Summer makeup bag!

Γεια σας! Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τι προϊόντα μακιγιάζ θα πάρω μαζί μου για τις διακοπές.Αυτό το καλοκαίρι δεν θέλω να πάρω πολλά πράγματα και να διαλέξω τα πιο απαραίτητα,ίσα ίσα για μια καλοκαιρινή βόλτα,ένα φεστιβάλ και λίγα ξενύχτια.

Το πιο κεντρικό κομμάτι στο νεσεσέρ μου είναι η μεγάλη παλέτα της Smashbox,Create & Transform,που αποτελείτε απο τα περισσότερα πράγματα που θέλω να έχω μαζί μου,εκτός απο την βάση,τα μολύβια και μερικά απο τα αγαπημένα μου κραγιόν.

1)Smashbox,Primer Water.Πριν και μετά το μακιγιάζ. 
2)Radiant,Eyeshadow Base.Βοηθάει τα προϊόντα ματιών να μείνουν στη θέση τους,χωρίς να τρέχουν ή να κάνουν κομμάτια.Ίσως είναι ένα περιττό προϊόν,αλλά σας το προτείνω σίγουρα για λιπαρά βλέφαρα.
3)Radiant,Natural Fix,02 Caramel.Φέτος δεν θα διαλέξω κάποια bb cream ή cc cream,ώστε να μην έχω λάθη στο μακιγιάζ μου είτε στην υφή τους είτε στο χρώμα που θα βγει στην επιδερμίδα μου.Μια μικρή σταγόνα απο αυτό το makeup,καλύπτω όλο το πρόσωπο και δεν χρειάζομαι και πούδρα.
4)Loreal,Infaillible concealer,01 light.
5)Για Bronzer και ρουζ θα χρησιμοποιήσω την παλέτα της Smashbox,Create & Transform.Αποτελείτε απο δυο ρουζ,δυο αποχρώσεις για bronzer και μια απόχρωση για φωτεινότητα.

6)MUA,Undress Your Skin,Ice Sparkle.

7)Seventeen,Eyeshadow 08
8)Για το μακιγιάζ στα μάτια θα χρησιμοποιήσω την παλέτα της Smashbox,Create & Transform.Αποτελείτε απο αρκετά χρήσιμα χρώματα για το χειμώνα και το καλοκαίρι και ανάλογα με το μακιγιάζ που θέλω να κάνω έχω ένα οργανωμένο,πλήρες σετ.

9)Erre due,Silky Pencil,91,Silky Pencil 103 και Silky Pencil 80.Tο ένα είναι ένα χρυσό-μπρονζέ μολύβι,το οποίο ταιριάζει πάρα πολύ με ηλιοκαμένο μακιγιάζ σε μπρονζε-καφέ τόνους.Το δεύτερο είναι ένα σκούρο μπλε,αντί για το μαύρο και το τελευταίο είναι το κλασσικό μπεζ μολύβι,για πιο ξεκούραστο βλέμμα.

10)TommyG,Double Satin Eye Pencil 24 και25.Πολύ χρήσιμα τα μολύβια απο αυτή την εταιρία.Είναι διπλά,στην μια πλευρά με μια απόχρωση και στην άλλη πλευρά με μαύρο.Βολεύουν αρκετά σε ταξίδια.

11)Golden Rose,Perfect Lashes mascara.

12)Mac,Lip Pencil,Beet και Chicory.Ένα κλασσικό κόκκινο και ένα καφέ μολύβι για τα χείλη.Για πιο έντονο και πιο φυσικό μακιγιάζ.

13)TommyG,Double Lip Pencil 06.Σε καλοκαιρινές αποχρώσεις,του κλασσικού ροζ και του ανοιχτού ροζ.

14)Radiant,Matt Lasting lip Color,14.Σε έντονο,καλοκαιρινό χρώμα.

15)Maybelline,Color Drama,630 και  510.Σε κόκκινη και μπεζ απόχρωση,ως βασικά χρώματα στο μακιγιάζ απο το πρωί μέχρι το βράδυ.
Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας!Γεια σας!


ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *