I am an angel with Maxfactor!

Γεια σας!Σήμερα θα σας μιλήσω για μια εταιρία που γνώρισα καλύτερα τον τελευταίο καιρό.Είναι η Maxfactor!Έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα της και μερικά τα έχω προσθέσει ήδη στο καθημερινό μου μακιγιάζ.Η εταιρία αυτή έχει λογικές τιμές και πολύ καλή ποιότητα,ενώ είναι και απο τις πιο παλιές και γνωστές εταιρίες στον τομέα του μακιγιάζ.Φυσικά φέτος μπορούμε να δούμε και την υπέροχη συνεργασία που έκανε με τη Victoria Sectret!
Απο τα αγαπημένα μου προϊόντα είναι τα μολύβια ματιών και χειλιών.Γενικά έχω πολλά μολύβια απο διάφορες εταιρίες,αλλά αυτά τα έχω λατρέψει.Τα μολύβια είναι αρκετά μαλακά,αλλά και πολύ σταθερά.Αντέχουν αρκετά μέσα στη μέρα.Τα μολύβια χειλιών έχουν πολύ ωραία υφή,απλώνονται εύκολα και δεν αφήνουν κενά,έχουν και αυτά πολύ καλή διάρκεια.Επίσης,δοκίμασα και το eyeliner Masterpiece high precision liquid,το οποίο έχει μια ιδιαίτερη μύτη ώστε όταν το γυρνάτε απο τη μια πλευρά να δίνει μια λεπτή γραμμή και όταν το τοποθετείτε απο την άλλη πλευρά,δίνει ως αποτέλεσμα μια πιο χοντρή γραμμή.Για μένα ήταν αρκετά εύκολο στη χρήση του.

Απο τα κραγιόν,έχω επιλέξει να φοράω περισσότερο τα ενυδατικά elixir.Έχουν πολύ ωραία υφή,πιο φυσικές αποχρώσεις και με εκπλήσσει κάθε φορά η διάρκειά τους.Δεν επιλέγω όμως τα σταθερά της κραγιόν,γιατί δεν μου ταιριάζουν και τα νοιώθω βαριά στα χείλη μου.Δεν σας λέω να τα αποφύγετε,γιατί εσείς μπορεί να τα λατρέψετε ή να τα λατρεύεται ήδη!

Αγαπημένο makeup είναι το lasting performance.Δεν έχω προβλήματα στην επιδερμίδα μου,αλλά η κάλυψη του είναι μέτρια έως βαριά.Μπορείτε να το φτιάξετε όπως εσείς θέλετε.Επίσης,ανήκει στην πιο παλιά σειρά μακιγιάζ και έχει φανατικό κοινό που το επιλέγει συνέχεια.Έχει πολύ καλή διάρκεια μέσα στη μέρα (έως και 10ώρες),μπορείτε να το βάλετε και μόνο του,χωρίς πούδρα.Ένας πολύ καλός συνδυασμός είναι να το τοποθετείτε μετά απο το primer.Εγώ χρησιμοποιώ το Smouth miracle primer,γιατί έχω ξηρό δέρμα και με βοηθά να το κρατώ ενυδατωμένο μετά την περιποίηση μου και να τοποθετώ ομοιόμορφα το makeup μου.


Για το τέλος άφησα δυο μάσκαρα.Η μια δεν μου άρεσε τόσο πολύ,γιατί τη νοιώθω βαριά,αν και δίνει πολύ έντονο αποτέλεσμα.Η μάσκαρα αυτή είναι η Voluptuous.Έχει αρκετά μεγάλο βουρτσάκι και με μια στρώση δίνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.Η άλλη μάσκαρα που μου αρέσει είναι και η καινούργια της Maxfactor,η False lash epic.Έχει υπέροχη συσκευασία και ένα πολύ περίεργο βουρτσάκι που βοηθά στο διαχωρισμό και στο μήκος στις βλεφαρίδες.Ανάλογα με το πως θα το χρησιμοποιήσετε φτάνει και τις πιο μικρές τριχούλες.Επίσης,δεν κάνει κόμπους και δεν βαραίνει το βλέμμα.Η αγαπημένη μου είναι σε καφέ απόχρωση!

Επιπλέον θα σας πρότεινα να δοκιμάσετε την πιο κλασσική μάσκαρα της Maxfactor,τη 2000calorie,για όγκο,την πούδρα Creme puff,αλλά και Facefinity για περισσότερη κάλυψη και τέλος τις παλέτες με τις σκιές,ειδικά αυτή ,με τις ροζ αποχρώσεις που είναι υπέροχη,αφού αποτελείτε απο ιδιαίτερα χρώματα!

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!

ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

4 Σχόλια

  1. Γεια σου Γεωργία, πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σου, το lasting performance ήταν το πρώτο μου μεικάπ και το αγόραζα καιρό καθώς επίσης κ η μάσκαρα 2000 calories, δίνει καλό όγκο στις βλεφαρίδες. Μου αρέσουν πολύ τα καλλυντικά και αποφάσισα να κάνω και ένα blog, θα ήταν χαρά μου να το επισκεφτείς αν θέλεις και να μου πεις τη γνώμη σου. http://beautymakeupcollection.blogspot.gr/2017/03/hey-mary-lou.html

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *