Makeup Project Pan 2018!

Γεια σας!Σε αυτό το άρθρο θα δούμε 7 προϊόντα που θέλω να τελειώσω μέσα σε τρεις μήνες.
Αυτή είναι και η σημασία του Project pan,δηλαδή ορίζουμε κάποια προϊόντα που θέλουμε να τελειώσουμε σε συγκεκριμένο χρόνο.
Τα προϊόντα που έχω επιλέξει είναι όλα για χρήση στο μακιγιάζ και όχι περιποίηση.Επίσης έχω βάλει ως όριο τους τρεις μήνες,γιατί συνήθως τα προϊόντα του μακιγιάζ αργούμε να τα τελειώσουμε.
Οτι θα δείτε στο άρθρο αυτό το έχω επιλέξει,είτε γιατί δοκιμάζω άλλα προϊόντα αυτό το διάστημα,είτε τα έχω καιρό και δεν θέλω να χαλάσουν,είτε γιατί τα έχω αντικαταστήσει με άλλα που μου αρέσουν περισσότερο!
 
1)Rimmel,παλέτα σκιών 024,Pinkadilly circus.Απο τότε που 
ήρθε στην Ελλάδα η εταιρία αυτή έχω επιλέξει πολλά προϊόντα της.Η παλέτα αυτή δεν είναι απο τις αγαπημένες μου,λόγο αποχρώσεων και θέλω να την τελειώσω.Σίγουρα με βολεύουν τα χρώματα της σε ροζ,καφέ και άσπρο για ανοιξιάτικα μακιγιάζ.Έχουν πολύ ωραία υφή και είναι αρκετά σταθερές,επιπλέον η συσκευασία τους είναι αρκετά βολική για ταξίδια.
 
2)MaxFactor, makeup Lasting Performance 101.Απο τα αγαπημένα μου προϊόντα!Με ένα προϊόν έχω έτοιμη βάση χωρίς να χρειάζομαι πολλά και να αντέχει όλη τη διάρκεια της μέρας.Το έχω βάλει σε αυτό το άρθρο,γιατί δοκιμάζω άλλα αυτό το διάστημα και απο την εταιρία αυτή λατρεύω ένα άλλο makaup που βοηθάει την επιδερμίδα μου περισσότερο και καλύπτει τις ανάγκες μου! (Ας μην σχολιάσουμε το γεγονός πως έχω ακόμα μια συσκευασία να περιμένει!)
 3)Lovie,Blusher Silky No104.Το έχω αρκετό καιρό και θέλω να το τελειώσω ώστε να μην χαλάσει.Ίσα που προλαβαίνω!Σε μια πολύ έντονη ροζ απόχρωση αρκετά καλό για αυτή την εποχή.Δεν ανήκει στα αγαπημένα μου πλέον,γιατί θέλω πιο απαλά ρουζ.Θα το χρησιμοποιήσω και σαν σκιά. (Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί ακόμα!)
 
4)Golden Rose,Lipstick Matte 02.Σε πολλά άρθρα μου σας έχω μίλησει για αυτά τα κραγιόν.Τα λατρεύω!Απο την έντονη συσκευασία τους,μέχρι την σταθερότητα τους,μέχρι τις αποχρώσεις τους.Έχω στην συλλογή τουλάχιστον τις μισές αποχρώσεις που υπάρχουν στην αγορά.Το 02 είναι απο τα πιο δημοφιλή απαλά (nude) ροζ χρώματα,το οποίο ταιριάζει σε μακιγιάζ απο το πρωί μέχρι το βράδυ.
 
 5)MaxFactor,Elixir Lipstick,simply nude 725.Είναι η αγαπημένη μου σειρά στην εταιρία αυτή.Μου έχει κάνει εντύπωση οτι είναι αρκετά σταθερά,αν και είναι ενυδατικά κραγιόν.Στην συλλογή μου έχω πολλές αποχρώσεις,αλλά αυτή δεν είναι η αγαπημένη μου.Το έχω ώστε να ανοίγω (σε τόνο) μερικά σκούρα κραγιόν,γιατί μόνο του είναι αρκετά άτονο στην επιδερμίδα μου.
 
 
6)Oriflame.Μονή σκιά σε μπεζ απόχρωση.Δεν μου αρέσει καθόλου σαν προϊόν.Δεν είναι αρκετά σταθερή και όταν προσπαθώ να την μπλέξω με άλλες σκιές χάνεται.Ίσως μόνη της να είναι πιο καλή και σε πολύ απλά μακιγιάζ,σε συνδυασμό με μια μάσκαρα και ένα μπεζ μολύβι.
7)Η&Μ.Powder,Ivory mist 11.Δεν υπάρχει πλέον αυτή η σειρά μακιγιάζ.Αλλά ήταν απο τις αγαπημένες μου πούδρες και την είχα βρει σε ένα κατάστημα,στα τελευταία τεμάχια.Πρώτα θα την τελειώσω και μετά θα την πετάξω!Έχει υπέροχη υφή,είναι αρκετά σταθερή και δεν τονίζει καθόλου το πρόβλημα αφυδάτωσης που έχω.Μακάρι να μπορούσα να την βρω ξανά.
Το κείμενο αυτό δεν αποτελεί άρθρο προτάσεων,ώστε να επιλέξετε αυτά τα προϊόντα.Σίγουρα κάποια σας τα προτείνω και θα σας μιλήσω για αυτά στο τελευταίο άρθρο,που θα σας γράψω την γνώμη μου πιο αναλυτικά και θα τα βαθμολογίσω!
Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα!Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!

ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

5 Σχόλια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *