Project pan 10…Μέρος 2ο!

Γεια σας!Αν και άργησα λίγο να σας ανεβάσω την πρόοδο μου για το project pan που ξεκίνησα με αυτό το άρθρο,που θα βρείτε εδώ , σήμερα θα την δούμε.Κανονικά η ημερομηνία που έχω ορίσει είναι κάθε 5 του μήνα,αλλά λόγο της νέας μου εργασίας,τα άρθρα θα αργούν μερικές φορές.
Προϊόντα μακιγιάζ:
1)Bronzing powder,H&M,dark tan.Αγαπημένο bronzer,αλλά μου έσπασε  και δεν θέλω να το πετάξω.Το βάζω κάθε μέρα στο μακιγιάζ μου,οπότε θα τελειώσει σύντομα.
2)Eyeshadow,H&M,White.Επιτέλους,έφτασα στον πάτο της συσκευασίας.Δίνει μια υπέροχη λάμψη στα βλεφαρα,αλλά την τοποθετώ στην εσωτερική γωνία του ματιού.Ίσως δεν προλάβω να την τελειώσω,γιατί δεν την βάζω συχνά.
3)Eyeshadow,Catrice,870.Δεν ανήκει στα αγαπημένα μου και πρόσφατα πήρα και δοκίμασα μια άλλη μπεζ σκιά που μου άρεσε πάρα πολύ.Οπότε θα την τελειώσω σύντομα.
4)Μολύβι χειλιών,Lovie,41.Ανήκει στη λίστα με το καθημερινό μου μακιγιάζ,με οτι κραγιόν βάλω απο πάνω.Δεν έχει όμως μεγάλη διάρκεια απο μόνο του.
5)Μολύβι ματιών,Avon,Anew.Αρχίζει και στεγνώνει και δεν είναι τόσο μαλακό,όσο παλιότερα.Το χρησιμοποιώ καθημερινά και ελπίζω να το τελειώσω σύντομα.
 Προϊόντα περιποίησης:
1)Johnson’s,Face care,υγρό ντεμακιγιάζ.Το χρησιμοποίησα περισσότερο απο τα άλλα προϊόντα.Είναι αρκετά ήπιο και δεν θα το επιλέξω ξανά.
2)Johnson’s,Face care,γαλάκτωμα καθαρισμού.Είναι λίγο πιο βαρύ απο το προηγούμενο προϊόν και μου αρέσει περισσότερο.Μου αρέσει το άρωμά του και το αποτέλεσμα που δίνει στο πρόσωπό μου μετά το ντεμακιγιάζ και τον καθαρισμό.
3)Youth lab,αντηλιακό κρεμοτζελ,spf 50.Συνεχίζει να κάνει το προσωπό μου πορτοκαλί,οπότε το έχω χρησιμοποιήσει λίγες φορές.Αν και λεει κατάλληλο για λιπαρά δέρματα,προσοχή!!!Με στεναχωρεί αυτό το προϊόν και σύντομα θα δοκιμάσω κάτι άλλο απο αυτή την εταιρία.
4)Sunsilk,co-creations,conditioner.Το χρησιμοποίησα λίγες φορές,γιατί βάζω  στα μαλλιά μου πιο συχνά μάσκες.Στο σημείο που το έχω φτάσει πιστεύω πως είναι μια απλή κρέμα μαλλιών,χωρίς να έχει κάποιο έντονο αποτέλεσμα,οπότε δεν θα την επιλέξω ξανά.
5)Κρέμα σώματος,χειροποίητη.Απλά…ΥΠΕΡΟΧΗ!Απίστευτο άρωμα και υφή.
Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!
 ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

6 Σχόλια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *