Summer Makeup Bag 2021!

 Γεια σας,

σήμερα στο Tzotzo’s World, θα σας δείξω το νεσεσέρ με προϊόντα μακιγιάζ που θα έχω μαζί μου στις διακοπές αυτή τη χρονιά.

Το νεσεσέρ αυτό αποτελείται απο καλλυντικά που χρησιμοποιώ και στο καθημερινό μου μακιγιάζ και αποφάσισα φέτος να μην προσθέσω κάτι άλλο για δοκιμή ή να αλλάξω κάτι απο το μακιγιάζ που κάνω καθημερινά.

Τα προϊόντα αυτά είναι αγαπημένα, με ελάχιστες εξαιρέσεις που δεν θα επιλέξω ξανά.

Ας δούμε το νεσεσέρ των διακοπών….

Summer Face!

1)ΝΥΧ, Hydratouch Primer. Αγαπημένη ενυδατική βάση, γιατί τον τελευταίο χρόνο η επιδερμίδα μου βρίσκεται με αφυδάτωση. Αφού κάνω την ρουτίνα περιποίησης, πριν απο κάθε μακιγιάζ χρησιμοποιώ αυτή τη βάση. Κάνει την επιδερμίδα μου απαλή και λεία και κάνει το μακιγιάζ να είναι σταθερό για αρκετό χρόνο.

2)MaxFactor, Healthy Skin Harmony, Warm Almond 20. Αυτή τη χρονιά το χρησιμοποιούσα στο καθημερινό μου μακιγιάζ και το επέλεξα και για τις διακοπές. Ο πρώτος λόγος που το χρησιμοποιώ είναι γιατί έχει αντηλιακό δείκτη προστασίας και μαζι με το αντηλιακό μου είναι πολύ καλός συνδυασμός και δεύτερων, είναι απαλό και με μια μικρή ποσότητα δίνει καλή κάλυψη, απαλή όψη και ομοιόμορφο τόνο.

3)Smashbox, Studio Skin Concealer, Light Cool. Αγαπημένο προϊόν και αυτό και με καθημερινή χρήση στο μακιγιάζ μου. Μερικές φορές το τοποθετώ και μόνο του για να καλύψω μαύρους κύκλους ή ίσα ίσα να φωτίσω την περιοχή στα μάτια. Επειδή στεγνώνει γρήγορα δεν χρειάζεται πούδρα και δεν σπάει στις λεπτές γραμμές.

4)Revolution, Luxury Powder, Banana. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει η αγαπημένη μου πούδρα. Ειδικά το καλοκαίρι είναι υπέροχη και δεν αλλοιώνει το αποτέλεσμα στο μακιγιάζ μου, με το μαύρισμα που κάνουμε το καλοκαίρι.

Summer Face part 2!

5)Smashbox, The Cali Contour. Αν έχετε αυτή την παλέτα δεν χρειάζεται να επιλέξετε καμία άλλη! Την χρησιμοποιώ και στο μακιγιάζ των ματιών, εκτός απο το πρόσωπο.

6)Mac, Prep+Prime, Goldlite. Το καλοκαίρι χρειάζεται λάμψη! Με αυτό το προϊόν σίγουρα θα έχετε ένα υπέροχο, απαλό και λαμπερό αποτέλεσμα. Μερικές φορές βάζω και στα μαλλιά.

Summer Eyes!

7)Smashbox, Ablaze Eye Palette. Είναι η παλέτα ματιών που χρησιμοποιώ χειμώνα-καλοκαίρι. Έχει αποχρώσεις σε ροζ, πορτοκαλί, θερμό και ψυχρό καφέ και φωτεινότητες, οπότε είναι υπέροχη για όλο το χρόνο.

8)PUPA, Vamp!, Definition Liner, 100 και PUPA, Vamp!, Extreme Mascara, 010. Τα απαραίτητα προϊόντα για το μακιγιάζ των ματιών. Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και με μια απαλή σκιά στα μάτια και να βάλουμε το λινερ και τη μάσκαρα για να έχουμε ένα απλό και κομψό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ μας.

Summer Eyes!Part 2!

9)TommyG, Double Satin Eye Pencil, 24. Το κλασικό μαύρο μολύβι, αλλά και ένα μπλε με λάμψη. Αν θέλετε λίγο παραπάνω χρώμα στο μακιγιάζ σας.

10)MaxFactor,  Natural Brow Styler, Clear. Επειδή έχω ήδη έντονα φρύδια λίγες φορές χρησιμοποιώ μολύβι, οπότε μια διάφανη μάσκαρα φρυδιών είναι το κατάλληλο προϊόν για μένα.

Summer Lips!

11)TommyG, Double Lip Pencil 01 και Double Lip Pencil 03. Δυο μολύβια με τέσσερις αποχρώσεις! Τα δυο απαλά σε θερμό και ψυχρό τόνο και δυο αποχρώσεις του κόκκινου, κατάλληλα και για το χειμώνα και το καλοκαίρι. Συνδυάζονται όμορφα με τα περισσότερα κραγιόν και μπορούμε να τα τοποθετήσουμε και μόνα τους.

12)MaxFactor, Honey Lacquer, Honey Rose. Αυτή τη χρονιά στο νεσεσέρ των διακοπών αποφάσισα να μην προσθέσω κανένα κραγιόν, αφού τα μολύβια και ένα γκλος καλύπτουν όποιο μακιγιάζ θέλω να κάνω.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα με “μικροσκόπιο”. Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας!Γεια σας!

 

 CopyrightTzotzo’sWorld

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *