Empties 2017 A!

Γεια σας!Μετά απο μερικούς μήνες επιστρέφω στο blog μου!Σήμερα θα δούμε τα προϊόντα που τελείωσα μέχρι τώρα.Ποια μου άρεσαν και ποια όχι και θα τα βαθμολογίσω,ώστε να είναι πιο εύκολο να τα επιλέξετε ή να τα αποκλείσετε.
Θα σας μιλήσω για προϊόντα περιποίησης προσώπου και προϊόντα μακιγιάζ.
Τα προϊόντα περιποίησης προσώπου είναι:
 1)Garnier Micellaire,νερό ντεμακιγιάζ.Η βαθμολογία που του βάζω είναι 9.Γιατί πρόσφατα βγήκε το νερό αυτό με έλαιο,που είναι πιο γρήγορο και πιο εύκολο στο ντεμακιγιάζ και σίγουρα αξίζει το 10!
2)Johnson’s face care.Απο αυτή την εταιρία έχω τελειώσει δυο προϊόντα,στα οποία βάζω 7,στο σύνολο τους..Το γαλάκτωμα όμως είναι λίγο καλύτερο απο το υγρό ντεμακιγιάζ.Είμαι φανατική οπαδός της Garnier μάλλον και δύσκολα θα βρω κάτι άλλο.
3)Helena Rubinstein.Η βαθμολογία του είναι 9.Είναι απίστευτο προϊόν.Κάνει αυτό που αναφέρει.Αφαιρεί πολύ καλά οποιαδήποτε μάσκαρα και αν έχετε βάλει και δεν επηρεάζει τα μάτια (τσούζει ή θολώνει).Αλλά η τιμή του,δεν μου επιτρέπει να το αγοράζω ξανά και ξανά.
4)The Body Shop,Nutriganics,refreshing toner,Είναι απο τα αγαπημένα μου προϊόντα.Γενικά όλη την σειρά την επιλέγω όταν έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα αφυδάτωσης.Επαναφέρει την επιδερμίδα μου στα σωστά επίπεδα,την σταματάω και αν ξαναδώ το πρόβλημα,την αγοράζω ξανά.Ο βαθμός που του βάζω είναι 7,γιατί είναι λίγο παχύρρευστο στην υφή και θέλει πολύ μικρή ποσότητα για όλο το πρόσωπο.
5)Korres,wild rose,face and eyes serum.Πολύ ωραίος ορός για το πρόσωπο,αλλά όχι για τα μάτια.Όταν το χρησιμοποιούσα στα μάτια το ένοιωθα βαρύ και ήθελα να το καθαρίσω.Χρειάζεστε πολύ μικρή ποσότητα για όλο το πρόσωπο και με λίγο μασάζ απορροφάται πιο εύκολα.Το είχα συνδυάσει μαζί με τη μάσκα,η οποία δεν μου άρεσε καθόλου (δεν μου ταίριαξε) και δεν την τελείωσα ποτέ!Ο βαθμός που του βάζω είναι 7.
Τα προϊόντα μακιγιάζ δεν είναι πολλά…
 1)Rimmel,Stay matte. Ο βαθμός που της βάζω είναι 9.Χάνει το 10 για τη συσκευασία της,επειδή δεν μπορώ να την μεταφέρω εύκολα.Είναι μια κλασική πούδρα την οποία μπορείτε να βάλετε και μόνη της,αλλά και σε ολοκληρωμένο μακιγιάζ.Η τιμή της είναι πολύ καλή για την ποιότητα της.
2)Maybelline,The rocket,mascara.Ο βαθμός που της βάζω είναι 6.Έχω βρει μια μάσκαρα που είναι πολύ καλύτερη απο αυτή στην ίδια εταιρία.Απλό αποτέλεσμα,αρκετά ήπιο (για μένα),κλασικό βουρτσάκι,για περισσότερο μήκος και λιγότερο όγκο.
3)Maybelline,super stay 24color.Κραγιόν μακράς διάρκειας.Ο βαθμός που του βάζω είναι 3.Σε καμία εταιρία δεν μου αρέσουν αυτά τα κραγιόν,γιατί μου στεγνώνουν τελείως τα χείλη,κολλάνε και φεύγουν σε κομμάτια.Προτιμώ τα κλασικά κραγιόν.
4)Catrice,μολύβι χειλιών.Μακράς διάρκειας λέει,αλλά δεν κατάφερα ποτέ να το βάλω στα χείλη μου,γιατί ήταν πολύ σκληρό.Μόλις το έξυνα γινόταν όλο και χειρότερο.Ο βαθμός που του βάζω είναι 2.
και 5)Peggy Sage,fond de teint stick.Ενώ απο αυτή την εταιρία λατρεύω τα προϊόντα για τα χείλη και για τα μάτια,τα προϊόντα για το πρόσωπο δεν μου αρέσουν καθόλου.Δεν μπορώ ποτέ να βρω τις σωστές αποχρώσεις που χρειάζομαι.Τα δυο αυτά stick τα είχα πάρει για τη σχολή πριν χρόνια και αποφάσισα να τα κρατήσω μήπως τα χρησιμοποιούσα σε μακιγιάζ στο blog,αλλά δεν ταίριαζαν πουθενά και είχαν λήξει τόσο καιρό.
Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το άρθρο.Θα περιμένω και τη δική σας γνώμη.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για την αναμονή και τη στήριξή σας,Γεια σας!

4 Σχόλια

  1. Λατρεύω το νεράκι ντεμακιγιάζ της Garnier! Δεν έχω δοκιμάσει αυτό με το έλαιο, γιατί συνήθως τα προϊόντα ντεμακιγιάζ με έλαια ερεθίζουν τα μάτια μου, αλλά σίγουρα έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από το συγκεκριμένο 🙂

    Καλή εβδομάδα ♥

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *