Το νεσεσέρ μου για το 2016!

Γεια σας!Σήμερα θα σας δείξω τα προϊόντα μακιγιάζ που επέλεξα να χρησιμοποιήσω το 2016.Σίγουρα δεν θα είναι τα μόνα,αλλά αυτά θα αποτελούν το βασικό μου μακιγιάζ.Το άρθρο αυτό αναφέρετε σε ένα συνολικό πακέτο με προϊόντα και ανάλογα την εποχή ή σε κάποιο ταξίδι,μπορώ να σας δείξω τι έχω μέσα στο τσαντάκι μου,ξεχωριστά.
Για τη βάση μου φέτος θα χρησιμοποιήσω,το primer απο τα Sephora,το makeup απο τη Rilken,τις γυαλάδες απο την Peggy sage και την πούδρα και το κονσίλερ απο την Kryolan.
Όσα ρουζ δεν χρησιμοποίησα τόσο καιρό που βάφομαι,θα τα χρησιμοποιήσω φέτος!Έχω επιλέξει το ρουζ του Korre,το 45 και μια παλέτα απο την Kryolan.
 Για τα μάτια έχω βάλει μέσα στο νεσεσέρ μου αρκετές μονές σκιές και μια παλέτα σκιών.Δυο σκιές απο την Lovie,τρεις σκιές απο την Essence,την 08,την 10 και την 22,μια σκιά της Mac,την tempting και της Catrice,την 870.Η παλέτα είναι απο την Pierre Rene.
 Για τα χείλη επέλεξα μερικά κραγιόν,μια παλέτα σκιών και για πιο ήπιο μακιγιάζ δυο μολύβια-κραγιόν.Απο την Peggy Saze,το 400 και το 008,απο την Avon,το hibiscus, απο την Golden Rose,το 120 και απο τη Mac to Candy yum yum.Επίσης,θα χρησιμοποιήσω μια παλέτα απο την Kryolan και δυο lip pen,ένα απο τα H&M και ένα απο την Bell.
Επίσης,στα μάτια τα μολύβια που επέλεξα 
είναι απο την Avon,το turquoise burst και ένα διπλό μολύβι-σκιά.Απο την Lovie,το 12 και ένα μολύβι-σκιά,το 307.Ένα απο την Bellaoggi,το 11 και ένα απο την Peggy Saze,το blanc.
Για τα χείλη έχω επιλέξει να έχω στο νεσεσέρ μου,ένα διπλό μολύβι απο την TommyG, ένα απο την Lovie,το 28, ένα απο τη Flormar,το 27,ένα απο την Peggy Saze,το rubis, ένα απο την Catrice και ένα απο την Golden Rose,το 204.
Για το τέλος σας άφησα μερικά βερνίκια για τα νύχια.Τρια απο αυτά είναι απο την Orly(melt your popsicle,risky behavior,thrill seeker),δυο απο αυτά είναι απο την OPI,ένα είναι απο την Zoya (blair) και ένα απο την Beauty Line Cosmetics (457) και δυο ακόμα απο την Golden Rose (05,123.
Επιπλέον,ποτέ δεν αφήνω έξω απο το νεσεσέρ μου ένα μαύρο,γκρι ή καφέ μολύβι,ένα bronzer και μάσκαρα (θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια εταιρία για αυτά,γιατί ακόμα ψάχνω.Ειδικά bronzer!).Επίσης,απο το πακέτο αυτό δεν θα λείπει και κάποιο κραγιόν απο την Golden Rose,τη σειρα με τα Velvet matte.
Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!

ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

3 Σχόλια

  1. Πολύ όμορφο ποστ γεμάτο χρώματα. Ήθελα να μου πεις την γνώμη σου για την παλέτα σκιών από Pierre Rene,όσον αφορά απόδοση χρώματος και διάρκεια, γιατί θα με ενδιέφερε πολύ να αποκτήσω μία. Φιλιά!!!

  2. Οοοο σε ευχαριστώ πολύ!Δώσε μου λίγο χρόνο να τις δοκιμάσω για περισσότερο καιρό και να σου πω την πλήρη γνώμη μου…μέχρι στιγμής όμως μου αρέσει πάρα πολύ και θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες αποχρώσεις!Έχει πολύ καλή διάρκεια και χωρίς βάση ματιών και η απόδοση είναι απίστευτη,ειδικά στα χρώματα που έχουν γυαλάδες και πολλές φορές φαίνονται άσχημα και βγάζουν κομματάκια!Φιλάκια!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *