Max Factor Miracle Prep Lip Scrub!

Γεια σας!Ήξερα απο την αρχή πως ο κλάδος της ομορφιάς εξελίσσεται.Δεν περίμενα όμως οτι μια τόσο γνωστή εταιρεία,όπως η Maxfactor θα έβγαζε κάτι τόσο ενδιαφέρον και χρήσιμο.Το προϊόν αυτό είναι ένα lip scrub (απολεπιστικό για τα χείλη),το οποίο έχει υπέροχη γεύση και άρωμα και βοηθάει πολύ τα χείλη να είναι μαλακά,χωρίς να ξεφλουδίζουν.Επιπλέον,είναι η κατάλληλη βάση,πριν τοποθετήσουμε το κραγιόν μας.

 Αποτελείτε απο έλαιο καρύδας, jojoba oil και βιταμίνη Ε,συστατικά χρήσιμα για την ενυδάτωση.Ενώ στο εσωτερικό του έχει κόκκους ζάχαρης για την απολέπιση.

Αφού το εφαρμόσουμε και κάνουμε την απολέπιση,μπορούμε να το αφήσουμε πάνω στα χείλη και να συνεχίσουμε με το μακιγιάζ ή αν μας ενοχλεί να το αφαιρέσουμε.

 Είναι ένα υπέροχο προϊόν,ανήκει στα αγαπημένα μου,αν και με ενοχλεί (λίγο) η τιμή του.Ανήκει περισσότερο στα προϊόντα περιποίησης παρά στο μακιγιάζ και σας το προτείνω σίγουρα!

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!

 

ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!
CopyrightTzotzo’sWorld

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *