Estetica Donna:Face Cleaning Oil and Face Oil!

Γεια σας,

        στο άρθρο αυτό θα σας μιλήσω για δυο προϊόντα που έλαβα και δοκίμασα πρόσφατα. Μετά τη δοκιμή και τα δυο μπήκαν στην λίστα με τα προϊόντα που μου αρέσουν πάρα πολύ και θα επιλέξω ξανά.
Η εταιρία είναι η Estetica Donna, με πολλά προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας για το πρόσωπο και το σώμα. Αυτά που θα δούμε στο άρθρο αυτό είναι τα πιο σημαντικά για εμένα που κάνω αρκετά συχνά μακιγιάζ και για αυτό επέλεξα να σας μιλήσω για αυτά.
Αρχικά θα δούμε, το καθαριστικό της σειράς Brilante, Face Cleaning Oil. Διαβάζοντας τον τίτλο του προϊόντος σίγουρα θα νομίζεται οτι μιλάμε για κάποιο έλαιο, αλλά δεν είναι έτσι! Το προϊόν αυτό είναι ένα μαλακό γαλάκτωμα, που περιέχει έλαια, κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας. Εκτός απο το μακιγιάζ, αφαιρεί εύκολα και το αδιάβροχο μακιγιάζ, αλλά και τους ρύπους και το σμήγμα. Ταυτόχρονα με τον καθαρισμό, βοηθάει στην περιποίηση κάνοντας ενυδάτωση και βοηθάει στην θρέψη της επιδερμίδας. Περιέχει ελαιόλαδο, έλαιο jojoba και πρωτείνη σόγιας. Μετά την τοποθέτηση του αφήνει την επιδερμίδα καθαρή και λαμπερή και αρκετά απαλή. Επίσης, δεν κολλάει και δεν αφήνει λιπαρότητα, κάτι το οποίο είναι αρκετά σημαντικό για μένα. 

Estetica Donna!

 Το επόμενο προϊόν το είχα δει και ήθελα να το αποκτήσω και να το δοκιμάσω. Έτσι το επέλεξα και πλέον μπήκε στην καθημερινή μου περιποίηση πρωί και βράδυ. Αυτό το προϊόν είναι το Serum Oro, Face Oil. Περιέχει έλαια απο σκουαλένιο, έλαιο νυχτολούλουδου, βερικοκέλαιο και υαλουρονικό. Δίνει στην επιδερμίδα μεταξένια υφή και λάμψη, αφού κάνει τόνωση και ενυδάτωση. Είναι μαλακό προϊόν, καθόλου βαρύ στην υφή του, δεν κολλάει και απορροφάτε γρήγορα, ενώ είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Τέλος, δεν έχει άρωμα, χρωστικές και σιλικόνες. Ενώ βοηθάει αρκετά και το μακιγιάζ, να είναι λείο και σταθερό για πολλές ώρες.
Σας προτείνω σίγουρα να τα δοκιμάσετε και αν χρειαστείτε και άλλες πληροφορίες θα περιμένω τα σχόλια σας.
Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Τα λέμε σύντομα με μακιγιάζ. Γεια σας! 

 
 
 CopyrightTzotzo’sWorld

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *