London…αλά ελληνικά!

Γεια σας!Σήμερα θα σας μιλήσω για μια εταιρία που ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα,την οποία έμαθα και αγάπησα με μια δοκιμή.Η εταιρία αυτή είναι η Rimmel London.Θα σας δείξω μερικά προϊόντα και θα σας προτείνω τα πιο ωραία απο αυτά.

 Το πρώτο προϊόν που θα δούμε είναι μια παλέτα σκιών.Αυτή που έχω είναι η 024,με ροζ-καφέ-μπεζ αποχρώσεις.Την φοράω απο το πρωί μέχρι το βράδυ και αφήνει στο βλέφαρο όμορφες λάμψεις.Σε συνδυασμό με μια καφέ σκιά,μπορείτε να κάνετε πάρα πολλά μακιγιάζ.

 Το επόμενο είναι ένα αγαπημένο προϊόν.Είναι το ρουζ.Η απόχρωση που έχω εγώ είναι το 120,pink rose.Μέσα στη συσκευασία φαίνεται να έχει λάμψεις,αλλά πάνω στο δέρμα δίνει το εφέ “της υγείας”.Έχει ωραία υφή και μεγάλη διάρκεια.Ανάλογα το αποτέλεσμα που θέλετε ,το τοποθετείτε σε στρώσεις.

Το επόμενο προϊόν είναι μια μάσκαρα,η Scandaleyes,black.Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα.Όσες φορές όμως την έχω δει σε άλλα άτομα,παρατηρώ πως δίνει όγκο και με ένα πέρασμα βάφει και τις πιο μικρές βλεφαρίδες,ενώ δεν τις κολλάει μεταξύ τους.Σας την προτείνω,αλλά για τώρα το καλοκαίρι είναι πολύ καλή η αδιάβροχη,της ίδιας σειράς.

Αυτό το προϊόν είναι ένα foundation.Είναι το Lasting Finish 25HR,στην απόχρωση 03 true ivory.Στα θετικά του είναι το ομοιόμορφο χρώμα που δίνει στην επιδερμίδα και ο δείκτης προστασίας που έχει (spf20).Είναι λεπτόρρευστο και έχει μεγάλη αντοχή.Επιπλέον η σύνθεσή του αποτελείται απο serum και βιταμίνη Ε.Σας το προτείνω,αλλά αν χρειάζεστε περισσότερη κάλυψη επιλέξτε το Stay matte ή το Wake me up.


Το επόμενο προϊόν που έχω να σας δείξω είναι μια πούδρα,η Lasting Finish,στην απόχρωση 002 soft beige.Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε υγρή ή στερεή και δίνει στο αποτέλεσμα μεγάλη κάλυψη και διάρκεια.Αν χρειάζεστε κάτι πιο ήπιο σας προτείνω την Stay matte.

Για το τέλος,σας άφησα ένα βερνίκι νυχιών,το 300.Το δοκίμασα και το είχα στα νύχια μου για 5 μέρες,χωρίς να φύγει.Έχει αρκετά μεγάλο πινέλο,για να το απλώνετε με μια κίνηση.Επιπλέον είναι ένα πλήρες προϊόν,δηλαδή λειτουργεί ως βάση,βερνίκι και top coat.Αν θέλετε μεγαλύτερη διάρκεια,δοκιμάστε τα Super Gel.

Τέλος,σας προτείνω (οπωσδήποτε!) να δοκιμάσετε τα κραγιόν απο τη σειρά της Kate Moss,αλλά και τα The Only One,τα οποία είναι πολύ σταθερά με έντονο χρώμα,αλλά και τα μολύβια ματιών,που είναι αδιάβροχα και τα μολύβια χειλιών.
Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το άρθρο και περιμένω και την δική σας γνώμη για αυτή την εταιρία.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!
 
ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

17 Σχόλια

  1. Πςςς!!!! Υπέροχα!!!!!! Πολύ καλά στο σύνοό δλδ ε; Και λάτρεψα το ρουζ και το βερνίκι νυχιών!!! Και top coat και βάση σε ένα προϊόν;;;;; Απίστευτο!!!! Και αντοχή 5 ημερών;;;; Κορυφή!!! Καταπληκτικά!!! Η πούδρα πώς σου φαίνεται στην εφαρμογή; Αφήνει την αίσθηση από αλεύρι(έντονους κόκκους); Ή απλώνεται τέλεια;

  2. Ναι ναι,είναι όντος καλά.Εγώ έχω κολλήσει με τα μολύβια ματιών πάρα πολύ.Το ρουζ είναι πολύ όμορφο!Ναι ναι…και οπως σου έχω πει εγώ "τρωω" και τα νύχια μου,οπότε άντεξαν πολύ…Όχι,δεν έχει τέτοιο αποτέλεσμα,οταν μπαινει υγρή είναι σαν makeup και όταν μπαινει κανονικά έχει απαλό αποτέλεσμα!Να τα δοκιμάσεις κάποια στιγμή! 😉

  3. Θέλω εδώ και πολύ καιρό να δοκιμάσω κάποιο foundation από αυτή την εταιρεία αλλά δεν έβρισκα μεγάλο εύρος χρωμάτων σε κάποια ελληνικά site που κοιτούσα. Μιας και είδα το post σου όμως θα ξαναψαζω αφού πλέον είναι επίσημα στην Ελλάδα!!!!! Ευχαριστούμε πολύ για τα review, φιλάκια πολλά

    cosmetologylover.blogspot.gr

  4. Καλό θα είναι να επισκεφτείς ένα κατάστημα (Hondos Center) και να τα δεις απο κοντά,ώστε να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει απόλυτα σε σένα,είτε στο χρώμα είτε στην υφή που θες!Φιλάκια!

  5. Τώρα που υπάρχουν σε καταστήματα μπορείς να τα βρεις εύκολα και να τα δοκιμάσεις!Εγώ είχα πάρει μερικά απο το διαδίκτυο για να τα δοκιμάσω,αλλά δεν είχα γράψει κάποιο άρθρο τότε!Φιλακιά!

  6. Σε ευχαριστώ πολύ!Να δοκιμάσεις!χαχα!Έχει μερικά πολύ καλά προϊόντα…αν θες λεππτομέριες στείλε μου μήνυμα να σου πω αναλυτικά.Δοκίμασε σίγουρα τα μολύβια τα απλά για τα μάτια και τα βερνίκια.Οι τιμές είναι αρκετά καλές!

  7. Χαχα!Όντος!Είναι απο τα πρώτα προϊόντα που δοκίμασα,αλλά δουλεύω σε αυτή την εταιρία,οπότε τα έχω μάθει.Αν χρειάζεσαι κάποια άλλη πληροφορία στείλε μου μήνυμα!

  8. Υπέροχα! Άρα έχουν απίθανο κράτημα! Ειδικά τώρα το καλοκαίρι με τα μπάνια στην θάλασσα που ξεφλουδίζουν πιο εύκολα τα μανό, η Rimmel πρέπει να είναι η τέλεια λύση!!!! Όντως;;; Υπέροχα! Πρέπει να τα δοκιμάσω οπωσδήποτε!!! 😉

  9. Σε ευχαριστώ πολύ!θα χαρώ να σε βοηθήσω αν θες περισσότερες λεπτομέριες!Στείλε μου μήνυμα και σκέφτομαι να κάνω ένα μακιγιάζ για να δείτε καλύτερα τα προϊόντα. Φιλάκια! <3

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *