Το δικό μου αγαπημένο μακιγιάζ!

Γεια σας!Όπως ήδη γνωρίζετε οι περισσότεροι,λατρεύω το χειμώνα και για αυτό το λόγο αυτή την εποχή κάνω πολύ συχνά μακιγιάζ,απο το πρωί μέχρι το βράδυ.Σήμερα θα σας δείξω το αγαπημένο μου μακιγιάζ για αυτή την εποχή.Το μακιγιάζ αυτό το κάνω πιο ήπιο για καθημερινό-πρωινό μακιγιάζ και τόσο έντονο,όσο θα δείτε παρακάτω για βραδινό μακιγιάζ.
Τα προϊόντα που χρησιμοποίησα είναι:
1)Κονσίλερ,βάση και πούδρα Kryolan
2)Σκιές ματιών απο την Peggy sage,την Glamorous,την W7 και την Victoria silk touch
3)Ρούζ απο την Beauty line Cosmetics (No010)
4)Eyeliner της Golden rose και μολύβι ματιών Avon Anew
5)Μάσκαρα Golden rose και μάσκαρα Lovie (λαδί-πράσινη)
6)Μπρόνζερ (απο την παλιά σειρά των H&M) dark tan
7)Mac,soft and gentle
8)Κραγιόν Avon (δεν βρήκα τον αριθμό του) και Peggy sage,το 312-33212
 Δείτε μερικές εικόνες κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ.
 Και εδώ βλέπουμε το τελικό αποτέλεσμα!

Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και ψεύτικες βλεφαρίδες,για πιο έντονο βλέμμα.Ελπίζω να σας αρέσει και αυτό το μακιγιάζ.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας!Γεια σας!

ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

12 Σχόλια

  1. Νομιζω τις ψεύτικες βλεφαρίδες δεν τις χρειαζεσαι .. εχεις μια χαρα εντονο βλεμμα!!! πολυ ωραιοο το μακιγιαζ… αντε τωρα θα περιμενω να μας δειξεις και για τις γιορτες κατιι …φιλακια!!!

  2. Σε ευχαριστώ πολύ!Αν δείχνω σαν πρόταση το μακιγιάζ πρέπει να αναφέρω τις βλεφαρίδες και άλλες λεπτομέριες!Λοιπόν…μέχρι τις γιορτές έχω άλλα τέσσερα μακιγιάζ…και για τα ρεβεγιόν άλλα δυο!Βέβαια έχω κολλήσει με το smoky,αλλά θα δείξω και άλλα!Φιλάκια!

  3. Σου ταιριάζει πολύ ωραία το μακιγιάζ Γεωργία! Εσύ παιδάκι μου σίγουρα δε χρειάζεσαι ψεύτικες βλεφαρίδες με τις βλεφαριδάρες που έχεις, ζηλεύω! 🙂 Φιλιά πολλά!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *