Project pan 10…Μέρος 3ο!

Γεια σας!Σήμερα θα δούμε την πρόοδο που έχω κάνει στα προϊόντα του project pan,το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ . Λόγο της εργασίας μου δεν κατάφερα να κρατήσω το πρόγραμμα και να σας ετοιμάζω άρθρο κάθε 5 του μήνα,αλλά χρησιμοποιώ τα προϊόντα συχνά και μερικά σίγουρα θα τελειώσουν αυτό το μήνα.
Προϊόντα μακιγιάζ
1)Bronzing powder,H&M,dark tan.Το αγαπημένο μου bronzer.
 2)Eyeshadow,H&M,White.Δίνει μια υπέροχη λάμψη στα μάτια και αυτή τη φορά τη δοκίμασα και για highlighter.Δεν θα προλάβω να την τελειώσω όμως.
3)Eyeshadow,Catrice,87.Δεν ανήκει στα αγαπημένα μου κα δεν θα την επιλέξω ξανά.Θα καταφέρω να την τελειώσω σύντομα.
04)Μολύβι χειλιών,Lovie,41.Το χρησιμοποιούσα καθημερινά,αλλά αυτή τη φορά ήθελα να δοκιμάσω και μερικά νέα μολύβια που αγόρασα και το άφησα στην άκρη.Θα το πάρω μαζί μου στις διακοπές και ελπίζω να το τελειώσω τότε.
 5)Μολύβι ματιών,Avon,Anew.Και αυτό το άφησα στην άκρη,για να δοκιμάσω μερικά νέα μολύβια που αγόρασα πρόσφατα.Θα το έχω και αυτό μαζί μου στις διακοπές και ελπίζω να τελειώσει.
Προϊόντα περιποίησης
1)Johnson’s,Face care,υγρό ντεμακιγιάζ.Είναι αρκετά ήπιο και αυτή τη φορά το δοκίμασα για να αφαιρεσω τα υπολείμματα που μένουν μετά το βασικό καθαρισμό μου.
2)Johnson’s,Face care,γαλάκτωμα καθαρισμού. Είναι λίγο πιο βαρύ απο το προηγούμενο και μου αρέσει περισσότερο.Αφήνει ενυδατωμένο το δέρμα μου και θα το επιλέξω ξανά.
3)Youth lab,αντηλιακό κρεμοτζελ,spf 50.Νοιώθω πως θέλω να την πετάξω χωρίς να την τελειώσω όλη.Πλέον τη βάζω μόνο όταν θα βγω απο το σπίτι για λίγο.Σε μένα δεν ταίριαξε καθόλου,αλλά σε κάποιον άλλο μπορεί να ταιριάξει καλύτερα.
4)Sunsilk,co-creations,conditioner.Είναι μια απλή κρέμα μαλλιών,χωρίς έντονο αποτέλεσμα.Δεν θα την επιλέξω ξανά και σίγουρα θα τελειώσει μέσα στο μήνα.
5)Κρέμα σώματος,χειροποίητη.Υπέροχη…αλλά προσπαθώ να την τελειώσω για να μην λήξει.Απλά ΥΠΕΡΟΧΗ!
 Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο.Με το τέλος του project pan θα τα πούμε ξανά τον Σεπτέμβρη.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας! 
 ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

5 Σχόλια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *