Ebay finds!

Γεια σας!Σε αυτό το άρθρο θα δούμε μερικές αγορές που έκανα με τη βοήθεια μιας φίλης μου απο το Ebay.Τα περισσότερα πράγματα που διάλεξα είναι για το μακιγιάζ.Σίγουρα μπορείτε να βρείτε απίστευτα πράγματα μέσα σε αυτή την ηλεκτρονική σελίδα αγορών,είτε χρήσιμα,είτε αστεία,για το σπίτι,την οικογένεια,τα κατοικίδια και ότι άλλο σκεφτείτε!
Αυτά που επέλεξα είναι πράγματα χρήσιμα για μένα και για τη δουλειά μου.Μερικά βγήκαν πάρα πολύ καλά και άλλα με έκαναν να γελάσω,αλλά όχι να απογοητευθώ.Επιπλέον,άργησαν πάρα πολύ να έρθουν,λόγο των αλλαγών που έχει γίνει στο τελωνείο και οι συσκευασίες τους ήταν αρκετά καλές.Δεν ήρθε τίποτα χαλασμένο ή ανοιχτό.
1)Το πρώτο πράγμα που θέλω να σας δείξω είναι και το πιο χρήσιμο για το blog μου!Είναι ένα κουτί με φώτα ειδικό για τις φωτογραφίες προϊόντων και μικρών αντικειμένων.Όσο άσχημο φωτισμό και αν έχω στο χώρο,μέσα σε αυτό το κουτί έχω τον ιδανικό φωτισμό για τις φωτογραφίες του blog!Ο βαθμός που του δίνω είναι 7/10,γιατί με ενοχλεί ο τρόπος που διπλώνει για αποθήκευση.
 2)Απο τα πράγματα που μου άρεσαν αρκετά είναι αυτή η θήκη για πινέλα.Είναι φτιαγμένη απο αρκετά καλά υλικά,ανθεκτική και εύκολη στη μεταφορά.Χωράει πάρα πολλά πινέλα,είτε στις θήκες με τα διαχωριστικά είτε στις απλές θήκες που έχει.Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν πιάνει χώρο,όσα πινέλα και αν βάλουμε μέσα.Ο βαθμός που της βάζω είναι 10/10!
3)Ένα πολύ χρήσιμο αντικείμενο για μένα είναι αυτή η παλέτα σκιών.Έχει μαγνήτη στη βάση της για να τοποθετούμε μέσα μονές σκιές ή ρουζ με μεταλλική βάση.Δεν έχει διαχωριστικά και στο Ebay υπάρχει σε διάφορα μεγέθη.Αυτή είναι η πιο μεγάλη για να χωράει αρκετά χρώματα.Ο βαθμός που της βάζω είναι 9/10,γιατί θα ήθελα με κάποιο τρόπο να τοποθετώ και σκιές με πλαστική βάση.
 
 4)Το πιο αστείο απο όλα είναι αυτή η θήκη με πινέλα!Έχει μέσα 32 πινέλα,σε γαλάζιο χρώμα.Μερικά απο αυτά φαίνονται (και απο την εμπειρία μου..είναι) πολύ καλά,ενώ άλλα είναι πάρα που σκληρά και μαδάνε.Όπως και τα πινέλα έτσι και η θήκη δεν είναι καθόλου καλή,είναι απο μαλακό πλαστικό,που σε μια-δυο μετακινήσεις έχει χαλάσει. Σίγουρα δεν θα τα χρησιμοποιήσω σε μακιγιάζ,αλλά θα τα διακοσμήσω στο χώρο που κάνω εφαρμογές μακιγιάζ.Ο βαθμός που τους βάζω είναι 5/10 και όχι λιγότερο γιατί θα φαίνονται πολύ όμορφα ως διακοσμητικά!

 5)Είχα ακούσει πολλούς γνωστούς μου να αγοράζουν εξαρτήματα και αξεσουάρ για τη φωτογραφική τους μηχανή μέσω διαδικτύου,επειδή είναι οικονομικά,αλλά και καλά ποιοτικά.Για αυτό το λόγο επέλεξα να δοκιμάσω ένα φίλτρο.Έμεινα έκπληκτη με την συσκευασία του,αλλά και την ποιότητα του.Το έχω δοκιμάσει είτε σε φωτογραφίες στο blog μου είτε σε διάφορες άλλες φωτογραφίες για λεπτομέρειες,επειδή είναι ένα φίλτρο micro.Ο βαθμός που του βάζω είναι 10/10 και ελπίζω να είμαι τυχερή και την επόμενη φορά που θα επιλέξω κάτι τέτοιο,ώστε να μην κάνω κακό στην μηχανή μου.

 6)Καλύτερα να τα αγοράζω απο το Ebay,πάρα απο τα γνωστά ελληνικά καταστήματα.Κοστίζουν ελάχιστα και έχουν πολύ καλή ποιότητα.Επειδή χρησιμοποιώ καθημερινά τέτοια σφουγγαράκια και χαλάνε,δεν αξίζει τον κόπο να δίνω πολλά χρήματα.Έχουν αντοχή έως και δύο μήνες,μόλις βραχούν φουσκώνουν κανονικά σαν τα πιο ακριβά και επώνυμα και υπάρχουν σε άπειρα χρώματα.Μέχρι και διακοσμητικά μπορώ να τα έχω σε μια γυάλα! Ο βαθμός που τους βάζω είναι 9/10.
 
7)Για το τέλος άφησα το αγαπημένο μου!Είναι η θήκη για το κινητό μου!Την λατρεύω!Ήδη έχω δοκιμάσει την αντοχή της και το κινητό μου δεν έπαθε τίποτα μετά απο πτώση.Ο βαθμός που της βάζω είναι 9/10,με μόνο ένα παράπονο…δεν χωράει στην τσέπη!
Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα με μακιγιάζ και mini haul.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!
ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

3 Σχόλια

  1. Και εγώ φοβάμαι για αυτο και ζήτησα βοήθεια απο μια φίλη μου.Αν και θέλω να το κάνω και μόνη μου σιγά-σιγά.Πιστεύω πως είναι καλό να επιλέγουμε επίσημα και αρκετα γνώστα site για τις αγορές μας απο το διαδίκτυο!Ναι,έχει πολύ ωραία πράγματα!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *