Givenchy!L’Intemporel Blossom!

Γεια σας!‘Αλλο ένα άρθρο “μικροσκόπιο” με προϊόν περιποίησης είναι εδώ!Σήμερα θα μιλήσουμε για μια υπέροχη κρέμα ματιών,η οποία ανήκει στην εταιρία Givenchy και είναι της σειράς L’Intemporel Blossom!

Όπως αναφέρει,προσφέρει το πλεονέκτημα της κρέμας σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του μακιγιάζ.Μειώνει σημάδια κόπωσης,δίνει λάμψη και ενυδατώνει το δέρμα.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κρέμα ματιών,στις γωνίες του προσώπου σαν φωτεινότητα,αλλά και σε όλο το πρόσωπο για να δώσει λάμψη.Είναι σε μορφή κρεμο-τζελ για να ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας.Στα συστατικά του βλέπουμε εκχύλισμα απο Angelica,ροζ μούρα και Βιταμίνη C (Angelica Extract,Pink Berries,Vitamin C), απο τα οποία το καθένα δίνει ενυδάτωση και λάμψη.

 
Είναι απο τα αγαπημένα μου προϊόντα,όχι μόνο σαν κρέμα ματιών.
Την χρησιμοποιώ σαν primer (βάση) κάτω απο το μακιγιάζ μου και σε όλο το πρόσωπο,σαν ένα προϊόν αναζωογόνησης,όταν δεν θέλω να  κάνω μακιγιάζ.Σας το προτείνω σίγουρα και η τιμή του είναι λογική αν θέλουμε κάτι αρκετά καλό και χρήσιμο.
Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα με μακιγιάζ.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας!Γεια σας!

ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!
CopyrightTzotzo’sWorld

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *