Top 10 makeup 2018!

Γεια σας!Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τα 10 αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ του 2018!Προϊόντα που επέλεξα και χρησιμοποίησα αρκετά συχνά για ένα χρόνο και σας τα προτείνω.
1)Smashbox,Photo Finish,Primer Water.

Το χρησιμοποίησα σε αρκετά μακιγιάζ μου και περισσότερο το καλοκαίρι.Το τοποθετούσα πριν σαν βάση και ενυδάτωση και μετά για να κρατήσει σταθερό το μακιγιάζ.Αν το βάλετε στο ψυγείο θα είναι ακόμα πιο δροσερό.
2)Radiant,Natural Fix, 02 Caramel.

To χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια,οπότε του αξίζει αυτή η θέση για ακόμα μια χρονιά!Το λατρεύω για την κάλυψή του και το ματ αποτέλεσμα που δίνει στην επιδερμίδα μου.Επίσης είναι αρκετά σταθερό κατάλληλο για χειμώνα και καλοκαίρι.

3)Rimmel,Stay Matte Powder,001 Transparent.

Φέτος χρησιμοποίησα 4 τέτοιες πούδρες.Είναι απο τις αγαπημένες μου γιατί και χωρίς βάση είναι αρκετά καλυπτική και μόνη της.Αφήνει την επιδερμίδα ματ,χωρίς να την φορτώνει.

4)NYX,3 Steps To Sculpt,Fair/Clair.

Στην αρχή με τρόμαξε ο ψυχρός τόνος που έβγαλε στα μακιγιάζ μου,αλλά με κάθε χρήση παρατήρησα οτι είναι αρκετά ενδιαφέρον προϊόν.Με τη βοήθεια του ρουζ έρχεται σε ισορροπία και δίνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.Λάτρεψα το Highlighter και την πούδρα.

5)Erre Due,Blusher,Papaya 104.

Είναι το αγαπημένο μου ρουζ για φέτος.Κάθε φορά που με ρωτούσαν τη γνώμη μου πρότεινα αυτό.Είναι το κλασσικό,ασφαλές ρουζ που ταιριάζει στους περισσότερους χρωματικούς τύπους επιδερμίδας και στα περισσότερα μακιγιάζ.
6)Erre Due,Draw The Line,01.

Το λάτρεψα!Εύκολο στην χρήση,στεγνώνει γρήγορα και είναι αρκετά σταθερό.Μαζί με τα μολύβια αυτής της εταιρίας είναι τα αγαπημένα μου.
7)Bourjois,Rouge Velvet,The Lipstick.

Αυτή τη χρονιά δοκίμασα κάτι διαφορετικό.Μια εταιρία που δεν μου άρεσε καθόλου,έκανε την ανατροπή με τα νέα κραγιόν που έφερε στην Ελλάδα.Υπέροχη υφή,ματ βελούδινο αποτέλεσμα,χωρίς να είναι σκληρό στα χείλη και αρκετά σταθερό.Τα λέω “αγαπημένα” όταν μιλάω για αυτά.

8)Maybelline,Color Show,Lip Crayon.

Απο το 2017 και συνεχίζω ακόμα να τα χρησιμοποιώ και να τα λατρεύω.Εύκολα στη χρήση,μπαίνουν και σαν περίγραμμα.Έντονο χρώμα και αρκετά σταθερά.

9)Smashbox,Create & Transfor ,Master Class Palette.

Το καλοκαίρι ήταν το βασικό κομμάτι στο νεσεσέρ μου.Στις διακοπές την χρησιμοποίησα αρκετά και μου άρεσαν πάρα πολύ τα ρους,οι πούδρες και τα μπρονζερ.

10)TommyG,Mono Eyeshadow.

Δεν έχω δει στο διαδίκτυο κάποια κριτική για τις σκιές,αλλά οι περισσότεροι του επαγγέλματος συζητάμε για αυτές.Έχω στη συλλογή μου αρκετά χρώματα και πλέον μπορώ να σας πω οτι είναι πάρα πολύ καλές.Σταθερές,μπορούμε να τις τοποθετήσουμε εύκολα και σας προτείνω να δοκιμάσετε οπωσδήποτε το ματ μαύρο,για smoky eye makeup!
Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας!Γεια σας!

ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *