O-morfia Haul!

Γεια σας!Στο Tzotzo’s World τους τελευταίους μήνες προσπαθώ να ανανεώσω τα προϊόντα που χρησιμοποιώ στα μακιγιάζ μου και να δοκιμάζω και να γνωρίζω μερικές νέες (για μένα) εταιρίες.Για το λόγο αυτό επέλεξα να παραγγείλω ηλεκτρονικά απο το κατάστημα O-morfia ,μερικά προϊόντα που θα δείτε παρακάτω.
Δεν είχα κάνει ξανά αγορές ηλεκτρονικά και αποφάσισα να δοκιμάσω για πρώτη φορά.Τα προϊόντα αυτά τα διάλεξα για δώρο στα γενέθλιά μου και τελικά τα έλαβα δυο εβδομάδες μετά.Σίγουρα την επόμενη φορά θα επιλέξω ένα φυσικό κατάστημα,ώστε να έχω πιο σύντομα τα προϊόντα που θέλω.Επικοινώνησα με το κατάστημα και με εξυπηρέτησαν πάρα πολύ καλά και σας προτείνω πάντα όποιο πρόβλημα και να έχετε να το λέτε με ευγενικό τρόπο.
Ας δούμε τα προϊόντα:
1)Αρχικά διάλεξα τέσσερα μολύβια χειλιών.
Οι αποχρώσεις τους είναι,Red Alert,Call Me,Absolute Ego και Holy Night.Επέλεξα δυο πιο απαλές αποχρώσεις και δυο πιο έντονες,ώστε να τα δοκιμάσω.Αρκετά συχνά παίρνω μολύβια χειλιών απο τις εταιρίες,γιατί είναι απο τα αγαπημένα μου προϊόντα.

2)Επιπλέον επέλεξα δυο μολύβια ματιών,σε καφέ σκούρο και γκρι.Το Superior και το Sin αντίστοιχα.Τα μολύβια ματιών σε βασικές αποχρώσεις είναι πάντα χρήσιμα στο καθημερινό μας μακιγιάζ!

3)Και τα μολύβια συνεχίζονται… Διάλεξα να προσθέσω στη συλλογή μου ένα άσπρο κλασικό μολύβι απο την εταιρία Astra που θα βρείτε στα καταστήματα O-morfia και είναι το 02.Σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω σαν βάση για σκιές.Θα το δούμε σύντομα σε μακιγιάζ μαζί με το πινέλο Pro Brush 210 το οποίο είναι και αυτό καινούργιο και θέλω να δοκιμάσω.

4)Απο την εταιρία Kost,επέλεξα ένα μπρόνζερ απο τη σειρά Maxi Compact Powder,στην απόχρωση 02.Το είχα δει αρκετό καιρό στο ηλεκτρονικό κατάστημα και ήθελα να το δοκιμάσω.Επίσης,επέλεξα και ένα μολύβι ματιών σε μαύρο.

5)Τέλος,πήρα δυο κραγιόν απο τη Matte σειρά στις αποχρώσεις Euphoria και Indigo.Το πρώτο κραγιόν είναι ένα έντονο πορτοκαλί,το οποίο θα αναμείξω με καφέ μολύβι,γιατί δεν μου ταιριάζουν τέτοιες αποχρώσεις και το δεύτερο είναι ένα υπέροχο ροζ.

και 6)επέλεξα να προσθέσω στη συλλογή μου και να δοκιμάσω ένα ρουζ και ένα highlighter,στις αποχρώσεις Happiness και Summer Glow αντίστοιχα.Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω.Η συσκευασία τους έχει μια αρκετά καλή ποσότητα και είναι σε πολύ καλή τιμή.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας!Γεια σας! 

CopyrightTzotzo’sWorld 

3 Σχόλια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *