Fail makeup product for me!

Γεια σας!Σήμερα θα σας δείξω μερικά προϊόντα μακιγιάζ που με απογοήτευσαν.Δεν ταίριαζαν στην επιδερμίδα μου και στις ανάγκες μου,σε σας όμως μπορεί να ταιριάζουν ή να είναι τα αγαπημένα σας.
θα ξεκινήσουμε με αυτά που με απογοήτευσαν λιγότερο και μπορώ να συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ  και στο τέλος θα δούμε ποια δεν θα επιλέξω ξανά και θα τα αφαιρέσω απο τη συλλογή μου.
1)Revolution,SophX,24 Eyashadow Palette.Τα χρώματα που είναι ματ είναι αρκετά καλά,αλλά όχι πολύ έντονα.Για καθημερινά απλά μακιγιάζ είναι εύκολα στην χρήση.Αντίθετα τα χρώματα που έχουν λάμψεις,δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω.Αφού κάνω την τοποθέτηση δεν κάθονται στην θέση τους,τρέχουν και φεύγουν κομμάτια ή μερικά δεν γράφουν καθόλου,ούτε σκέτα ούτε με βρεγμένο πινέλο.Με απογοήτευσε αρκετά,αλλά θα συνεχίσω να την χρησιμοποιώ.

2)Smashbox,Photo Finish,Foundation Primer.Σε κάθε άρθρο μου (σχεδόν) χρησιμοποιώ προϊόντα απο αυτή την εταιρεία.Μου αρέσει πάρα πολλά,αλλά αυτό το primer δεν ταίριαξε καθόλου στην επιδερμίδα μου.Παρατηρούσα οτι δεν μπορούσα να τοποθετήσω ομοιόμορφα το makeup και έσπαγε σε διάφορα σημεία ή δεν ήταν σταθερό και έτρεχε.Αντίθετα το πράσινο,ενυδατικό primer είναι απο τα αγαπημένα μου!

3)Erre Due,True Cover Concealer,103 Hazelnut.Σαν υφή και σταθερότητα μου αρέσει πάρα πολύ.Αυτό που δεν μου άρεσε και δεν μου ταίριαξε είναι η απόχρωση του.Μου φάνηκε αρκετά πορτοκαλί και φοβάμαι να το τοποθετήσω σε άλλα μακιγιάζ μου.Στο μέλλον θα επιλέξω τη σωστή απόχρωση!

4)Maybelline,Eyestudio,Lasting Drama,Gel Eyeliner 24H.Δεν γίνεται μέσα σε ένα μήνα με πολύ μικρή χρήση να στεγνώνει και να γίνεται ένα κομμάτι,σαν πέτρα.Προσέχω τα καλλυντικά μου σαν θησαυρό,οπότε σίγουρα δεν έκανα κάτι λάθος στην χρήση και στην τοποθέτησή του,όπως και στην αποθήκευσή του.

Και για το τέλος άφησα κάτι,για το οποίο ήθελα να σας μιλήσω αρκετό καιρό. 
5)Maxfactor,Voluptuous,False Lash Effect,Waterproof Black.Πάντα είχα την απορία “Γιατί;”.Έχει ένα τεράστιο βουρτσάκι που δύσκολα μπορεί να το δουλέψει κάποιος είτε είναι επαγγελματίας είτε όχι.Θεωρητικά είναι μια μάσκαρα όγκου,αλλά στις δικές μου βλεφαρίδες δεν έκανε τίποτα,γιατί ποτέ δεν είχα χρόνο να την χρησιμοποιήσω με αργές κινήσεις και σταθερό χέρι.Εκτός απο το βουρτσάκι της το χειρότερο για μένα ήταν,πως την επέλεξα σε αδιάβροχο,οπότε κάθε μουντζούρα που έκανα δεν μπορούσα να την διορθώσω με τίποτα.Στην εταιρεία αυτή υπάρχει μια μάσκαρα που είναι περισσότερο αγαπημένη μου!

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας!Γεια σας!

ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

3 Σχόλια

  1. Μια χαρα!Εγώ έχω και αλλές δυο παλέτες που μου αρέσουν παρα πολυ!επίσης,η παλέτα που εχει τα highlighter στη Sophx είναι πάρα πολύ καλη!
    Θα τσεκάρω και αυτή που μου λες!Σε ευχαριστώ!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *