Magic…Glov!

Γεια σας!Σήμερα θα δούμε ένα άρθρο “μικροσκόπιο” με ένα προϊόν που με άφησε…ενθουσιασμένη!Το έβλεπα σε διάφορα blogs και στο youtube και φοβόμουν να το επιλέξω.Βέβαια καλό είναι να δοκιμάζουμε πρώτα κάτι πριν αναφερθούμε ή σκεφτούμε κάτι για αυτό.
Το προϊόν αυτό είναι το Glov.

Ένα απαλό κομμάτι ύφασμα με μικροϊνες,που αφαιρεί το μακιγιάζ μόνο με λίγο νερό.Εκτός απο την αφαίρεση του μακιγιάζ βοηθά και στον απλό,καθημερινό καθαρισμό της επιδερμίδας.
Λόγο της δουλειάς μου κάνω μακιγιάζ κάθε μέρα και θέλω κάτι γρήγορο για την αφαίρεση του,χωρίς πολλά καθαριστικά και να επηρεάζω την επιδερμίδα μου με όλα αυτά.
Το Glov χρησιμοποιείται για περισσότερες απο 100 χρήσεις,απαλό για την περιοχή των ματιών,αφαιρεί και την αδιάβροχη μάσκαρα και είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες.Διώχνει τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους και μπορούμε να το έχουμε μαζί μας,οπουδήποτε χρειαστεί να πάμε.Μας βοηθά να μην χάνουμε χρήματα απο την συχνή αγορά προϊόντων καθαρισμού και μπορούμε να το καθαρίσουμε και να το απολυμάνουμε με ένα κλασικό σαπούνι.
Εκτός απο μια συσκευασία που μου έδωσαν ως δώρο,σε κλήρωση κέρδισα άλλο ένα πανέμορφο σετ μαζί με ένα ειδικό καθαριστικό για να μπορώ να το καθαρίζω ακόμα πιο σωστά.

Νοιώθω υπέροχα που το δοκίμασα γιατί με βοηθά αρκετά σε ένα κομμάτι ρουτίνας που μερικές φορές βαριόμουνα και θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ.Έχω ενθουσιαστεί πάρα πολύ και σας το προτείνω σίγουρα.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα με ένα μακιγιάζ.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!

ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *