Τα 15 αγαπημένα του 2015!

Γεια σας!Καλή χρονιά!Μετά απο σκέψη,επέλεξα τα 15 αγαπημένα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ του 2015.Μερικά όμως τα χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια,αν και είχα σταματήσει για λίγο να τα επιλέγω επειδή ήθελα να δοκιμάσω μερικά άλλα.Το 2015 τα αγόρασα ξανά και φυσικά δεν μπορούν να λείπουν απο τα αγαπημένα.Επίσης,απο αυτή τη λίστα λείπουν μερικά ακόμα καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης,τα οποία μπορώ να σας αναφέρω σε άλλα άρθρα και να σας λέω για το καθένα το λόγο που μου αρέσει.Επίσης,σύντομα θα σας δείξω και προϊόντα αποτυχίες (που δεν ταίριαζαν σε μένα).
Τα 7 προϊόντα περιποίησης είναι:
1)Aceton con Olio (Σκλαβενίτης).Όσα ασετόν έχω πάρει κανένα δεν μου ταίριαξε όσο αυτό.Αφαιρεί πολύ καλά όλα τα βερνίκια και αυτά που έχουν χρυσόσκονη ή διάφορες υφές.Το θυμάμαι απο παλιά που το χρησιμοποιούσε η μαμά μου και μάλλον δύσκολα θα βρω κάποιο άλλο που να μου αρέσει.
2)Liposvelte cream,Mastic spa.Όσες φορές την έχω βρει σε περιοδικό ή μου την έχουν κάνει δώρο νοιώθω πολύ χαρούμενη.Φυσικά κάνω διατροφή και άσκηση και όντος έχει το αποτέλεσμα που υπόσχεται.Αν μου τελειώσει,θα την αγοράσω ξανά και ας είναι λίγο ακριβή.
3)Pantene pro-v,spray φροντίδας,aqua light.Έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ κρέμες μαλλιών.Δεν λαδώνει τα μαλλιά μου όσο προϊόν και να βάλω και όντος βοηθάει στο χτένισμα.
4)Korres,άγριο τριαντάφυλλο,serum για πρόσωπο και μάτια.Το χρησιμοποιούσα κάθε βράδυ και το πρωί το δέρμα μου ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.Είχε ελαφριά υφή και ωραίο άρωμα.Στο μέλλον θα το επιλέξω ξανά.
5)Avon,clearskin.Καθαριστικό προσώπου,που δρα ενάντια στα μαύρα στίγματα.Αν και δεν έχω πολλά μαύρα στίγματα,μου άρεσε πολύ,γιατί αφαιρούσε πολύ καλά το μακιγιάζ μου,αλλά καθάριζε και το πρόσωπό μου το πρωί.Είχε μέσα μικρούς κόκκους,που έκαναν και μικρή απολέπιση.
6)Youth lab,αντηλιακή κρέμα με χρώμα.Αφού τελείωσα τα αντηλιακά μου το καλοκαίρι (αυτά που είδατε στο project pan),αμέσως μετά άρχισα να χρησιμοποιώ αυτή την κρέμα.Το χρώμα που έχει δεν καλύπτει ατέλειες και το χρησιμοποιώ πριν το καθημερινό μου μακιγιάζ.Μου αρέσει πάρα πολύ η υφή της και το άρωμά της.
7)L’oreal,ideal fresh,gel καθαρισμού.Αν και μου φαίνεται βαρύ,έχει καλό αποτέλεσμα στον καθαρισμό του προσώπου.Αφαιρεί το μακιγιάζ μου,αλλά δεν το χρησιμοποιώ στην πρωινή περιποίηση.Ίσως το επιλέξω ξανά στο μέλλον,όχι όμως σύντομα.
Τα 8 προϊόντα μακιγιάζ είναι:
1)Radiant,natural fix.2014-2015.Δεν έχω βρει καλύτερο make up.Στα θετικά του είναι οτι έχει δείκτη προστασίας (spf 15).Είναι αρκετά καλυπτικό και μου έδινε την πορσελάνινη όψη που ήθελα.Στο φλας δεν με έδειχνε άσπρη και όσες ώρες το φορούσα δεν έβγαζα λιπαρότητα ή κάποιο άλλο πρόβλημα.Αν όλα πάνε καλά με τη δουλειά μου θα το αποκτήσω ξανά σύντομα,γιατί είναι λίγο ακριβό.
2)Peggy sage,rubis,μολύβι χειλιών.Όπως σας έχω αναφέρει ξανά τα μολύβια απο αυτή την εταιρία τα λατρεύω.Αυτό που επέλεξα να βάλω στα αγαπημένα είναι το ιδανικό κόκκινο μολύβι για μένα.Σταθερό,με πολύ καλή απόδοση χρώματος,το οποίο μπορώ να βάλω και μόνο του.
3)Avon,διπλό μολύβι-σκιά ματιών.Σε μπεζ-καφέ,κατάλληλο και για το καθημερινό μακιγιάζ.Είναι σταθερό και μπορούμε να το βάλουμε και ως βάση σκιών.Μπορούμε να το σβήσουμε εύκολα με ένα πινέλο και να γίνει πιο ήπιο.Αλλιώς είναι κατάλληλο και για smoky καφέ μακιγιάζ.
4)Golden rose,velvet matte.Απο τα αγαπημένα δεν μπορούσε να λείπει ένα κραγιόν απο αυτή την εταιρία και αυτή τη σειρά.Για αυτό το άρθρο επέλεξα το 02.
5)Avon, glow,bronzing.Εδώ βλέπετε το προϊόν στη συσκευασία με τις πέρλες.Σε μένα άρεσε το προϊόν σε μορφή compact,το οποίο έχω τελειώσει και δεν κράτησα τη συσκευασία.Υπέροχο ηλιοκαμένο πρόσωπο και το χειμώνα ιδανικό για κοψίματα.Σταθερό και με την ιδανική απόχρωση,χωρίς να φαίνεται πορτοκαλί ή να γκριζάρει.
6)Pierre rene professional.Παλέτα σκιών.Οι αποχρώσεις που έχω επιλέξει είναι σε καφέ,μπρονζέ και χρυσές.Κατάλληλες για το καλοκαίρι,αλλά και για το χειμώνα με το σωστό μακιγιάζ.Αυτές οι σκιές μου αρέσουν αρκετά,είναι σταθερές και αρκετά έντονες,μπορούμε να τις σβήσουμε (blending) με το πινέλο χωρίς να χάνονται.Ελπίζω σύντομα να αποκτήσω και άλλες αποχρώσεις.
7 και 8)Για το τέλος,σας άφησα δυο βερνίκια νυχιών.Το ένα είναι το Zoya,Blair.Δεν είναι αγαπημένο μόνο για το 2015 και σας το έχω αναφέρει ξανά πόσο πολύ μου αρέσει…η υφή του,η διάρκειά του και αυτή η απόχρωση (φυσικά!).Το δεύτερο,αν και το πήρα πρόσφατα,είναι της Golden rose,Jolly jewels,το 123.Έχει μικρά κομματάκια σε μαύρο και άσπρο και δείχνει πολύ όμορφο ως top coat,πάνω απο άλλα βερνίκια.Στεγνώνει γρήγορα και είναι πάρα πολύ σταθερό.
Ελπίζω να σας αρέσει αυτό το άρθρο,το πρώτο για το 2016.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!
ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

5 Σχόλια

  1. Αγαπώ τα Velvet Matte, όπως όλες μας πλέον, και συμφωνώ για το σπρέι της Pantene! Είχα κάποτε και τις πέρλες της Avon αλλά ήταν τόσο παλιά που δεν ήξερα να τις χρησιμοποιήσω (τραγική). Φιλάκια!

  2. Νομίζω οτι αυτά τα κραγιόν θα τα επιλέγουμε για πολύ καιρό ακόμα!Πραγματικά είναι απίστευτα!χαχα!Και εγώ μέχρι να ξεκινήσω τις σπουδές μου στον κλάδο,δεν ήξερα καν να βάφομαι ή να χρησιμοποιώ προϊόντα περιποίησης! Φιλάκια!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *