρέσουν πάρα πολύ.Είναι μαλακά,γράφουν πολύ ομαλά και αντέχουν 4 με 5 ώρες.Βαθμός 4.
Επιπλέον,στο προηγούμενο blog μου χρησιμοποίησα την Aim white system,οδοντόκρεμα και την θεραπεία μαλλιών Chi.
Τέλος,τα ρούχα μου είναι απο τα H&M και τα παπούτσια μου απο τα Famous.Ελπίζω να σας κάλυψα τις απορίες με τα προϊόντα απο το morning routine.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας!Γεια σας!
ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

5 Σχόλια

  1. Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω δοκιμάσει σχεδόν τίποτα απο αυτή την εταιρία.Ελπίζω τώρα που βρήκα δουλειά να πάρω κάτι ακόμα!Μου έκατσε καλά,πιο ελαφρύ και απο κάποια άλλα που είχα δοκιμάσει.Ίσως γιατί έχω κανονικό-ξηρό δέρμα.Φιλάκια! 🙂

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *